Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Thalassas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Thalassas »

Καλησπέρα σας παιδιά, δεν ξέρω αν είδατε ειδήσεις αλλά μίλησε ο Δένδιας για την αναδιάρθρωση της ΕΛΑΣ και συγκεκριμένα για τα όσα είδη γνωρίζεται για όσους το ψάχνεται, δηλαδή κατάργηση υπηρεσιών και 6000 οργανικές θέσεις. Λέτε να είναι μιά κακόγουστη φήμη πάλι ρε παιδιά σαν στημένο φαίνεται, πόσες μέρες πέρασαν απο τη μέρα που έβγαλε το ΣΕΦΕΑ την ανακοίνωση... ; Τόσο γρήγορα έγινε δεκτό το αίτημα; Μακάρι να ισχύει και όντος να πάρουν άτομα. Όποιος γνωρίζει περισσότερα ας μας διαφωτίσει!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από electrolisa »

Thalassas έγραψε:Καλησπέρα σας παιδιά, δεν ξέρω αν είδατε ειδήσεις αλλά μίλησε ο Δένδιας για την αναδιάρθρωση της ΕΛΑΣ και συγκεκριμένα για τα όσα είδη γνωρίζεται για όσους το ψάχνεται, δηλαδή κατάργηση υπηρεσιών και 6000 οργανικές θέσεις. Λέτε να είναι μιά κακόγουστη φήμη πάλι ρε παιδιά σαν στημένο φαίνεται, πόσες μέρες πέρασαν απο τη μέρα που έβγαλε το ΣΕΦΕΑ την ανακοίνωση... ; Τόσο γρήγορα έγινε δεκτό το αίτημα; Μακάρι να ισχύει και όντος να πάρουν άτομα. Όποιος γνωρίζει περισσότερα ας μας διαφωτίσει!Εικόνα
. Τι ειναι αυτές οι 6.000 οργανικές φίλε μου; εγω δεν είδα ειδήσεις. Ειναι θέσεις που μένουν ακάλυπτες έπειτα απο την αναδιάρθρωση και πρεπει να καλυφτούν απο αστυνομικό προσωπικό, ήτοι αστυφύλακες/αξιωματικούς (γενικών και ειδικών καθηκόντων) αλλα και ειδικούς φρουρούς; ξέρουμε αν όντως ειναι 500 ειδ. Φρουροί ή παραπάνω...
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από expedition »

electrolisa έγραψε:
Thalassas έγραψε:Καλησπέρα σας παιδιά, δεν ξέρω αν είδατε ειδήσεις αλλά μίλησε ο Δένδιας για την αναδιάρθρωση της ΕΛΑΣ και συγκεκριμένα για τα όσα είδη γνωρίζεται για όσους το ψάχνεται, δηλαδή κατάργηση υπηρεσιών και 6000 οργανικές θέσεις. Λέτε να είναι μιά κακόγουστη φήμη πάλι ρε παιδιά σαν στημένο φαίνεται, πόσες μέρες πέρασαν απο τη μέρα που έβγαλε το ΣΕΦΕΑ την ανακοίνωση... ; Τόσο γρήγορα έγινε δεκτό το αίτημα; Μακάρι να ισχύει και όντος να πάρουν άτομα. Όποιος γνωρίζει περισσότερα ας μας διαφωτίσει!Εικόνα
. Τι ειναι αυτές οι 6.000 οργανικές φίλε μου; Εγω δεν είδα ειδήσεις. Ειναι θέσεις που μένουν ακάλυπτες έπειτα απο την αναδιάρθρωση και πρεπει να καλυφτούν απο αστυνομικό προσωπικό, ήτοι αστυφύλακες/αξιωματικούς (γενικών και ειδικών καθηκόντων) αλλα και ειδικούς φρουρούς; Ξέρουμε αν όντως ειναι 500 ειδ. Φρουροί ή παραπάνω...
Είναι κενές θέσεις αστυφυλάκων και τις καταργεί ώστε να παίρνει περιορισμένο αριθμό αστυφυλάκων από πανελλήνιες και να μην υπάρχουν καθόλου κενες θέσεις.Τώρα πως γίνεται να μειώνονται οι οργανικές των αστυφυλάκων ώστε να περιοριστούν οι προσλήψεις και από την άλλη να παίρνει υποτίθεται ειδικούς φρουρούς... Αυτά τα δύο δε πάνε μαζί...

Δείτε και αυτό:

''Ο κ. Δένδιας, πέραν των διαπιστώσεων με τις οποίες μπορεί να συμφωνεί ή να διαφωνεί κάποιος, εξήγγειλε την κατάργηση 6.700 οργανικών θέσεων αστυφυλάκων φέρνοντας ίσα βάρκα ίσα πανιά τη διαθέσιμη δύναμη, στερώντας έτσι από τις συνδικαλιστικές ενώσεις ένα ακαταμάχητο μέχρι σήμερα επιχείρημα περί των κενών και της διοικήσεις για έλλειμμα προσωπικού.''

Πηγή: bloko

Καλό είναι να γίνουν προσλήψεις αλλά ακόμα καλύτερο είναι να μην παίζει κανείς με τις ελπίδες νέων για λόγους ομηρίας ψηφοφόρων ή άλλους. Να είστε επιφυλακτικοί Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από Dea_Lok »

Φίλε, η προκήρυξη για την πρόσληψη των ΕΦ δεν θα βγεί επειδή το ζήτησε το ΣΕΦΕΑΑ. Συνδικαλιστές είναι και τίποτα παραπάνω. Το ΣΕΦΕΑΑ είχε τη πληροφόρηση ότι θα βγει προκήρυξη και έκανε ένα άρθρο που έλεγε πόσο αποδοτικοί είναι οι ΕΦ, για να μπορέσει να το "πουλήσει" σαν διεκδίκηση του όταν με το καλό βγει η προκήρυξη.

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Θελω και μπορώ !
Άβαταρ μέλους
antonioknight
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από antonioknight »

Να πανε να γ... Αμα παιζουν με ψηφους
djtzou
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από djtzou »

Παιδιά αν υπάρχουν τόσες πολλές κενές θέσεις ας ελπίσουμε και σε περισσότερες θέσεις
nikytheguy
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από nikytheguy »

Ρε παιδιά νιώστε λίγο το οτι καταργήθηκαν 6700 οργανικές θέσεις αστυφυλάκων δίνει το πλεονέκτημα στο δενδια να αντικρούει τα επιχειρήματα για τις ελλείψεις τους σώματος. Το μήνυμα του expedition και η πηγή που παραθέτει είναι κατατοπιστικότατα. Εφόσον δεν υπάρχουν θέσεις δεν υπάρχουν και ελλείψεις. Πρακτικά το κάνει για να μην παίρνει μεγάλο αριθμό ατόμων απο δώ και πέρα. Απο που και ως που θεωρείται πως θα πάρει περισσότερους ειδικούς φρουρούς. Ας πάρει και 500 που λένε και καλά είναι. Αν τους πάρει κι αυτούς.
σορρυ γκρεεκ, προς αποφυγή παρεξηγήσεωνΕικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Greek_Army »

Για τους εν δυνάμει ή υποψηφίους Ειδικούς Φρουρούς, είναι γνωστή κατ επανάληψη εκπεφρασμένη απόφαση ότι στην ΕΛ. ΑΣ τα έτη.13 και 14 ΔΕΝ θα γίνουν προσλήψεις και δεν αποφασίστηκε με το δεδομένο της ένταξης των Δημ. Αστυνομικών αφού είχε γίνει πολύ νωρίτερα.

Αυτό το μήνυμα υπάρχει στο γκρουπ του ΣΕΦΕΑΑ στο facebook και είχε αναρτηθεί πριν 3-4 μήνες.
Άβαταρ μέλους
antonioknight
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από antonioknight »

Πριν 3-4 μηνες γρεεκ υπηρχαν αυτα αλλα λενε τωρα ομως!@!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Greek_Army »

Εγώ απλά το έβαλα για να στηρίξω την άποψη του ΔΕΑ_ΛΟΚ.
Άβαταρ μέλους
zoupis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από zoupis »

Ρε παιδια και πως βγαινει τοτε στο εθνος αυριο νομιζω και επισης λεει οτι τους θελει αμεσα αυτους τους 500; Γιατι απο την μια λενε ετσι και απο την αλλη οτι θα καταργησει θεσεις; Τελικα τι γινεται; Αλλα δεν πιστευω, εστω 500 θα βγαλει
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από Cobra88 »

zoupis έγραψε:Ρε παιδια και πως βγαινει τοτε στο εθνος αυριο νομιζω και επισης λεει οτι τους θελει αμεσα αυτους τους 500; Γιατι απο την μια λενε ετσι και απο την αλλη οτι θα καταργησει θεσεις; Τελικα τι γινεται; Αλλα δεν πιστευω, εστω 500 θα βγαλει
Η καταργηση των οργανικων θεσεων εχει να κανει με την αναδιαρθωση της αστυνομιας.

Σκοπευουν να φτιαξουν μια "μικροτερη" αστυνομια και απο δω και περα ο αριθμος των εισακτεων γενικα θα ειναι μικροτερος.

Αυτο δε σημαινει οτι θα σταματησει να παιρνει ατομα. Απλα θα παιρνει λιγοτερα.

Οσο για την προκηρηξη των 500 ειδικων φρουρων πιθανοτατα να ισχυει, γιατι ισως χρειαζεται ΑΜΕΣΑ ατομα η ΕΛ. ΑΣ

Και ΑΜΕΣΑ σημαινει μονο ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ.

Οι "επιλαχοντες" δοκιμοι αστυφυλακες που κλαιγονται, και αυριο αν τους βαλει στις σχολες, σε 2 χρονια θα ειναι ετοιμοι. Οποτε γι αυτο μαλλον θα παρει (η τουλαχιστον ελπιζω να παρει) ΕΦ

Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ Κ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ Κ »

Παιδια η προκηρυξη θα βγει. Μου το ειπαν και απο μεσα.
mastixas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από mastixas »

Παιδια εύχομαι να βγει με το καλο και να μπουμε οσοι πραγματικα το θελουμε! Προσωπικα ειμαι ετοιμος με αρκετα μορια απο το 2012 και δυο χρονιες τωρα περιμενω. Μεχρι και φετος θα μπορω να δωσω (ειμαι γεννημενος του 86). Η ανακοινωση αυτη απο το ΣΕΦΕΑΑ μας ξαναεδωσε ελπιδα για το ονειρο αυτο. Το τελευταιο εξαμηνο ειχα κλεισει στα μειλ ολες τις ειδοποιησεις και δεν παρακολουθουσα το θεμα λογω του οτι με το μεσοπροθεσμο ειχε χαθει καθε ελπιδα και προσπαθουσα να μην το σκεφτομαι. Μακάρι ρε παιδια! Εγω το εβλεπα και στον υπνο μου οτι ειμαι στο σωμα.(με συγχωρειτε για το οφ τοπικ αλλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας)
Άβαταρ μέλους
deltoni
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από deltoni »

Δεν θα μπουν οσοι το θελουν... Θα μπουν οσοι εχουν μορια
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες