Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)
Καμία αερολογία ΒΙΚΥ88, απλή ανάλυση της προκήρυξης κάνουμε. Αν δε βγει απόφαση, έπειτα να δωθεί ΦΕΚ και να το δούμε αναρτημένο να μην επηρεάζομαστε με ο, τι μας λένε, ακόμη και απο επίσημα τηλέφωνα. Που πήγαν όσοι έλεγαν για 260 άτομα με την μία; Επικαλούνταν επίσημα χείλη. Αφού όλα είναι στο περίπου υπομονή και θα δείξει.
IKARUS έγραψε:Ρε παιδιά πώς γίνεται να βγάλουν ακόμα 40 θέσεις αφού απο τις 49 που προκηρύχθηκαν μένουν αλλες 210... ΔΥΚ μπορείς Να μας διαφωτίσεις λίγο;
Στην παρούσα φάση μόνο το ΥΝΑ μπορεί να σε διαφωτίσει φίλε μου και εμείς μόνο να κάνουμε υποθέσεις. Επίσης μην μπερδεύεσαι, ακόμη δεν προκηρύχθηκαν οι 49 θέσεις αλλά είναι προ των πυλών.
Οι 210 θέσεις υπάρχουν μόνο στο κεφάλι αυτών που τα γράφουν στις γνωστές / άγνωστες φυλλάδες για την δημιουργία εντυπώσεων και μόνο.
Αν δεν υπογράψει ο Υπουργός νεότερη απόφαση για άλλες 210 θέσεις, τότε εμείς μόνο άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε μπορούμε να λέμε.
Cobra88 έγραψε:Το 70% θα ειναι ατομα απο ειδικες δυναμεις. Δηλαδη 34 ατομα. Σφαγη
Σφαγη αλλά κ το 2011 στους 280 οι θεσεις ηταν 40 ασχετως αν στο τελος πηραν 62
Δηλαδή σαν να λεμε ότι ενδέχεται να μην βγει τίποτα περαιτέρω...
Ευχαριστω ΔΥΚ. Το ξαναγραφω το τηλ ειναι 2104191546-566 οποιος θελει να μαθει κατι παραπανω ας καλεσει εκει, χρειαζεται λιγο υπομονη μεχρι να το σηκωσουν 

34 άτομα στην κατηγορία των ΕΔ για την περίοδο που διανύουμε και φυσικά για τις θέσεις που θα προκηρυχθούν είναι ένας πολύ καλός αριθμός.
Σφαγή θα γίνει σίγουρα φυσικά.
Ακριβώς φίλε μου.
Φυσικά όλα τα σενάρια είναι πιθανά όπως καταλαβαίνεις, αλλά χωρίς χειροπιαστές αποδείξεις όπως έγραψα και πριν δεν μπορούμε να έχουμε εικόνα.
Σφαγή θα γίνει σίγουρα φυσικά.
IKARUS έγραψε:Δηλαδή σαν να λεμε ότι ενδέχεται να μην βγει τίποτα περαιτέρω...
Ακριβώς φίλε μου.
Φυσικά όλα τα σενάρια είναι πιθανά όπως καταλαβαίνεις, αλλά χωρίς χειροπιαστές αποδείξεις όπως έγραψα και πριν δεν μπορούμε να έχουμε εικόνα.
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 26
Αναλογικα με το 2011 που πηρε 280 ατομα με 40 ατομα ειδικες δυναμεις, μπορουμε να υποθεσουμε οτι ειναι ενταξει τα 34 ατομα που παιρνει τωρα σχετικα με τα 260 που λεγανε. 2011->280/40 2014->260/34
Εγω αυτο που εμαθα ηταν οτι κανονικα ηταν να μη βγει φετος, αυτα τα ατομα ομως, ειναι ακρως αναγκαια για να καλυφθουν καποιες θεσεις που επειγουν! Οι υπολοιπες θεσεις (211; ) θα βγουν το 2015.
αυτα με καθε επιφυλαξη.
υγ μου κανει εντυπωση που εχει μονο 2 μαθηματα παντως. Για να δουμε.
Εγω αυτο που εμαθα ηταν οτι κανονικα ηταν να μη βγει φετος, αυτα τα ατομα ομως, ειναι ακρως αναγκαια για να καλυφθουν καποιες θεσεις που επειγουν! Οι υπολοιπες θεσεις (211; ) θα βγουν το 2015.
αυτα με καθε επιφυλαξη.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 26
electrolisa έγραψε:Αναλογικα με το 2011 που πηρε 280 ατομα με 40 ατομα ειδικες δυναμεις, μπορουμε να υποθεσουμε οτι ειναι ενταξει τα 34 ατομα που παιρνει τωρα σχετικα με τα 260 που λεγανε.2011->280/40 2014->260/34
Εγω αυτο που εμαθα ηταν οτι κανονικα ηταν να μη βγει φετος,αυτα τα ατομα ομως, ειναι ακρως αναγκαια για να καλυφθουν καποιες θεσεις που επειγουν! Οι υπολοιπες θεσεις (211;) θα βγουν το 2015.
αυτα με καθε επιφυλαξη.
υγ.2 απλα το "κακο" ειναι οτι οι θεσεις τωρα ειναι μετρημενα κουκια. Πχ 34 και τελος! Δεν υπαρχει κενο να συμπληρωσουμε ατομα, οπως το 2011 που λεγανε 40 και πηραν 62. Εκτος εαν δεν καλυφθουν θεσεις απο ΑΕΝ (δυσκολο). Με λιγα λογια βατερλο!
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Επισης δεν βλεπω τιποτα για ειδικη κατηγορια τριτεκνων/πολυτεκνων.Εκτος και αν δε το προσεξα πουθενα.
Μαλλον εφαρμοσαν την αποφαση για "πριμοδοτησεις" αυτης της κατηγοριας στα σωματα ασφαλειας.
Μαλλον εφαρμοσαν την αποφαση για "πριμοδοτησεις" αυτης της κατηγοριας στα σωματα ασφαλειας.
Μονο απο αεν και ειδικες δυναμεις. Αυτοι της δευτεροβαθμιας κυριως (με μοριοδοτηση εννοω) πρεπει να περιμενουν και αλλη προκυρηξη λογικα. Δε γινεται να παρουν τοσα λιγα ατομα, ιδωμεν.
Και στους αξιωματικους η αποφαση για τις θεσεις πολυτεχνιτων ειχε βγει νωριτερα απο την προκυρηξη των αξιωματικων και στο τελος διναμε ολοι μαζι... Μπορει να γινει και τωρα καπως ετσι...
Εγινε η αρχη τουλαχιστον. Μονο το Φ. Ε. Κ λειπει
Λετε να βγει τωρα μες το 14, η παιζει να το πανε για 15;
Τα υπολοιπα ταπεινη μου γνωμη αρχες 2015, δε προλαβαίουν ολα μεσα στις γιορτες
Δεν έχει να κάνει με το αν προλαβαίνουν ή όχι αλλά με άλλους παράγοντες όπως το ότι θέλουν να δουν πως θα κυλήσει το πράγμα με την διαδικασία εκλογής ΠτΔ και το αν θα πάμε τελικά σε Εθνικές Εκλογές.
Προφανώς και την όποια έκδοση οποιασδήποτε προκήρυξης την έχουν σαν... "άσσο" στο μανίκι για ενδεχόμενη ψηφοθηρία.
Κάτι τέτοιο μάλλον θα γίνει και με την συγκεκριμένη.
Έτσι όπως το φαντάζομαι εγώ, θα προκηρύξουν τις 49 θέσεις το επόμενο διάστημα λόγω μεγάλων ελλείψεων στις συγκεκριμένες κατηγορίες και λόγω πιέσεων από την Υπηρεσία όλο αυτό το διάστημα, ενώ θα προκηρύξουν τις υπόλοιπες θέσεις με το νέο έτος και πολύ πιθανόν περισσότερο ΑΝ αναγκαστούν να πάνε σε Εθνικές εκλογές.
Προφανώς και την όποια έκδοση οποιασδήποτε προκήρυξης την έχουν σαν... "άσσο" στο μανίκι για ενδεχόμενη ψηφοθηρία.
Κάτι τέτοιο μάλλον θα γίνει και με την συγκεκριμένη.
Έτσι όπως το φαντάζομαι εγώ, θα προκηρύξουν τις 49 θέσεις το επόμενο διάστημα λόγω μεγάλων ελλείψεων στις συγκεκριμένες κατηγορίες και λόγω πιέσεων από την Υπηρεσία όλο αυτό το διάστημα, ενώ θα προκηρύξουν τις υπόλοιπες θέσεις με το νέο έτος και πολύ πιθανόν περισσότερο ΑΝ αναγκαστούν να πάνε σε Εθνικές εκλογές.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης