Αναδιάρθρωση Πυροσβεστικού Σώματος

Συζητήσεις για την Πυροσβεστική, τους Εθελοντές και Εποχικούς Πυροσβέστες, την ΕΜΑΚ, ΔΑΕΕ και τους μισθούς / μεταθέσεις
Απάντηση
Στρατός και θητεία
aggressive

Δημοσίευση από aggressive »

Θετικό ειναι που μπαινει η σχολη πυροσβεστων στο μηχανογραφικό. Το πιθανοτερο ειναι η σχολη να ειναι ενα χρονο μεσα και μετα πρακτικη σαν την αστυφυλακων καπως.
wrc

Δημοσίευση από wrc »

Συζητανε ναι βγει η αστυφυλακων να περνανε μεσω προκυρηξεις οι αστυνομικοι πλεον απο του χρονου Η σε 2 χρονια γιατι αυτοι που περναν θα μπαινουν 2 χρονια μετα αρα δημιουργουνται πολλα κενα. Οι επιτυχοντες του 2013 θα μπουν 2015 του 2014 το 2016 του 2015 το 2017 του 2016 το 2018 κοκ. Δεν ειναι λυση αυτο να πειρμενει ο αλλος 2 χρονια το αυτονοητο... Γι αυτο γινονται συζητησεις να βγει και να περνας απο αξιοκρατικη προκυρηξη. Ειλικρινα τι σας κανει να πιστευετε οτι θα μπει η πυροσβεστικη ή το λιμενικο?
aggressive

Δημοσίευση από aggressive »

wrc έγραψε:Συζητανε ναι βγει η αστυφυλακων να περνανε μεσω προκυρηξεις οι αστυνομικοι πλεον απο του χρονου Η σε 2 χρονια γιατι αυτοι που περναν θα μπαινουν 2 χρονια μετα αρα δημιουργουνται πολλα κενα. Οι επιτυχοντες του 2013 θα μπουν 2015 του 2014 το 2016 του 2015 το 2017 του 2016 το 2018 κοκ. Δεν ειναι λυση αυτο να πειρμενει ο αλλος 2 χρονια το αυτονοητο... Γι αυτο γινονται συζητησεις να βγει και να περνας απο αξιοκρατικη προκυρηξη. Ειλικρινα τι σας κανει να πιστευετε οτι θα μπει η πυροσβεστικη ή το λιμενικο;
απίθανο μου φαίνεται να βγει από τις πανελλήνιες η σχολή αστυφυλάκων.
Άβαταρ μέλους
Iceman
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Iceman »

Γεια σας φίλοι μου. Θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις.1η) Εαν μπει η πυροσβεστική το 2016 μπεί στις πανελλήνιες θα επισημοποιηθεί πριν την "σχολική χρονιά" η μπορεί να επισημοποιηθεί και στην διάρκεια αυτής ;

2η) Στην περίπτωση που μπει, περιμένετε να έχει αρκετή ζήτηση και να δούμε υψηλές βάσεις ή μήπως επειδή θα είναι η 1η χρονιά που θα γίνει κάτι τέτοιο να μην είναι τόσο έντονη η ζήτηση ;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από D.Y.K »

Iceman έγραψε:Γεια σας φίλοι μου. Θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις.1η) Εαν μπει η πυροσβεστική το 2016 μπεί στις πανελλήνιες θα επισημοποιηθεί πριν την "σχολική χρονιά" η μπορεί να επισημοποιηθεί και στην διάρκεια αυτής ;

2η) Στην περίπτωση που μπει, περιμένετε να έχει αρκετή ζήτηση και να δούμε υψηλές βάσεις ή μήπως επειδή θα είναι η 1η χρονιά που θα γίνει κάτι τέτοιο να μην είναι τόσο έντονη η ζήτηση ;

1) Θα επισημοποιηθεί από την αρχή του σχολικού έτους.

2) Η λογική λέει ότι οι βάσεις θα είναι "τσιμπημένες" λόγω της αυξημένης ζήτησης ειδικά αν το όριο ηλικίας είναι επίσης σχετικά μεγάλο.

Φυσικά όλα αυτά είναι σχετικά μέχρι να δούμε τις εξελίξεις.

Άβαταρ μέλους
Iceman
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Iceman »

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Άβαταρ μέλους
Iceman
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Iceman »

Το 1ο το ρώτησα γιατί η Αστυνομία βγάζει συνήθως τις προκηρύξεις της κατά Φεβρουάριο - Μάρτιο αν δεν απατώμαι
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Terminator »

Πρέπει να μπει σε ενα ΕΠΕ η σχολη πριν εκδοθεί η προκήρυξη κάτι που αυτή τη στιγμή είναι στον αέρα καθώς βρίσκονται για το 2016 νομοθετικές παρεμβάσεις στις πανελλήνιες οπότε οποιαδήποτε ενημέρωση θα γίνει είτε το καλοκαίρι του 2015 είτε τους πρώτους μήνες του νεου σχολικού έτους
Άβαταρ μέλους
Iceman
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Iceman »

Με Κάλυψες πλήρως. Ευχαριστώ Terminator.
wrc

Δημοσίευση από wrc »

Το πυροσβεστικο σωμα εκανε ο υπουργος αιτημα για προσληψεις το 2015; Και εκει υπαρχουν αρκετα κενα
Α.Ε.Ν.

Δημοσίευση από Α.Ε.Ν. »

Φίλε μου είσαι και εσύ λιγο λάθος γιατί εγώ π. Χ. Είμαι απόφοιτος Α. Ε. Ν. Πλοιάρχων και θέλω να μπω στο σώμα για να μπω στα πυροσβεστικά ρυμουλκά. Πως μπορεί να φτιάξει μια ακαδημία με ανάλογη κατάρτιση με αυτήν που μας παρέχουν οι ακαδημίες εμπορικού ναυτικού μέσα σε λίγο καιρό; Γιατί άτομα που ήθελαν να μπουν στο Π. Σ. Δεν θα μπορέσουν να έχουν την ευκαιρεία; Και δεν νομίζω πως ενα παιδί με 2 χρόνια σπουδών στην πυροσβεστική ακαδημία μπορεί να αγγίξει την εκπαιδευσή των αποφοίτων της Α. Ε. Ν.

Άβαταρ μέλους
Iceman
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Iceman »

http://spyth.blogspot.gr/2015/04/2016.html

PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από PANIC »

Το όριο ηλικίας τελικά για τους πολίτες που επιθυμούν να περάσουν στην πυροσβεστική μέσω πανελληνίων, θα είναι 30 και 35 χρονών αντίστοιχα για τους εθελοντές πυροσβέστες όπως είχε ειπωθεί εδώ στο φόρουμ; ή ακόμα όλα είναι εικασίες και περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις για το συγκεκριμένο θέμα; γνωρίζεις κάτι παραπάνω φίλε Δυκ;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν γνωρίζουμε κάτι ακόμη κομάντο. Να είσαι σίγουρος και εσύ και οι υπόλοιποι πως όταν μάθουμε κάτι θα σπεύσουμε να το δημοσιεύσουμε κατευθείαν Εικόνα
Elena

Δημοσίευση από Elena »

Γεια σας παιδιά. Διάβασα στο ίντερνετ ότι τελικά η πυροσβεστική θα είναι ανοιχτή στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2016 για τους ιδιώτες, πέρα από τους ήδη υπηρετούντες στο σώμα. Επίσης πως θα βρίσκεται στο 2ο επιστημονικό πεδίο σύμφωνα με το νέο σύστημα εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Τώρα αλήθεια ή ψέμα αυτό εγώ δεν μπορώ να το γνωρίζω. Η ερώτησή μου είναι η εξής. Αν κάτι τέτοιο ισχύει πράγματι χωρίς τα προλεγόμενά μου να είναι ανακριβή, μέχρι τον Αύγουστο πιστεύετε να έχουν βγάλει κάποια συγκεκριμένη απόφαση ή κάποια διευκρίνηση έτσι ώστε όσοι ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν διαδικασίες διαβάσματος, προπόνησης κ. Τ. Λ. Για να προσπαθήσουν να εισαχθούν στην πυροσβεστική;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης