Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Tzoulianna
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 13
Επάγγελμα: Πολιτης

Δημοσίευση από Tzoulianna »

Ποσο χρονο προετοιμασιας περιπου δινουν μεχρι τις εξετασεις;
Tzoulianna
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Ποια ειναι τα μαθηματα; Ειναι ιδια οπως στη προκηρυξη του '11;
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Vardou »

Tzoulianna έγραψε:Ποια ειναι τα μαθηματα; Ειναι ιδια οπως στη προκηρυξη του '11;
Το 2011 δεν είχε μαθήματα, μόνο μορια. Τσέκαρε του 2008 που είχε.

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από PANIC »

D.Y.K έγραψε:
IKARUS έγραψε: Υ. Γ. ΔΥΚ έχασα το PIN από τον προηγούμενό μου λογαριασμό κάνω νέο λογαριασμό όπως τώρα ή μπορώ κάπως να το ξαναβρώ;

Αν θες μπορείς να μου στείλεις ΠΜ για να μου πεις ποιος ήταν ο προηγούμενος λογαριασμός σου και να στον φτιάξω ή εναλλακτικά εάν θες μπορείς να χρησιμοποιείς από εδώ και στο εξής τον καινούριο Εικόνα

Tzoulianna έγραψε:ΔΥΚ σε βλεπω ιδιαιτερα ενημερωμενο. Μηπως γνωρίζεις ποια ειναι τα βιβλία και απο π τα παιρνουμε για τις εξεταςεις λιμενοφυλακων;:) ευχαριστω

Η καλύτερη λύση είναι να πάρεις σημειώσεις από φροντιστήριο σε σχετικά καλή τιμή χωρίς απαραίτητα να κάνεις μαθήματα (για να μην πληρώσεις πολλά).

Υπάρχουν πολλά στο διαδίκτυο, αν θες google-αρέτο Εικόνα

Φιλε ΔΥΚ, μηπως γνωριζεις καποιο συγκεκριμενο φροντιστηριο εντος αθηνων για αγορα σημειωσεων σε προσιτες τιμες; .. εντελως πληροφοριακα ρωταω βεβαια... μηπως και χεις κατι στο μυαλο
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

manikas έγραψε:Μακάρι φιλε μου, αλλα που κολλαει το δικαστήριο που εχεις για παλαιοτερη προκυρηρυξη , με την ημερομηνία εκδοσης αυτης, και πόσο μαλλον να εχει τη δυνατότητα να το μαθαινει ο οποιοσδήποτε πριν την δημοσια έκδοση αυτης; ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ
Αμα δικαιωθει το παληκαρι θα πρεπει να βγει προκηρυξη για να μπει στο σωμα, ψαξε , ενημερωσου και ασε τα οτι ναναι στην ακρη. Γενικα η κριση αυτα τα αποτελεσματα εχει φερει, εσυ δεν ηξερες αυτο η αλλη παρακατω ρωταει τι μαθηματα υπηρχαν το 2011, απο μικρα παιδια ονειρο ειχατε να μπειτε στο Λιμενικο..
ΔΦ

Δημοσίευση από ΔΦ »

PANIC στην αθηνα υπαρχει το επιγνωσης και το κολλιντζας που δινουν σημειωσεις για το λιμενικο. Νομιζω κοστιζουν γυρω στα 250-300 ευρω. Αν θες επικοινωνησε μαζι τους να σου πουν , υπαρχουν τηλεφωνα επικοινωνιας στο ιντερνετ. Ζητω συγγνωμη απο τον ΔΥΚ που απαντησα εγω
ΒΙΚΥ

Δημοσίευση από ΒΙΚΥ »

Αν πατήσετε σημειώσεις για φροντηστήρια θα γεμίσει ο διαδικτυακός τόπος! Τέλος πάντψν Κολλιτζάς και Παπαιωάννου είναι οι καλύτερες βέβαια κοστίζουν αρκετά! Αν θες να ξεκινήσεις διάβασμα διάβαζε την ιστορία της Γ λυκείου.(βιβλίο) Από εκεί και πέρα ασε να βγει η προκύρηξη και σου ξαναλέμε ότι θες... Διάβασε και κανένα προηγούμενο Φεκ για να μην ρωτας και τα αυτονόητα.
Tzoulianna
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Ευχαριστούμε παιδια για τις πληροφοριες..cuervo μπορει να μην ειχαμε ονειρο απο μικρα παιδια να μπουμε στο λιμενικο αλλα το εχουμε ως μεγαλα που μετα απο σπουδες και διαβασμα ατελειωτο θελουμε και προσπαθουμε... μην κρινεις για να μην κριθεις.. γιαυτο αλλωστε υπαρχει και το φορουμ για "μας" που δεν ειχαμε ονειρο απο παλια αλλιως θα ειμασταν ηδη μεσα!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΔΦ έγραψε: Ζητω συγγνωμη απο τον ΔΥΚ που απαντησα εγω

Τι συγγνώμη ρε συ; Και πολύ καλά έκανες Εικόνα

cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Tzoulianna έγραψε:Ευχαριστούμε παιδια για τις πληροφοριες..cuervo μπορει να μην ειχαμε ονειρο απο μικρα παιδια να μπουμε στο λιμενικο αλλα το εχουμε ως μεγαλα που μετα απο σπουδες και διαβασμα ατελειωτο θελουμε και προσπαθουμε... μην κρινεις για να μην κριθεις.. γιαυτο αλλωστε υπαρχει και το φορουμ για "μας" που δεν ειχαμε ονειρο απο παλια αλλιως θα ειμασταν ηδη μεσα!
Τι να μην κρινω που ουτε τα βασικα δεν γνωριζεις και θιχτηκες κιολας.
Tzoulianna
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Καλα...
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από PANIC »

Ευχατιστω παιδια για τις απαντησεις σας.. ΒΙΚΥ ειμαι γνωστης επι του θεματος και γενικα για τα σωματα ασφαλειας να σαι σιγουρη και χωρις να χρειαζεται να διαβασω καποιο προηγουμενο φεκ.. σε ευχαριστω παντως για την απαντηση σου... ρωτησα πληροφοριακα επειδη ειμαι της αποψης οτι.. απ το να διαβασεις ολο το βιβλιο, καλυτερα να προμηθευτεις καποιες σημειωσεις επιγραμματικα απο καποιο φροντιστηριο ωστε να μην χαθεις σε ασημαντες λεπτομερειες της εκατοστοτε υλης καθε μαθηματος...
typos

Δημοσίευση από typos »

manikas, ότι να ναι είσαι εσύ άνθρωπε, προφανώς δεν καταλαβαίνεις καν τι διάβασες... Ευτυχώς κατάλαβαν άλλοι, αλλά επειδή είσαι εμπαθής και πονηρούλης θα σε βοηθήσω κι εσένα να καταλάβεις: Οταν μιλάμε για δικαστική δικαίωση που αφορά παλαιότερη προκύρηξη, επειδή το Λιμενικό ΔΕΝ μπορεί να γυρίσει τον χρόνο πίσω και να βαλει κάποιον στην σειρά όπου έπρεπε, τον βάζει στην εκάστοτε σειρά με αναδρομική κατάταξη, αν πάλι δεν καταλαβαίνεις τότε παίζει πρόβλημα... Οσον αφορά την κοινοποίηση της ημερομηνίας, την έδωσαν γραπτώς στο δικαστήριο ώστε να αποδείξουν ότι επρόκειτο να πειθαρχήσουν με τις αποφάσεις του, έτσι προκύπτει και η ξεκαθαρη ενημερωση για την ημερομηνία... Εάν και πάλι δεν κατάλαβες, κρίμα.Εικόνα
ΒΙΚΥ

Δημοσίευση από ΒΙΚΥ »

Πολύ καλό νέο αυτό! Συγκρατημένη αισιοδοξία και βλέπουμε... Αν ισχυει! Εικόνα
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από dimitris mak »

Παιδια εγω προτεινω να ξεκεινησετε απο τωρα αν δεν εχετε ξεκεινησει. Με γενικη υλη. Εγω ξεκεινησα με γεωγραφια που ειναι σχετικα ευκολη και πανω κατω ξερουμε περιπου τι θα ζηταει. Θα ξεκεινησω και αγγλικα-εκθεση. Τωρα για την ιστορια και το δικαιο τι να πω. Εχεις καποιος γνωσεις πανω σε αυτα τα δυο μαθηματα;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες