Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Δεν πρόκειται να πάρει 210 άτομα, άντε να πάρει ακόμα 60 άτομα που θα είναι γενικής κατηγορίας, το μεγάλο πρόβλημα εδώ και χρόνια στο Λιμενικό Σώμα είναι για τα πλωτά σκάφη, καλά κάνουν και πέρνουν παιδιά από της ΑΕΝ μπας και πάει και κανάς άνθρωπος μετά από 8 χρόνια στα σκάφη σπιτάκι του.
christina94
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από christina94 »

Πηρα και εγω τηλεφωνο και μου ειπαν αυτο που ειπε ο ΔΥΚ περιμενουν να δουν τι θα γινει με τις εκλογες και μετα θα την βγαλουν οποτε θα παει για το 2015 λογικα
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από Cobra88 »

christina94 έγραψε:Πηρα και εγω τηλεφωνο και μου ειπαν αυτο που ειπε ο ΔΥΚ περιμενουν να δουν τι θα γινει με τις εκλογες και μετα θα την βγαλουν οποτε θα παει για το 2015 λογικα
Για ποια προκηρυξη μιλατε ρε παιδια;

Για αυτη των 49 ατομων η για την επομενη γενικης κατηγοριας;

Υπαρχει περιπτωση αυτη των 49 να παει για 15 η θα βγει τωρα τις επομενες μερες;

christina94
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Για γενικης κατηγοριας... Θα δινουν τι θα γινει με εκλογες τωρα η αλλημε τα 49 ατομα δεν ξερω :/

Άβαταρ μέλους
VALLGOX
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από VALLGOX »

Εγω δεν ειδα πουθενα να λεει για ΑΕΝ αλλα για ναυτικα ΕΠΑΛ και ΤΕΕ χαχαχαχα οτι να'ναι...
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Εσύ διαβάζεις οτι να'ναι φαίνεται, δύο σελίδες πίσω είναι η απόφαση του Υπουργού και αναφέρει τις κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
kostascomanto
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kostascomanto »

α. Κατηγορία Πλοιάρχων ή Μηχανικών Ε. Ν.: ποσοστό είκοσι (20) τοις εκατό, από υποψηφίους που διαθέτουν τα Γενικά Προσόντα όπως αυτά αναφέρονται στο επόμενο άρθρο καθώς και τα Ειδικά Προσόντα του άρθρου 4 της παρούσης.

Κατηγορία Πλοιάρχων ή Μηχανικών Ε. Ν.: κάτοχοι Πτυχίου Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ. Λ.) ή Πτυχίου Τεχνικού-Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (Τ. Ε. Ε.) Β΄ ΚΥΚΛΟΥ, σε μία από τις ειδικότητες Πλοιάρχων ή Μηχανικών του Εμπορικού Ναυτικού αντίστοιχα.

Ψάξε Πριν γράψεις...

Νατασα

Δημοσίευση από Νατασα »

Ειναι σοβαροι; Αντι να βγαλουν ολες τις θεσεις τις βγαζουν μεμονομενες; Γιατι για να μας σπασουν τα νευρα;
Νατασα

Δημοσίευση από Νατασα »

Εμεις του 88 που ειμαστε γενικης κατηγοριας δεν εχουμε καμια ελπιδα.. Υι εχουν μεσα στο κεφαλι τους;
Άβαταρ μέλους
ΒΙΚΥ88
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από ΒΙΚΥ88 »

Νατασα έγραψε:Εμεις του 88 που ειμαστε γενικης κατηγοριας δεν εχουμε καμια ελπιδα. Υι εχουν μεσα στο κεφαλι τους;

κάνε λιγο ακόμα υπομονη και εγω στην ιδια κατηγορια με σενα ανηκω και ειμαι ειμαι και του 88! Θελω να πιστευω πως θα βγει δε γινεται να μας τη φερουν ετσι! Πιεστε και εσεις απο αυριο καντε κατι εγω συνεχεια τηλεφωνω στο αρχηγειο... Ισως ολοι μαζι κατι να καταφερουμε... Στην τελικη ειναι η τελευταια μας ελπιδα οσον αφορα αυτη την προκυρηξη... Η τωρα η ποτε!
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Vardou »

Αίσχος...
-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
christina94
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Οσα τηλεφωνα και να παρουμε αν αυτοι δεν εχουν σκοπο να το κανουν δεν θα το κανουν οτι και να κανουμε... Το μονο που πρεπει να κανουμε ειναι υπομονη κ οτι νεοτερο εχουμε να ενημερωνουμε
Άβαταρ μέλους
skylos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από skylos »

Μου θέλετε και λιμενικο οι γυναικες εχει γεμίσει ο τοπος απο γυναίκες... Μια χαρα ηταν η αποφαση του υπουργου να βγαλει μονο για ειδικες δυναμεις... Και παραπανο επρεπε να βγαλει αξιόμαχα στελεχει πρεπει να αποκτήσει το λιμενικο και οχι γιωταδες και γυναικες που καθονται στα γραφεια και νομιζουν οτι κανουν κατι... Ελεος πια εχει γεμίσει σαβουρα το λιμενοκο ελεοοσσσσσ
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από panos2171 »

Θα μπορούσε όμως να βγάλει και ειδικότητες του ΕΣ όχι μόνο Ε. Δ...
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από Cobra88 »

Οι γυναικες που θελετε να μπειτε στο λιμενικο (και γενικα σε σωματα ασφαλειας), καλο θα ηταν να πατε να διαμαρτυρηθειτε στο Υπουργειο Εθνικης Αμυνας να ψηφιστει υποχρεωτικη θητεια στο στρατο ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ οπως στο ισραηλ.Ισοτητα δε θελετε;

Οταν εμεις τσιμπαγαμε 50αρες και σαββατοβραδα ημασταν σκατοφυλακες 3-6, εσεις καυλαντιζατε με τον μπαρμαν στο W και βγαζατε selfies.

Ουστ!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες