Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από D.Y.K »

Cobra88 έγραψε:Ρε αρχηγε, αφου προκειται για τρολλ, καλυτερα να μην επιτρεπεις καν την δημοσιευση των μηνυματων του (της;) ... Εικόνα

Δεν είμαι ο μόνος διαχειριστής εδώ μέσα μικρέ Εικόνα

Tzeni

Δημοσίευση από Tzeni »

Παιδια διαβαζω τα σχολια σας.. εχω μπερδευτει εγω ειμαι αποφοιτος ΑΕΙ δν προλαβα τη προκηρυξη των σημαιοφορων. αλλα θελω να παω σαυτη των λιμενοφυλακων... ξερετε κατι σιγουρο; Εγω δικαιωμα μεταταξης σε αξιωματικο λογω πτυχιου κ εν εξελιξει μεταπτυχιακου; ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!! Εικόνα
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από expedition »

Tzeni έγραψε:Παιδια διαβαζω τα σχολια σας. Εχω μπερδευτει εγω ειμαι αποφοιτος ΑΕΙ δν προλαβα τη προκηρυξη των σημαιοφορων. Αλλα θελω να παω σαυτη των λιμενοφυλακων... Ξερετε κατι σιγουρο; Εγω δικαιωμα μεταταξης σε αξιωματικο λογω πτυχιου κ εν εξελιξει μεταπτυχιακου; ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!Εικόνα
Στους Λ/Φ μπορείς να δώσεις μόνο με το απολυτήριο λυκείου. Από εκεί και πέρα εάν το πτυχίο σου είναι στη λίστα αυτών που απαιτεί η εκάστοτε προκήρυξη για δόκιμους Σημαιοφόρους τότε εαν είσαι ήδη μέσα στο σώμα ως Λ/Φ δίνεις κανονικά εξετάσεις μαζί με όλους που δεν είναι στο σώμα (ιδιώτες) . Η μόνη διαφορά είναι ότι υπάρχει αυξημένο όριο ηλικίας (έως τα 30 αντί για 27) για συμμετοχή στο διαγωνισμό Εικόνα
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από dimitris mak »

Παιδια υπαρχει καποιος εδω μεσα που να εχει παει σε φροντηστηριο; Γνωριζει καποιος κατι για το θεμα αυτο; Οποιος εχει ασχοληθει και γνωριζει ας μου στειλει ενα προσωπικο μηνυμα για καποιες πληροφοριες που θελω. Ευχαριστω πολυ.
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από PANIC »

Tzeni έγραψε:Παιδια διαβαζω τα σχολια σας.. εχω μπερδευτει εγω ειμαι αποφοιτος ΑΕΙ δν προλαβα τη προκηρυξη των σημαιοφορων. αλλα θελω να παω σαυτη των λιμενοφυλακων... ξερετε κατι σιγουρο; Εγω δικαιωμα μεταταξης σε αξιωματικο λογω πτυχιου κ εν εξελιξει μεταπτυχιακου; ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!! Εικόνα
Γεια σου κοπελια... αν κανεις μια αναδρομη, δυο τρεις σελιδες πιο πισω θα βρεις και την λυση στο ερωτημα σου... απο λιμενοφυλακας δεν μπορεις να κανεις καποια μεταταξη σαν κατοχος πτυχιου αει στην σχολη σημαιοφορων... οταν ξανα βγει προκηρυξη σημαιοφορων και εχεις πτυχιο συγκεκριμενης σχολης... μπορεις να συμμετεχεις κανονικα στις εξετασεις και σαν πολιτης και σαν εν ενεργεια λιμενοφυλαξ... καλη σου επιτυχια σε οτι και αν κανεις..
typos

Δημοσίευση από typos »

10 δεκεμβριου θα βγει. Αυτη την ημερομηνία προσκόμισαν εγγράφως από το λιμενικο στο διοικητικο εφετείο πειραιώς όπου τους κάλεσε για απολογια για δικαστική Μου υπόθεση που αφορά παλαιότερη προκύρηξη. Τώρα αν είπαν και στο δικαστήριο Ψέμματα η αλλάξει κάτι στο μεσοδιάστημα Δεν ξέρω. Αυτό το στοιχείο έχω και σας δίνω γιατί ξέρω ότι πολλοί εκεί εξω αγωνιούν.
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Vardou »

typos έγραψε:10 δεκεμβριου θα βγει. Αυτη την ημερομηνία προσκόμισαν εγγράφως από το λιμενικο στο διοικητικο εφετείο πειραιώς όπου τους κάλεσε για απολογια για δικαστική Μου υπόθεση που αφορά παλαιότερη προκύρηξη. Τώρα αν είπαν και στο δικαστήριο Ψέμματα η αλλάξει κάτι στο μεσοδιάστημα Δεν ξέρω. Αυτό το στοιχείο έχω και σας δίνω γιατί ξέρω ότι πολλοί εκεί εξω αγωνιούν.
Μακαρι να σου ειπαν αληθεια. Εικόνα

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Tzeni

Δημοσίευση από Tzeni »

Σ ευχαριστω για τη βοήθεια.. Μια ακόμη απορία π εχω είναι αν υπαρχουν συγκεκριμενα βιβλια για τις εξετασεις των μαθηματων. και αν παίρνω εςτω μορια απο το πτυχίο μου ή αν εςτω μετραει στη συνεντευξη.. Ευχαριστώ πολύ.
IKARUS
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από IKARUS »

Δεν μετράει το πτυχίο! Από την στιγμή που κάνεις τα χαρτιά σου σε προκήρυξη σαν Δ. Ε. Μετράει μόνο το απολυτήριο λυκείου! Το πτυχίο δεν μοριοδοτείται! Υ. Γ. ΔΥΚ έχασα το PIN από τον προηγούμενό μου λογαριασμό κάνω νέο λογαριασμό όπως τώρα ή μπορώ κάπως να το ξαναβρώ?
Tzoulianna
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 13
Επάγγελμα: Πολιτης

Δημοσίευση από Tzoulianna »

Ξερει κανεις τα βιβλια και απο π τα παιρνουμε για λιμενοφυλακες;
Tzoulianna
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 13
Επάγγελμα: Πολιτης

Δημοσίευση από Tzoulianna »

ΔΥΚ σε βλεπω ιδιαιτερα ενημερωμενο.. μηπως γνωρίζεις ποια ειναι τα βιβλία και απο π τα παιρνουμε για τις εξεταςεις λιμενοφυλακων; :) ευχαριστω
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από D.Y.K »

IKARUS έγραψε: Υ. Γ. ΔΥΚ έχασα το PIN από τον προηγούμενό μου λογαριασμό κάνω νέο λογαριασμό όπως τώρα ή μπορώ κάπως να το ξαναβρώ;

Αν θες μπορείς να μου στείλεις ΠΜ για να μου πεις ποιος ήταν ο προηγούμενος λογαριασμός σου και να στον φτιάξω ή εναλλακτικά εάν θες μπορείς να χρησιμοποιείς από εδώ και στο εξής τον καινούριο Εικόνα

Tzoulianna έγραψε:ΔΥΚ σε βλεπω ιδιαιτερα ενημερωμενο. Μηπως γνωρίζεις ποια ειναι τα βιβλία και απο π τα παιρνουμε για τις εξεταςεις λιμενοφυλακων;:) ευχαριστω

Η καλύτερη λύση είναι να πάρεις σημειώσεις από φροντιστήριο σε σχετικά καλή τιμή χωρίς απαραίτητα να κάνεις μαθήματα (για να μην πληρώσεις πολλά).

Υπάρχουν πολλά στο διαδίκτυο, αν θες google-αρέτο Εικόνα

ΒΙΚΥ

Δημοσίευση από ΒΙΚΥ »

Τη θέση μου την έχω προσδιορίσει άμεσα με το όνομα μου. Έιχα κάνει και ένα πιο πριν δε θυμόμουν κωδικο και πολλές φορές το όνομα εμφανιζόταν αυτόματα στο κελί! Συγνώμη αν σας δυσκόλεψε στην ανάγνωση αυτο. Όσον αφορά το θέμα που επεξεργαζόμαστε σε αυτό το φόρουμ ας επανέλθω ρωτώντας αν έχουμε εξελίξεις... Θύμάστε για το ΦΕΚ που σας έλεγα... Ούτε και σήμερα Πήγαν καμία προκύρηξη από το Ναυτιλιας... Οπότε ας μην αποπροσανατολιζόμαστε με λαθεμένες πληροφορίες άλλο! Ειναι ψυχοφθόρο.
manikas

Δημοσίευση από manikas »

Μακάρι φιλε μου, αλλα που κολλαει το δικαστήριο που εχεις για παλαιοτερη προκυρηρυξη , με την ημερομηνία εκδοσης αυτης, και πόσο μαλλον να εχει τη δυνατότητα να το μαθαινει ο οποιοσδήποτε πριν την δημοσια έκδοση αυτης; ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ
zxy

Δημοσίευση από zxy »

Βίκυ σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Αν έχεις κάποιο νεότερο στην πορεία εσύ ή ο DYK ή κάποιο άλλο έμπιστο άτομο ας μας ενημερώσει. Αν βγει ο χρόνος μετά θα στραβώσει τελείως η κατάσταση όχι μόνο για τους 88ρηδες αλλά και γενικότερα για το μέλλον της προκήρυξης... Από Ιανουάριο μπορεί να προκηρυχτούν ανα πάσα στιγμή εκλογές, οπότε και θα παγώσουν όλα.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες