Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΒΙΚΥ

Δημοσίευση από ΒΙΚΥ »

Για την ιστορία η ύλη είναι το βιβλίο της Γ λυκείου. Πως είσαι τόσο σίγουρος... ; ακόμη δεν έχει βγει τπτ! Τηρείται άκρα του τάφου σιωπή... Εγώ κάλεσα σήμερα και στα μεγάλα φροντιστήρια κα ούτε τμήματα δεν έχουν ξεκινήσει...
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από dimitris mak »

Βικυ αν μπορεις φτιαξε ενα λογαριασμο και στειλε μου προσωπικο μηνυμα. Δεν ειμαι τοσο σιγουρος αλλα τα λεγομενα καποιον προηγουμενον συμπηπτουν με αυτα που ακουμε τοσο καιρο. Αν μπορειτε πειτε μου ποιας ταξης ειναι τα βιβλια και πως λεγοντε, οποιος ξερει. Βρηκα μια ιστοσελιδα που κατεβαζεις οποιας ταξης βιβλιο θελεις σε pdf. Ευχαριστω πολυ.
Dimitrisnd
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Dimitrisnd »

dimitris mak έγραψε:Βικυ αν μπορεις φτιαξε ενα λογαριασμο και στειλε μου προσωπικο μηνυμα. Δεν ειμαι τοσο σιγουρος αλλα τα λεγομενα καποιον προηγουμενον συμπηπτουν με αυτα που ακουμε τοσο καιρο. Αν μπορειτε πειτε μου ποιας ταξης ειναι τα βιβλια και πως λεγοντε, οποιος ξερει. Βρηκα μια ιστοσελιδα που κατεβαζεις οποιας ταξης βιβλιο θελεις σε pdf. Ευχαριστω πολυ.
Σοβαρά δε ξέρεις και δεν μπορείς να βρεις ποια είναι τα βιβλία και οι τάξεις τους; κοροιδευομαστε; είσαι και παλιό μέλος δε δικαιολογειται...

Ιστορία είπαν, δίκαιο δεν έχουν και πολλές τάξεις, το ίδιο και η γεωγραφία. Χρειάζεται να γίνω περισσότερο σαφής;

Δες και καμιά παλιά προκήρυξη μεγάλο παιδί είσαι.. Πιο γρήγορα θα τι μαθαινες από το να περίμενες άλλους.

Συγνώμη που γίνομαι εριστικος αλλά αυτό με την μασημενη τροφή παραπαει. Λες και είμαστε διχρονα...

ΥΓ: κάνε και καμιά παράθεση το λινκ που βρήκες ήδη εσύ, μπας και βοηθήσεις κάποιον από το να ψάχνει βιβλία..

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Εσυ με 4 μηνυματα μιλας οπως θες στον καθενα εδω μεσα;
Tzoulianna
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 13
Επάγγελμα: Πολιτης

Δημοσίευση από Tzoulianna »

Παιδια οποιος ξερει κατι βοηθαει:1. Ας μας πει καποιος ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΤΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ 2. Η ιστορια ειναι της ΓΕΝΙΚΗ ή της ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ; Ποια κεφαλαια; Υ. Γ. Οσοι θελουν να πετυχουν ρωτανε και ψαχνουν και διαβαζουν. Δεν ειναι κακο και ουτε μασημενη τροφη...
Άβαταρ μέλους
skylos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από skylos »

Tzoulianna έγραψε:Παιδια οποιος ξερει κατι βοηθαει:1. Ας μας πει καποιος ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΤΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ 2. Η ιστορια ειναι της ΓΕΝΙΚΗ ή της ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ; Ποια κεφαλαια; Υ. Γ. Οσοι θελουν να πετυχουν ρωτανε και ψαχνουν και διαβαζουν. Δεν ειναι κακο και ουτε μασημενη τροφη...

μην βιαζεσαι κατσε να βγει πρωτα ετσι και αλλιως ολα βυσματικα ειναι...

IKARUS
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από IKARUS »

Ρε παιδιά προλαβαίνετε άνετα! Ας βγει πρώτα η προκήρυξη!
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Το βιβλιο απο το δικαιο εχει αλλαξει, γ'αυτο δεν το εβρησκα. Μου το ειπε αδερφη ενως φιλου που πηγαινει 3τη λυκειου.
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Vardou »

Tzoulianna έγραψε:Παιδια οποιος ξερει κατι βοηθαει:1. Ας μας πει καποιος ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΤΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ 2. Η ιστορια ειναι της ΓΕΝΙΚΗ ή της ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ; Ποια κεφαλαια; Υ. Γ. Οσοι θελουν να πετυχουν ρωτανε και ψαχνουν και διαβαζουν. Δεν ειναι κακο και ουτε μασημενη τροφη...
Η Ιστορία θα είναι Γενικής Παιδείας, όπως στους υπαξ. Δεν υπάρχει λόγος να είναι της κατεύθυνσης.

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
STELLITSA

Δημοσίευση από STELLITSA »

Η τρίτη λυκείου δεν έχει δίκαιο... μήπως της δευτερας λυκείου εννοείς; Εικόνα
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

http://ebooks.edu.gr/new/allcourses.php εδω θα βρητε οποιο βιβλιο θελετε. Η ιστορια γενικης ειναi, εχει κατευθειαν το ονομα του βιβλιου.

Άβαταρ μέλους
ΒΙΚΥ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από ΒΙΚΥ »

Καλημερα! Ρε παιδιά βγήκε η προκύρηξη... Βγήκε η υλη και τσακονωμαστε για το ποια είναι και τα βιβλία εδω μέσα; Εδω δεν έχουμε μάθει ούτε ένα ίχνοσ... Μία απλή πληροφόρηση έχουμε από έναν ανώνυμο εδώ μέσα ότιο κάτι άκουσε σε ένα δικαστήριο... Που έχει δίκιο. Αλλά δυστυχώς η πληροφόρηση μας μέχρι εκει φτάνει... Το λέω αυτό γιατί σε όλες τις προηγούμενες προκυρήξεις έστ μία εβδομάδα πριν όλοο και κάτι ήξεραν... Τώρα έχουν σιωπάσει μέχρι και οι φυλλάδες στην δική μας περίπτωση...
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Vardou »

Πολύ σιγή υπάρχει από τον τύπο και ανησυχώ. Ούτε καν μια γραμμή... Εικόνα
-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Άβαταρ μέλους
ΒΙΚΥ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από ΒΙΚΥ »

Γιατί το θέμα θεωρειται λήξαν... ! Χάσαμε πολύ χρόνο... ! Και δυστυχώς υπήρχαν και αυτοί που σας γέμιζαν φρούδες ελπίδες. Και κάθε φορ΄; Α που έμπαινα σε αντιπαράθεση μαζί τους ήμουν δυστυχώς πάντα μόνη μου! Ο μόνος λόγος που έγραφα και απαντο΄υσα όλο αυτόν τιν καιρό εδώ μέσα ήταν γιατί ξέρω πως είναι να περιμένεις... Και να ελπίζεις... Αλλά αλλο ελπίζω άλλο έχω ψευδαισθήσεις... Είναι κάποια πράγματα βασισμένα σε νόμους... Ότι και να κάνει το υπουργείο η διαδικασία έκδοσης μίας προκύρηξης έιναι χρονοβόρα! Από το Νοέβριο σας τα εξηγω... Τέλος! Καλή συνέχεια σε όλους!
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από panos2171 »

Vardou έγραψε:Πολύ σιγή υπάρχει από τον τύπο και ανησυχώ. Ούτε καν μια γραμμή... Εικόνα

Είδαμε και όταν δεν υπήρχε σιγή...
Μην ακούτε και μην ασχολήστε με τα όσα λέει ο τύπος.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες