Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Ηλιας35ΜΚ

Δημοσίευση από Ηλιας35ΜΚ »

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε ολους... Μπορεί να απαντήσει καποιος εαν δηλώσουμε ειδικές δυναμεις και οτι είμαστε πολυτεκνοι χάνουμε την ιδιότητα των ειδικών δυναμεων και πάμε μονο με το 10% των πολυτέκνων... ; Ευχαριστω προκαταβολικα
Hlias35MK
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Hlias35MK »

Γεια σας,Χρόνια πολλά σε ολους. Παιδιά το παράβολο μπορούμε να το βγάλουμε κ τώρα πριν στείλουμε την αίτηση.

john323
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από john323 »

Κάποιος που ξέρει να μας πει τις συνθήκες επικρατούν στα ΚΕΑ. Έχει κάποια σχέση με τις ε. Δ του στρατού;
Σπυρος

Δημοσίευση από Σπυρος »

Παιδεια εχω ειδικες δυναμεις εχω ολλα τα Διπλωματα και ειμαι Πολυτεκνος εχω ελπιδες; Αν μπορει καποιος να μου απαντησει...
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

john323 έγραψε:Κάποιος που ξέρει να μας πει τις συνθήκες επικρατούν στα ΚΕΑ. Έχει κάποια σχέση με τις ε. Δ του στρατού;

Το θέμα αναφέρεται στην προκήρυξη για τις Ειδικές Δυνάμεις του Λιμενικού υπάρχει ξεχωριστό θέμα, μην ρωτάτε τέτοια πράγματα εδώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από electrolisa »

Ηλιας35ΜΚ έγραψε:Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε ολους... Μπορεί να απαντήσει καποιος εαν δηλώσουμε ειδικές δυναμεις και οτι είμαστε πολυτεκνοι χάνουμε την ιδιότητα των ειδικών δυναμεων και πάμε μονο με το 10% των πολυτέκνων... ; Ευχαριστω προκαταβολικα
θα ανταγωνιστεις το 10% των ειδ/ων, οι οποιοι αποτελουν το 70% του συνολου των 49 ατομων της προκηρυξης.

σε μπερδεψα; θα ανταγωνιστεις για την θεση των πολυτεκνων στην κατηγορια των ειδικών δυναμεων. ποσες θεσεις ειναι;1;2; για αυτη θα παιξεις μπαλα.

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από electrolisa »

electrolisa έγραψε:
Ηλιας35ΜΚ έγραψε:Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε ολους... Μπορεί να απαντήσει καποιος εαν δηλώσουμε ειδικές δυναμεις και οτι είμαστε πολυτεκνοι χάνουμε την ιδιότητα των ειδικών δυναμεων και πάμε μονο με το 10% των πολυτέκνων... ; Ευχαριστω προκαταβολικα
θα ανταγωνιστεις το 10% των ειδ/ων, οι οποιοι αποτελουν το 70% του συνολου των 49 ατομων της προκηρυξης.

σε μπερδεψα; θα ανταγωνιστεις για την θεση των πολυτεκνων στην κατηγορια των ειδικών δυναμεων. ποσες θεσεις ειναι;1;2; για αυτη θα παιξεις μπαλα.

φιλε γραψε ακυρο. δεν ειναι ακριβως ετσι οπως στα ειπα. ειμαι απο κινητο και τωρα βαριεμαι να κανω copy paste, κομματι της προκ για να σου εξηγησω. αυριο το πρωι.

D.Y.K. γτ δεν μπορω να διαγραψω το μηνυμα μου; φταιει το οτι ειμαι απο κινητο;

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Στρατολογικο πιστοποιητικο τυπου α το ειχα βγαλει πριν 1 χρονο περιπου ισχυει?
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Vardou »

Hlias35MK έγραψε:Γεια σας,Χρόνια πολλά σε ολους. Παιδιά το παράβολο μπορούμε να το βγάλουμε κ τώρα πριν στείλουμε την αίτηση.

Ναι.

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από D.Y.K »

electrolisa έγραψε:

D.Y.K. Γτ δεν μπορω να διαγραψω το μηνυμα μου; Φταιει το οτι ειμαι απο κινητο;

Δυνατότητα τροποποιήσεων, επεξεργασίας μηνυμάτων ή διαγραφής την έχουν μόνο οι διαχειριστές / συντονιστές.

Την δυνατότητα να επεξεργαστείς ή να διαγράψεις το μήνυμα σου εσύ σαν χρήστης την έχεις ΜΟΝΟ στην περίπτωση που το απεσταλμένο μήνυμα είναι το τελευταίο που έχει δημοσιευτεί σε ένα νήμα.

Hlias35MK
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Hlias35MK »

electrolisa έγραψε:φιλε γραψε ακυρο. Δεν ειναι ακριβως ετσι οπως στα ειπα. Ειμαι απο κινητο και τωρα βαριεμαι να κανω copy paste, κομματι της προκ για να σου εξηγησω. Αυριο το πρωι.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου αν μπορέσεις να με κατατοπισεις ακριβώς θα ήμουν υπόχρεος... Δεν ξέρω τι συμφέρει πιο πολύ να δηλώσω απλά ειδικές δυνάμεις η μόνο πολυτεκνος αλλά γίνεται και τα 2...

cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Σπυρος έγραψε:Παιδεια εχω ειδικες δυναμεις εχω ολλα τα Διπλωματα και ειμαι Πολυτεκνος εχω ελπιδες; Αν μπορει καποιος να μου απαντησει...
Ουτε την προκηρυξη δεν εχεις διαβασει και ρωτας αν εχεις ελπιδες, κανε μας την χαρη.
anaktas
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από anaktas »

Amat victoria curam
Σπυρος

Δημοσίευση από Σπυρος »

Παιδεια εχω ειδικες δυναμεις εχω ολλα τα Διπλωματα και ειμαι Πολυτεκνος εχω ελπιδες; Αν μπορει καποιος να μου απαντησει...
Χρηστος

Δημοσίευση από Χρηστος »

ΔΥΚ όσοι περάσουν είναι υποχρεωμένοι να πάνε ΚΕΑτζιδες; Και αν δεν επιθυμούν ή πάνε και θέλουν να κοπούν τι γίνεται?
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες