Διόρθωση μυωπίας με λέιζερ
Ελα δε θέλω τετοιες βλακιες να λες... Ειπαμε θα προσπαθήσεις. Τι και αν δεν γίνεις ιπταμενος, ποσους νομιζεις οτι θα επερναν σε αυτή τη σχολή;3-4 ατομα και αυτά θα συμπληρώνονταν απο παιδια ειδικής κατηγορίας. Υπάρχει η ΣΤΥΑ, ρωτησε να μάθεις τι παιζει... Μετα υπα΄ρχουν και πολυ καλες στρατιωτικες σχολές ΣΣΕ, Οικονομικό ΣΣΑΣ (θεσσαλονικη), Σμυ (Τρικαλα). Οπου και αν περάσεις σε αυτες τις σχολές θα περάσεις και γαμάτα γιατι θα είσαι με συνομήλικους σου και θα εχεις σιγουρη καριερα και καλά λεφτα και τέλος δεν θα βαριεσαι κιολας. Αν περάσεις ομως να μου υποσχεθεις οτι θα εισαι καλος με τους φαντάρους σου έτσι;
Ε φυσικά! Όμως δεν πολυψήνομαι για άλλες στρατιωτικές σχολές, θα δω...
Σκέψου το και θα το βρεις το σωστο δρομο... Εγω τελευταία στιγμή αποφάσισα που θέλω να πάω... Ειχαν βγει η βαθμοι και μετα το σκέφτηκα. Εχεις πολύ χρονο για να δεις που εχεις κλιση... Θα δεις και οσο περναει ο καιρος πως τα πάς με συγκεκριμένα μαθηματα και μετά θα αποφασίσεις, μη στεναχωριεσαι πάντως.
OΚ, σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου!
Να εισαι καλα και καλή επιτυχια σε οτι κανεις μικρε μου. 

-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Γεια σας ειμαι ενας 15χρονος, που παντα ηθελε να πεταξει κ γι αυτο θελω να μπω στην σχολη ικαρων! Περυσι για κακη μ τυχη ανεβασα 2 βαθμους μυωπειας
...
Δεν θα το βαλω κατω κ θα γινω πιλοτος, αλλως θα αυτοκτονησω!
Θα κανω τα παντα για να γινω. Πειτε μ σας παρακαλω τι πρεπει...

-
- Στρατιώτης
Μα απ οτι διαβασα στα προηγουμενα λενε πως δεν μπορω να γινω...
Εγω ομως θελω γιατι ειναι το ονειρο μ να γινω πιλοτος πολ. Αεροποριας!
Σας παρακλω πειτε μ δεν υπαρχει αλλος τροπος για να το καταφερω;

Σας παρακλω πειτε μ δεν υπαρχει αλλος τροπος για να το καταφερω;
-
- Ταξίαρχος
Ισως, μεχρι να δωσεις πανελληνιες να εχουν αλλαξει τα δεδομενα, μην απογοητευεσαι
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
ματθαίε μου κατρχήν δεν πρεπει ενα νεο παιδι που δεν εχει ζησει ουσιαστικά πολλα πραγματα στη ζωή του να λέει οτι θα αυτοκτονήσω αν δεν γινω πιλότος. Αυτά τα λόγια σε παρακαλώ να τα διαγραψεις από το μυαλό σου, διοτι εισαι πολύ μικρός ακόμη και μεχρι να δώσεις πανελλήνιες θα εχεις αλλάξει γνώμη και αντιλήψεις για πολλα πραγματα, οπως οι περισσότεροι. Αν δεν γινεις πιλότος, μπορει να γινεις τεχνικός (ΣΤΥΑ), μπορει να περάσεις ΣΙΡ, σχολή ιπτάμενων ραδιοναυτίλων ή να δοκιμάσεις για άλλες στρατιωτικές σχολές. Στην τελική αν προσπαθήσεις πολύ θα καταφέρεις να ΄περάσεις σε μια πάρα πολύ καλή σχολή. Μην πτοήσε και βάλε βάσεις στο διαβασμα σου από τωρα για καταφέρεις το δυνατόν καλύτερο. Καλή επιτυχία!Ματθαιος έγραψε:Γεια σας ειμαι ενας 15χρονος, που παντα ηθελε να πεταξει κ γι αυτο θελω να μπω στην σχολη ικαρων! Περυσι για κακη μ τυχη ανεβασα 2 βαθμους μυωπειας...
-
- Στρατιώτης
Σας ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση... Αλλα κατα την ταπεινη μ αποψη ειναι λαθος κ αδικο για καποιον που θελει να αφιερωση την ζωη του στο καθηκον κ να θελει να θυσιασει την ζωη του για την χωρα του, να μην τον δεχοντε για ενα προβλημα που με τα σημερινα δεδομενα μπορει να αντιμετωπιστει... Εγω θα το παλεψω οσο μπορω να μπω ς αυτη την σχολη κ πιστευω πως στο τελος θα κερδισω.
Ματθαιος
Ματθαιος
Παιδια εγω σκευτομαι για πιλοτος, ομως εχς λιγη υπερμετροπια στο δεξι ματι... Ο οφθαλμιατρος μ πε πως δεν χρειζομαι γυαλια κ τετοια. Οτι ειμαι καλα.
ομως θα με δεχθουν βλεπω μια χαρα...
πειτε μ
που μπορω να μαθω...

ομως θα με δεχθουν βλεπω μια χαρα...
πειτε μ
που μπορω να μαθω...

-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Επάγγελμα: ΜΠΟΥΖΟΥΞΗΣ
Υπαρχει τροπος να μπεις στη σι με μυωπια η΄ εχοντας κανει λειζερ;
ενας γιατρος μου ειπε οτι πολλοι κανουν λειζερ και υπαρχει περιπτωση να μην φανει στις εξετασεις που σου κανουν.
ενας γιατρος μου ειπε οτι πολλοι κανουν λειζερ και υπαρχει περιπτωση να μην φανει στις εξετασεις που σου κανουν.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
Ναι. Απλά μπορεί να δημιουργήσεις πρόβλημα στον εαυτό σου 1ον αν σε αντιληφθούν έστω και αργότερα και 2ον αν είσαι Ιπτάμενος και εν ώρα πτήσεις σου συμβεί κάτι.Xalvas7 έγραψε:Υπαρχει τροπος να μπεις στη σι με μυωπια η΄ εχοντας κανει λειζερ;
Τι ποσοστο υπαρχει να ξαναεμφανηστει μυωπια αν Κανεις εγχειρηση πριν τα 20;
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Επάγγελμα: ΜΠΟΥΖΟΥΞΗΣ
Επειδη το εχω ψαξει το θεμα... να σου πω.
το 95% αυτων που κανουν εγχειρηση εχουν ικανοποιητικα αποτελεσματα.
για αυτους που την κανουν πριν τα 18 η επιτυχια της εγχειρησης εξαρταται απο πολλους παραγοντες και κυριως σωματικους.
μπορεις ωστοσο να κανεις εναν εκτεταμενο ελεγχο σε εναν οφθαλμιατρο και να σου πει ακριβως τα ποσοστα.
το 95% αυτων που κανουν εγχειρηση εχουν ικανοποιητικα αποτελεσματα.
για αυτους που την κανουν πριν τα 18 η επιτυχια της εγχειρησης εξαρταται απο πολλους παραγοντες και κυριως σωματικους.
μπορεις ωστοσο να κανεις εναν εκτεταμενο ελεγχο σε εναν οφθαλμιατρο και να σου πει ακριβως τα ποσοστα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες