Αναδιάρθρωση Πυροσβεστικού Σώματος

Συζητήσεις για την Πυροσβεστική, τους Εθελοντές και Εποχικούς Πυροσβέστες, την ΕΜΑΚ, ΔΑΕΕ και τους μισθούς / μεταθέσεις
Απάντηση
Στρατός και θητεία
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από PANIC »

Λογικά θα υπάρξει σύντομα κάποια ενημέρωση για τους υποψήφιους, διότι έχουν δημιουργηθεί και πολλά ερωτηματικά που πρέπει να απαντηθούν...
Σακης

Δημοσίευση από Σακης »

Παιδια πλεον τα περισσοτερα θεματα σχετικα με την εισαγωγη το 2016 τα ξερουμε. Ποια μαθηματα, σε ποιο πεδιο θα βρισκεται. Το φλεγον ζητημα ειναι το οριο ηλικιας για το οποιο δεν υπαρχει ενημερωσει. Ξερει κανενας κατι νεοτερο επι του θεματος?
Άβαταρ μέλους
Gia
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Gia »

Γεια σας! Φετος εδινα πανελληνιες εχω βγαλει καπου στα 14000+ μορια, και πριν κατι μερες εμαθα οτι η πυροσβεστικη θα ειναι του χρονου, εγω θελω σμυ αλλα δεν ξερω αν τα εχω πιασει. Για του χρονου μπορω να παω με το 10% για ν παω πυροσβεστικη η πρεπει ν ξαναδωσω. αν καποιον γνωριζει κατι ας πει Εικόνα
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Gia έγραψε:Γεια σας! Φετος εδινα πανελληνιες εχω βγαλει καπου στα 14000+ μορια, και πριν κατι μερες εμαθα οτι η πυροσβεστικη θα ειναι του χρονου, εγω θελω σμυ αλλα δεν ξερω αν τα εχω πιασει. Για του χρονου μπορω να παω με το 10% για ν παω πυροσβεστικη η πρεπει ν ξαναδωσω. Αν καποιον γνωριζει κατι ας πει Εικόνα

Με τίποτα δεν θα σου φτάσουν 14.000 μόρια για την Πυροσβεστική.

Anna

Δημοσίευση από Anna »

Μπράβο για τα μόρια που έβγαλες! Και εγώ τα έμαθα πρώτα από την εφημερίδα και έπειτα από τη φιλόλογο μου την Παρασκευή! Από το 2016 και μετά θα είναι και η σχολή πυροσβεστών και η σχολή ανθυποπυραγών στις πανελλαδικές. Και θα παίξει σε 3 επιστημονικά πεδία για να μην χάνει καμία κατεύθυνση μόρια. Απλά είναι καθήκον τους να γνωστοποιήσουν και τα όρια της ηλικίας για να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη επί τους θέματος και για αρχίσουν οι προετοιμασίες από τους υποψήφιους γιατί αλλάζει η ύλη σε όλα τα μαθήματα. Κάποια κεφάλαια παραμένουν, κάποια βγαίνουν και προστίθεται ύλη Β λυκείου.
Άβαταρ μέλους
Gia
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Gia »

Δηλαδη να ξαναδωδω πανελληνιες; Γιατι ειναι η δευτερη φορα που εδωσα φετος. Δεν μου αρεσει τιποτα αλλο εκτος απο στρατο και πυροσβεστικη και θελω παρα πολυ να μπω. Εμαθα ομως οτι η υλη θα ειναι η ιδια δεν θα αλλαξει
Anna

Δημοσίευση από Anna »

Είσαι σίγουρη; Γιατί το υπουργείο παιδείας έχει στείλει ήδη την ύλη στα φροντιστήρια και μόνο στην ιστορία κατεύθυνσης δεν έχουν δώσει διευκρινίσεις ακόμα. Δεύτερη φορά έδωσες φέτος; Χαράς το κουράγιο σου! Κοίτα, αν σκεφτείς ότι σχεδόν οι μισοί μαθητές ενός λυκείου και πιθανότατα μερικοί χιλιάδες ακόμα θέλουν να μπουν σε σχολές ενστόλων επειδή υπάρχει άμεση επαγγελματική αποκατάσταση, ίσως το 16 να είναι ο χαμηλότερος βαθμός για τη σχολή πυροσβεστών ενώ για τη σχολή ανθυποπυραγών ας μην τοποθετηθώ σε βαθμολογία επί του θέματος καλύτερα γιατί δεν βολεύει κανέναν μας.
Άβαταρ μέλους
Gia
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Gia »

Δεν ξερω ακριβως την υλη απλος μου ειχαν πει οτι μενει η ιδια δεν ειμαι 100% σιγουρη γιατι δεν εχω ψαξει και καλα, παντως εμενα δεν με βολευει να δωδω με το νεο συστημα γιατι πρεπει να μαθω χημεια βιολογια κατευθυνσης ενω ειμαι τεχνολογικη ας ελπισω οτι θα πεσουν οι βασεις στα σμυ οπλα! Πυροσβεστικη ομως ακουω πολλους να μην το πολυ θελουν (εννοω παιδια οχι μεγαλους) γιατι ειναι μια υπηρεσια αρκετα δυσκολη και εχει κινδυνους και αμα ισχυουν και τα αθληματα που εχουν τωρα θα μπαινεις δυσκολα.
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Gia έγραψε:Δεν ξερω ακριβως την υλη απλος μου ειχαν πει οτι μενει η ιδια δεν ειμαι 100% σιγουρη γιατι δεν εχω ψαξει και καλα, παντως εμενα δεν με βολευει να δωδω με το νεο συστημα γιατι πρεπει να μαθω χημεια βιολογια κατευθυνσης ενω ειμαι τεχνολογικη ας ελπισω οτι θα πεσουν οι βασεις στα σμυ οπλα! Πυροσβεστικη ομως ακουω πολλους να μην το πολυ θελουν (εννοω παιδια οχι μεγαλους) γιατι ειναι μια υπηρεσια αρκετα δυσκολη και εχει κινδυνους και αμα ισχυουν και τα αθληματα που εχουν τωρα θα μπαινεις δυσκολα.
Όλοι οι άνδρες και ειδικά οι Αθηναίοι θα προτιμήσουν Πυροσβεστική όσο και δύσκολα να είναι τα αθλήματα, Η Πυροσβεστική εξασφαλίζει στον Αθηναίο την σιγουριά, δεν θα πάρει μετάθεση, τώρα εσύ πως ακούς πολλούς δεν μπορώ να το γνωρίζω.
Anna

Δημοσίευση από Anna »

Η Gia σου λέει για παιδιά λυκείου, άντε μέχρι 24 το πολύ, όχι για άτομα που έχουν ηλικία από τα 25 και πάνω. Οι νέοι άνθρωποι δεν νοιάζονται τόσο για τις μεταθέσεις όσο ένας άντρας που είναι στα 26 για παράδειγμα που δεν θέλει να πάρει μετάθεση στο Σουφλί γιατί έχει ήδη φτιάξει τη ζωή του σε μια περιοχή και δεν θέλει να ξαναχτίσει μια καινούργια σε ένα άλλο μέρος.Gia, πήγαινε στο φροντιστήριο σου να ρωτήσεις για να σου πουν. Νομίζω ότι δεν θα χρειαστεί να αλλάξεις κατεύθυνση ούτε για πυροσβεστική αλλά ούτε και για τις άλλες σχολές στρατού ή αστυνομίας. Άσε που μας βολεύει να έχουμε 4 μαθήματα!:-) Ίδιο είναι το 7 με το 4; Άνετα θα βγάλεις πάνω από 17.000 γιατί ήδη ξέρεις την ύλη και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα!
Άβαταρ μέλους
Gia
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Gia »

cuervo οπως ειπε και η Anna για παιδια λυκειου αναφερομουν και παιδια στην ηλικια μου, σπανια τωρα θα βρεις εφηβους που να εχουν κοτσια για τετοιες δουλειες. Τωρα θα δω τη θα κανω θα περιμενω τα αποτελεσματα και ο θεος βοηθος, αν τελικα μπορω να δωσω για πυροσβεστικη θα ξαναδωσω, αν και νομιζω τα παιδια που εδιναν φετος εχουν το δικαιωμα να ξαναδωσουν με 6-7 μαθηματα, λογικα οπως ειχε γινει και οταν ξεκινησαν οι πανελληνιες με 6-7 μαθηματα Αυτοι που εδιναν 13 μαθηματα ειχαν δικαιωμα να ξαναδωσουν για ακομα 2 φορες με τα 13, νομιζω απο οτι μου ειχαν πει οι καθηγητες μου.
Anna

Δημοσίευση από Anna »

Ρώτησε για να είσαι σίγουρη. Και αν κάτι δεν πάει καλά ξαναδώσε. Αλλά αν δεις ότι ούτε με την 3η φορά δεν πετυχαίνεις κάποια στρατιωτική διάλεξε μια καλή σχολή ΑΕΙ, τέλειωσέ την για να έχεις ένα πτυχίο στη ζωή σου και αφιερώσου σε αυτό (μεταπτυχιακά, διδακτωρικά και τα όμοια). Τώρα, όσον αφορά την πυροσβεστική καλό θα είναι μέχρι τον Ιούλιο να διευκρινίσουν και τα όρια ηλικίας για να πάρουν τα πράγματα το δρόμο τους για όσους αποφασίσουν να δώσουν πανελλαδικές.
Άβαταρ μέλους
Gia
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Gia »

Θα το ψαξω και θα δω, μακαρι να βγουν γρηγορα τα ορια κτλ, γιατι γενικα φετος υπαρχει ενα μπερδεμα, αν δω οτι δεν μπορω για πυροσβεστικη δεν θα ξαναδωσω. Ευχαριστω για την βοηθεια Εικόνα σου ευχομαι επιτυχια σε οτι και να κανεις.
παντελης

Δημοσίευση από παντελης »

Παιδια τι αθληματα θα χρειαζεται να κανουμε; Τα ιδια με πριν; Μου φαινεται λιγο δυσκολο για καποιον 18χρονο που δεν εχει καν παει στρατο!
Παντελης

Δημοσίευση από Παντελης »

Παιδια καποιος να μου απαντησει πλιζζζζζζ!
και αν υπαρχουν εκτιμησεις περιπου μεχρι ποσο θα ειναι η βαση;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες