Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
john323
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από john323 »

Μετά το 2015 προκηρύξεις και αμα πάλι... Τα χουμε πει αυτά...
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από dimitris mak »

Υπομονη ρε παιδια. Εγω παντως πανω στο θεμα που μας ενδοιαφερει βλεπω εναν σαμαρα να μην εχει βγαλει πουθενα προκηρυξη οσο ειναι πανω, οποτε και ο τσιπρας να βγει το ιδιο πραγμα ειναι. Τωρα για το ποιος φταιει για την κατασταση που φθασαμε. Το πασοκ εδωσε χρηματα σε ολους και εβαλε κοσμο στο δημοσιο ειναι η αληθεια αλλα ο καραμαν αλης εβαλε στα 5 χρονια που ηταν πανω τοσο κοσμο στο δημοσιο οσο εβαλε το πασοκ σε 20-25 χρονια και αυτο ηταν η καταρευση των ταμειων του κρατους. Ουτε ο τσιπρας ουτε ο σαμαρας θα μας σωσει. Μονο το μυαλο μας και οι πραξεις μας. Αυτα απο εμενα.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από D.Y.K »

Η πολιτική συζήτηση / παιδική χαρά τελειώνει κάπου εδώ.

Υπάρχουν άπειρα θέματα στο φόρουμ που αφορούν τα πολιτικά κόμματα και όχι μόνο όπου μπορείτε να συνεχίσετε την συζήτηση σας.

ΥΓ: ΒΙΚΥ είναι η τελευταία φορά που γράφεις με κεφαλαία.

Αν σε περίπτωση δεν έχεις διαβάσει τους κανόνες της ιστοσελίδας σε παρακαλώ πολύ να το κάνεις άμεσα για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

takaros123
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από takaros123 »

26 είμαι δυστυχώς...
takaros123
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από takaros123 »

BIKY έγραψε:
takaros123 έγραψε:Εγώ μόλις πείρα τηλέφωνο σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστημιακά φροντιστήρια στην Αθήνα και μου είπε πως η προκύρηξη αναμένεται να βγεί το 2015... Εικόνα

ποιο φροντιστηριο πηρες γιατι εγω μόλις μίλησα με Κολλιτζα και μου είπαν οτι αναμένεται αυτές τις μέρες!

Στα φροντιστήρια Μπόνια πήρα !

Typos

Δημοσίευση από Typos »

Αγαπητοί φίλοι, είχα γράψει κάποια στιγμή ότι το λιμενικό είχε προσδώσει την ημερομηνία 10/12/2014 για την εκδοση της προκύρηξης και δεν ήταν ψέμα όπως έσπευσε να πει εδώ μέσα κάποιος με το ονομα ΒΙΚΥ, είχα πει χαρακτηριστικά ότι δεν ξέρω αν θα το τηρήσουν, αλλά ότι αυτό εδώθει και όντως έτσι έγινε! Κάποιοι πονηροί άρχιζαν να λένε να γίνονται προσβλητικοί, λες και τους έιπα ότι ειναι στανταρ οτι θα βγει τότε! ... Εχουμε τώρα 12 /12/2014 και η τιμημένη προκύρηξη δεν έχει βγει, εσείς για να μπείτε κανονικά κι ένας άλλος να μπει αναδρομικά. Το ότι είπαν μούφες στο δικαστήριο και μάλιστα εγγράφως είναι ολίγον χοντρό, αλλά δείχνει ότι τα έχουν όλα γραμμένα και δεν τους αγχώνει ουτε δικαστική απόφαση, ούτε τίποτα... Οταν είχα παει στο υπουργείο, ο υπεύθυνος εκεί μόνο που δεν ορκιζόταν ότι θα βγει μες το 2014 και με πολύ κυνικότητα μου έλεγε ότι δεν είμαι ο πρώτος που αδικείται, ούτε ο τελευταίος! Ετοιμαστείτε λοιπον για πικρες και μετά την προκύρηξη, οι τύποι το έχουν σύστημα από το 2007 και μετά να κανουν μαγειρεματα και παρανομίες! ... Δεν πιστεύω ούτε γνωρίζω τίποτα και μάλιστα μου είχε προκαλέσει μεγάλη εντύπωση που έδωσαν και ημερομηνία στο δικαστήριο, αλλα προφανώς αυτο το εκαναν πονηρά για να διαφύγουν ένα πρόστιμο... Λυπάμαι για όλα τα νέα παιδιά που περιμένουν με τρελλή αγωνία και τους (μας) έχουν τρελάνει στο δουλεμα! Σκεφτειτε ότι εγώ ταλαιπωρούμαι πριν πολλοι απο εσας ενηλικιωθούν, δηλαδή απο Το 2007 και έχω κερδίσει 3 δικαστήρια μέχρι τώρα και ακόμα περιμένω! Καλή υπομονή σε όσους έχουν περιθώρια Με ηλικία κλπ και αν μάθω το οτιδήποτε θα μπω να γράψω, τώρα δεν έχω ιδέα πραγματικά.
Tzoulianna
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 13
Επάγγελμα: Πολιτης

Δημοσίευση από Tzoulianna »

Μακαρι να πανε ολακαλα παιδια... ας ελπισουμε ολοι μας που θελουμε να μπουμε οτι κατι θα γινει...
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από Cobra88 »

Εκτος απ τον kekeapa, υπαρχει κανας αλλος που να χει πληροφορηση οτι θα βγει τωρα Δεκεμβριο;Εγω κατι τηλεφωνακια που εριξα στο Υπουργειο, ολοι μου ειπαν οτι ειναι απιθανο να βγει φετος.

Ακομα και οι ξεφτυλισμενες οι κωλοφυλλαδες λενε απλα οτι ειναι ετοιμη η προκηρυξη, οχι οτι θα βγει τωρα...

christina94
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από christina94 »

Εγω πιστευω και εκλογες να μην ελεγαν οτι θα γινουν σιγα μην εβγαζαν προκηρυξη μεσα στα χριστουγεννα
Νατασα

Δημοσίευση από Νατασα »

|Αν βγει μεσα στο,2015 κοβομαι λογω ηλικιας. Ελεος
pontikaras

Δημοσίευση από pontikaras »

Μαλιστα.. παει αυτο, το χασαμε, επομένως για να μη παρακαλαμε τωρα να ανεβάσουν το οριο ηλικιας το ξεχνάμε κ παμε για αλλα...
Νατασα

Δημοσίευση από Νατασα »

Οσο και να παρακαλαμε θα μας ακουσουν ή θα κανουν κατι; Μακαρι να βγει στις 17 του μηνα οπως ειπε καποιος
Άβαταρ μέλους
DAV01
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από DAV01 »

Σας δουλευει ρε παιδια, θα βγει στις 17 και μεχρι τωρα δεν υπαρχει καμια ανακοινωση; Τετοια λεγανε και στους ειδ. Φρουρους και τελικα δε θα βγει καθολου. Δυστυχως εμεις για λιμενοφυλακες ειμαστε μεγαλοι, παντως αν και οποτε βγει καλη επιτυχια.
Άβαταρ μέλους
ΒΙΚΥ88
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από ΒΙΚΥ88 »

DAV01 έγραψε:Σας δουλευει ρε παιδια, θα βγει στις 17 και μεχρι τωρα δεν υπαρχει καμια ανακοινωση; Τετοια λεγανε και στους ειδ. Φρουρους και τελικα δε θα βγει καθολου. Δυστυχως εμεις για λιμενοφυλακες ειμαστε μεγαλοι, παντως αν και οποτε βγει καλη επιτυχια.

δεν ειχε πει ηλαδή μέχρι
για τις 17 ειχε πει μέχρι τις 17! Δηλαδή μέχρι αυριο και καλα! Αυτος ο τυπος απλα έπαιζε με τις ελπίδες μας.
Άβαταρ μέλους
ΒΙΚΥ88
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από ΒΙΚΥ88 »

DAV01 έγραψε:Σας δουλευει ρε παιδια, θα βγει στις 17 και μεχρι τωρα δεν υπαρχει καμια ανακοινωση; Τετοια λεγανε και στους ειδ. Φρουρους και τελικα δε θα βγει καθολου. Δυστυχως εμεις για λιμενοφυλακες ειμαστε μεγαλοι, παντως αν και οποτε βγει καλη επιτυχια.

δεν ειχε πει για τις 17. Είχε πει μέχρι τις 17! Ακόμη χειρότερο. Δηλαδή μέχρι αυριο και καλα! Αυτος ο τυπος απλα έπαιζε με τις ελπίδες μας. Καταντια αυτο εχω να πω κριμα. Που τον αφηνουν να γραφει ανεξελεγχτα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 4 επισκέπτες