Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
kostas n

Δημοσίευση από kostas n »

Παιδιά δεν υπάρχει λόγος να γίνεται εδώ μέσα πολιτική συζήτηση. Δεν οδηγεί πουθενά! Μείνετε προσηλωμένοι στο στόχο σας και αφήστε τα αυτά! Εικόνα
Άβαταρ μέλους
dimitrisbrigadier
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από dimitrisbrigadier »

Δεν έχεις καταλάβει ότι οποίο κόμμα και να βγει δεν αλλάζει τίποτα μην ζεις με ψευδαισθήσεις... Άλλοι κυβερνούν... Εδώ έριξαν τον Παπαδόπουλο στους τωρινούς θα κωλώσουν... (Σορρυ για το off topic)
takaros123
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από takaros123 »

Εγώ μόλις πείρα τηλέφωνο σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστημιακά φροντιστήρια στην Αθήνα και μου είπε πως η προκύρηξη αναμένεται να βγεί το 2015... Εικόνα

Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από panos2171 »

ηλεκτρα15 έγραψε:Θα μας σωσει; Χαχα. Οχι. Δεν πιστευω σε κατι συγκεκριμενο. Απλα θελω να δοκιμασω και κατι καινουριο. Δεν με νοιαζει να τον λενε συριζα ή αστερα κωλοπετινιτσας. Αλλα μαλλον δεν το καταλαβαινετε μερικοι. Θελω κατι καινουριο και οχι τα αναμασημενα που μας προσφερουν και εμεις τα τρωμε γιατι δεν εχουμε την κριση να σκεφτουμε μονοι μας... Το δυστυχως πες το σε σενα και σε ολους αυτους που ψηφιζουν τοσο καιρο αυτους που λενε οτι υπαρχει ανακαμψη και τις διαφορες γελοιοτητες... Και σας δινουν ψιχουλα και λετε και ευχαριστω. Και εννοειται οχι στις πολιτικες ακραιοτητες...

Ποιο είναι το καινούργιο; Αν δε το χεις καταλάβει το μισό ΠΑΣΟΚ βρίσκεται μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ. Και να σου θυμίσω ότι το ΠΑΣΟΚ μας έβαλε σε όλο αυτό το χάλι χωρίς να διαπραγματευτεί τίποτα.

Και για να μείνω στο θέμα, η εμπειρία έχει δείξει ότι όσες πληροφορίες και να πέρνουμε από δω κι από κει αν δεν αναρτηθεί η οποιαδήποτε προκήρηξη δεν ισχύει τίποτα.
christina94
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από christina94 »

Μήπως σου είναι εύκολο να ξανά ρωτήσεις αν ισχύει αυτό που σου είπαν; Μπορεί να άλλαξε κάτι με όλα αυτά που γίνονται. Κατα 99% εκλογές θα γίνουν και δεν νομίζω ταυτόχρονα να βγάλουν προκήρυξη.
christina94
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

για τον keke apa το λέω που είχε πληροφορία μέσα απο το υπουργείο
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Vardou »

Μα, τώρα που θα γίνουν εκλογές πρέπει να την βγάλουν! Εικόνα
-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
christina94
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δεν υπάρχει προεκλογική περίοδος γιατί οι εκλογές ειναι έκτακτες έτσι ξέρω :/
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

takaros123 έγραψε:Εγώ μόλις πείρα τηλέφωνο σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστημιακά φροντιστήρια στην Αθήνα και μου είπε πως η προκύρηξη αναμένεται να βγεί το 2015... Εικόνα

Ε αφού το είπανε στο φροντιστήριο ο κύβος ερρίφθη, είσαι πάνω από 18 ετών; Ψηφίζεις κιόλας;Εικόνα
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από Cobra88 »

christina94 έγραψε:Δεν υπάρχει προεκλογική περίοδος γιατί οι εκλογές ειναι έκτακτες έτσι ξέρω :/
Oντως επισημα δεν υπαρχει προεκλογικη περιοδος. Εαν δεν καταφερουν να εκλεξουν ΠτΔ, εντος 10ημερου διαλυεται η παρουσα βουλη και προκηρυσσονται βουλευτικες εκλογες.

Λογικα θα αναλαβει ο Αλεξης μετα οποτε αντι να προσλαβουν λιμενοφυλακες, βλεπω να απολυει τους μισους και οσοι μεινουν θα ειναι για να υποδεχονται τα πλοια Pakistan Lines.

christina94
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Χαχα εχεις ενα δικιο καπως ετσι βλεπω να γινονται τα πραγματα στο τελος
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από PANIC »

Πριν ξεκαθαρισει το θεμα με τον ΠτΔ.. η ΝΔ δεν θα εχει και καποιο ιδιαιτερο ωφελος αν εκδοσει την προκηρυξη των λιμενοφυλακων πριν ολοκληρωθει η διαδικασια εκλογης.. αν παμε σε εθνικες εκλογες το γνωριζουν και οι ιδιοι εκ της κυβερνησης οτι δεν θα κερδισουν, οποτε αν μπορεσουν να παραμεινουν στο τιμονι θα βγει και αυτη οπως και αλλες προκηρυξεις για να προετοιμασουν και το εδαφος απο ψηφοφορους για το 2016... μια εκδοχη ειναι και αυτη.. αυτη την στιγμη δεν εχει ιδιαιτερη ουσια για τους ιδιους να εκδοθει η προκηρυξη..

BIKY

Δημοσίευση από BIKY »

takaros123 έγραψε:Εγώ μόλις πείρα τηλέφωνο σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστημιακά φροντιστήρια στην Αθήνα και μου είπε πως η προκύρηξη αναμένεται να βγεί το 2015... Εικόνα

ποιο φροντιστηριο πηρες γιατι εγω μόλις μίλησα με Κολλιτζα και μου είπαν οτι αναμένεται αυτές τις μέρες!

pontikaras

Δημοσίευση από pontikaras »

christina94 έγραψε:για τον keke apa το λέω που είχε πληροφορία μέσα απο το υπουργείο
O keke apa θα μας πει οτι εδω και καμια βδομαδα ειναι που εχει βγει η προκηρυξη...

christina94
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δεν υπαρχει λογος να τον κρινουμε... Οπως ειπε ενδιαφερεται και αυτος να μπει στο σωμα οποτε δεν εχει λογο να λεει ψεματα. Αυτο θα το διαπιστωσουμε την επομενη εβδομαδα κι αν λεει ψεματα δεν υπαρχει λογος να ξανα δωσουμε σημασια σε αυτα που λεει ειναι απλο
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες