Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 9
Ξερεί κανείς με τι θα ασχοληθούν ακριβώς όσοι πετύχουν αυτά τα 10 χρόνια που είσαι υποχρεωμένος να μείνεις;
Με την μοριοδότηση τι γίνεται κύριοι; Λέει μέσα βαθμός απολυτηρίου Χ350 + τα αγγλικά ανάλογα το επίπεδο... Μόνο αυτά για άτομα που δεν υπάγονται σε κάποια ειδική κατηγορία; Υπάρχει κάπου η μοριοδότηση της προκ. Του 11 για τους ειδικοδυναμήτες;
Πω και δεν ξέρω αν θα προλάβω να βγάλω το χαρτί για τους υπολογιστές. Εγώ που απολύθηκα υποδεκανέας δικαιούμαι κάποια μόρια?
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 57
Η παύλα δεν δίνει τίποτα.fotakelis έγραψε:Πω και δεν ξέρω αν θα προλάβω να βγάλω το χαρτί για τους υπολογιστές. Εγώ που απολύθηκα υποδεκανέας δικαιούμαι κάποια μόρια?
-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Εαν στις 29 του μηνος προκηρυχθουν εκλογες, ακυρωνεται και η προκηρυξη;Οτι θα παγωσουν ολα και θα παμε 1-2 μηνες πισω ειναι σιγουρο. Το θεμα ειναι να μη μας ριξει κανα ακυρο ο παπ@ρας ο Αλεξης, αυτο με φοβιζει 

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 57
Ερώτηση: Στα αθλήματα, τις έλξεις τις θέλουν ανοιχτές ή κλειστές ή όπως να'ναι;
-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
-
- Posts in topic: 9
Και καψιμιτζής παίρνεις μόρια...fotakelis έγραψε:Πω και δεν ξέρω αν θα προλάβω να βγάλω το χαρτί για τους υπολογιστές. Εγώ που απολύθηκα υποδεκανέας δικαιούμαι κάποια μόρια;
Cobra88 έγραψε:Εαν στις 29 του μηνος προκηρυχθουν εκλογες, ακυρωνεται και η προκηρυξη;Οτι θα παγωσουν ολα και θα παμε 1-2 μηνες πισω ειναι σιγουρο. Το θεμα ειναι να μη μας ριξει κανα ακυρο ο παπ@ρας ο Αλεξης, αυτο με φοβιζει
Να ακυρωθεί δεν το νομίζω να πάει πίσω είναι σίγουρο... Αλλά αν πούμε ότι δεν πάμε σε εκλογές Ιανουάριος για την κατάθεση... Φεβρουάριος για τον έλεγχο. Μαρτιο θα ξεκινούσαμε...
Vardou έγραψε:Ερώτηση: Στα αθλήματα, τις έλξεις τις θέλουν ανοιχτές ή κλειστές ή όπως να'ναι;
Λογικά όπως θέλουμε. Στη πυροσβεστική πχ το έλεγε ξεκάθαρα ότι ήταν με ανοιχτές.
Να ανοιχτεί και ένα topic για μόρια ρε παιδιά αν είναι εύκολο... Η κατηγορία των Ε. Δ μόρια παίρνεις μόνο από απολυτήριο και ξένη γλώσσα;
310LELE έγραψε:Να ανοιχτεί και ένα topic για μόρια ρε παιδιά αν είναι εύκολο... Η κατηγορία των Ε. Δ μόρια παίρνεις μόνο από απολυτήριο και ξένη γλώσσα;
Βρε άνθρωπε τι topic να ανοιχτεί για τα μόρια; Τι ακριβώς είναι τόσο δύσκολο που δεν μπορείς να το καταλάβεις; Το Κεφάλαιο ΣΤ αναφέρεται για τις πρώτες δύο κατηγορίες, πρόσθετα μόρια παίρνεις από ξένη γλώσσα ή αν είχες υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις σαν βαθμοφόρος, το απολύτηριο εννοείται πως μοριοδοτείται.
310LELE έγραψε:Να ανοιχτεί και ένα topic για μόρια ρε παιδιά αν είναι εύκολο... Η κατηγορία των Ε. Δ μόρια παίρνεις μόνο από απολυτήριο και ξένη γλώσσα;
Φιλε 310ΛΕΛΕ επειδη βλεπω εχεις πολλες αποριες διαβασε προσεκτικα ολη την προκυρηξη και θα δεις οτι δεν θα εχεις καμια στο τελος. Μορια παιρνεις απο απολυτηριο (x350), ξενη γλωσσα (αναλογα το πτυχιο) και αν ειχες βαθμο στη θητεια σου.

- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 24
Επειδη μπερδευτηκα θελει αποδεικτηκο απολυσης απο τον στρατο, η συμπληρωνεις εσυ το χαρτι και τα ελεγχουν αυτοι;
Ειχα βγαλει πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης τον περασμενο αυγουστο συγκεκριμενα ειχε εκδοθει 11 αυγουστου... χρειαζεται να ξανα αιτηθω για καινουργιο πιστοποιητικο; στις 11 ιανουαριο παυει να ισχυει; .. μιας και εχει 6μηνη ισχυ αν δεν κανω λαθος..
- VALLGOX
- Posts in topic: 6
6500 μορια ειναι καλα; Ποσο λετε να φτασει η βαση;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες