Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΒΙΚΥ

Δημοσίευση από ΒΙΚΥ »

Ήδη κατα το ήμιση διαψεύστηκες... Τέλη νοέμβρη έχουμε και δε θα βγει! Ρώτα ξανά τον υπουργο... Αν έχεις την οικειότητα... Νομίζω πως και εσύ φερέφωνο παραπληροφόρησης έισαι... Του 88 είμαι και πίστεψε με καίγομαι για το αν θα βγει... Αλλά δεν μπορω να βλέπω έναν συνομίλικο μου να μεταφέρει ανυπόστατα πράγματα χωρίς να γνωρίζει τη διαδικασία συνταξης και δημοσίευσης μιας προκύρηξης... Αυτά αγαπητέ μου προυποθέτουν ήδη ένα μήνα... Αρα χαιρέτα και τον Δεκέμβριο... Η ξαναρωτα τους πληροφοριοδότες σου.
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από panos2171 »

KΑλά ο υπουργός σιγά μην έλεγε όχι δε θα βγει. Άλλωστε πόσα από όλα αυτα που υπόσχονται τα εφορμόζουν κιόλας; Πιο αναξιόπιστη πηγή από το ίδιο το στόμα ενός πολιτικού δεν παίζει να υπάρχει. Αναμένουμε μέχρι και την 31 Δεκεμβρίου ώστε να τελειώσουν και οι όποιες ελπίδες μας.
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Παιδια και εγω του 88 ειμαι και δεν σας κρυβω χωρις να εχω καποια πηγη κλπ οτι δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος. Να ρωτησω κατι οφ τοπικ και ζητω συγνωμη απο τους διαχειριστες , μηπως γνωριζει κανεις ποτε θα μπει η πυροσβεστικη στις πανελληνιες; Τουλαχιστον να δωσουμε για εκει.
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από PANIC »

Γιαννης έγραψε:Παιδια και εγω του 88 ειμαι και δεν σας κρυβω χωρις να εχω καποια πηγη κλπ οτι δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος. Να ρωτησω κατι οφ τοπικ και ζητω συγνωμη απο τους διαχειριστες , μηπως γνωριζει κανεις ποτε θα μπει η πυροσβεστικη στις πανελληνιες; Τουλαχιστον να δωσουμε για εκει.
Εγω παλι δεν το βλεπω να μπαινει η πυροσβεστικη στις παννεληνιες φιλε Γιαννη..

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από D.Y.K »

Γιαννης έγραψε:Παιδια και εγω του 88 ειμαι και δεν σας κρυβω χωρις να εχω καποια πηγη κλπ οτι δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος. Να ρωτησω κατι οφ τοπικ και ζητω συγνωμη απο τους διαχειριστες, μηπως γνωριζει κανεις ποτε θα μπει η πυροσβεστικη στις πανελληνιες; Τουλαχιστον να δωσουμε για εκει.

Η Πυροσβεστική δύσκολα θα συμπεριληφθεί στο μηχανογραφικό για τους ιδιώτες το επόμενο διάστημα. Τους λόγους αν θες μπορώ να στους αναλύσω στο παρακάτω θέμα γιατί εδώ όντως ξεφεύγουμε.

Αναδιάρθρωση Πυροσβεστικού Σώματος

Να είσαι καλά κομάντο Εικόνα

Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Vardou »

Συγγνώμη για το άκυρο θέμα, αλλά βγήκαν οι πίνακες εισαγομένων των Σημαιοφόρων και οι Υπαξιωματικοί που τελείωσαν πρώτοι ακόμα... ΕικόναΕικόνα
-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
FILIOS

Δημοσίευση από FILIOS »

Γιατί άραγε; Λέτε να αργήσει κιάλλο η δικιά μας?
καπαμαρού

Δημοσίευση από καπαμαρού »

Θα δείξει από βδομάδα τι θα γίνει! Δεκέμβριος.
ΒΙΚΥ

Δημοσίευση από ΒΙΚΥ »

Και τι με αυτο φίλε vardu; Έιδες που σου έλεγα... Πάει και ο νοέμβριος... Καμία άλλη πληροφορία από τον υπουργό είχες ή θα τρολλάρουμε πάλι;
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Πολυ απλα οπως και στους ειδικους φρουρους ετσι και εδω εχουν προβλημα με τους αποφοιτους δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης. Θελουν να απορροφηθουν πρωτα οι πτυχιουχοι ΑΕΙ-ΤΕΙ βλεπε Προκ Σημαιοφορων-Υπαξιωματικων δυο συνεχομενα ετη... Υπαρχουν τοσοι ανεργοι με πτυχια απο ΑΕΙ-ΤΕΙ που δεν βρησκουν δουλεια σε αυτο που σπουδασανε και κοιτανε πλαγιες λυσεις και ποσο μαλλον μονιμη δουλεια οπως εδω... Ααααα και κατι τελευταιο αυτο για τον αν δεν αγαπας το επαγγελμα θα φυγεις θα παραιτηθεις στις μερες μας δεν υπαρχει ακομα και αν δεν το αγαπας θα το αγαπησεις με το ζορι θα συμβιβαστεις πως το λενε. Και στο κατω κατω λιγοι ειναι αυτοι που κανουν αυτο που αγαπανε... Και αφηστε αυτο το οτι ειναι λειτουργημα τετοια... Ολοι μας ή το 99% ψαχνουμε κατι μονιμο και δεν κοιταμε τι μας αρεσει γτ δεν εχουμε τη δυνατοτητα.
ΒΙΚΥ

Δημοσίευση από ΒΙΚΥ »

Ασχετο! Ας μην ανοίξουμε τέτοιες συζητήσεις τύπου γιατί δε βγαίνει... Ο κάθε ένας έχει και από μία αποψη... Σημασία εδώ έχει να μάθουμε το πότε!'ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΈΚΑΙΡΑ!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΒΙΚΥ έγραψε:Ασχετο! Ας μην ανοίξουμε τέτοιες συζητήσεις τύπου γιατί δε βγαίνει... Ο κάθε ένας έχει και από μία αποψη... Σημασία εδώ έχει να μάθουμε το πότε!'ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΈΚΑΙΡΑ!

Μην γράφεις με 10 διαφορετικά ονόματα (ΒΙΚΥ,FILIOS, ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΣ κλπ). Εντελώς πληροφοριακά και δυστυχώς για σένα βλέπω τα πάντα.

Και πρόσεχε και τις εκφράσεις σου επίσης. Τελευταία φορά Εικόνα

keke apa
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από keke apa »

Νικος έγραψε:Πολυ απλα οπως και στους ειδικους φρουρους ετσι και εδω εχουν προβλημα με τους αποφοιτους δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης. Θελουν να απορροφηθουν πρωτα οι πτυχιουχοι ΑΕΙ-ΤΕΙ βλεπε Προκ Σημαιοφορων-Υπαξιωματικων δυο συνεχομενα ετη... Υπαρχουν τοσοι ανεργοι με πτυχια απο ΑΕΙ-ΤΕΙ που δεν βρησκουν δουλεια σε αυτο που σπουδασανε και κοιτανε πλαγιες λυσεις και ποσο μαλλον μονιμη δουλεια οπως εδω... Ααααα και κατι τελευταιο αυτο για τον αν δεν αγαπας το επαγγελμα θα φυγεις θα παραιτηθεις στις μερες μας δεν υπαρχει ακομα και αν δεν το αγαπας θα το αγαπησεις με το ζορι θα συμβιβαστεις πως το λενε. Και στο κατω κατω λιγοι ειναι αυτοι που κανουν αυτο που αγαπανε... Και αφηστε αυτο το οτι ειναι λειτουργημα τετοια... Ολοι μας ή το 99% ψαχνουμε κατι μονιμο και δεν κοιταμε τι μας αρεσει γτ δεν εχουμε τη δυνατοτητα.

τοτε οσοι δεν πηγαν τριτοβαθμια εκπαιδευση ή οσοι πηγαν και δεν πηραν το πτυχιο τους πρεπει να πεθανουν χωρις δουλεια, δεν ειναι ετσι, ηδη το ασεπ εχει βρωμισει απο προκηρυξεις τετοιου τυπου, ελεος πια για ελλαδισταν με τις ρατσιστικες αποψεις περι βαθμιδας εκπαιδευσεως, λες και ταχα μου εχουμε τα καλα πανεπιστημια, το εξωτερικο εχει κλασεως ανωτερη εκπαιδευση και ποιοτητα σπουδων α και χωρις πανελληνιες φυσικα...

ισως θα επρεπε να προσφυγουν ολοι της δευτεροβαθμιας και μεταδευτεροβαθμιας στα δικαστηρια γιατι βλεπω εναν νεο ρατσισμο προ των πυλων.

εν τελει, αν δεν παιρνουν τους χαμηλοβαθμους με κατωτερα προσοντα, πως θα δικαιολογουν τις διαφορες στην ιεραρχια και στο μισθολογιο, λεω εγω τωρα, μην ανακυκλωνετε οτι βλακεια αναπαραγει η καθε φυλλαδα, ελεος πια, γραψτε μονο οτι αφορα την προκηρυξη.

υ. Γ. Κατι πηρε το αυτι μου οτι θα ξαναυξηθει το οριο ηλικιας για Λ. Φ. Βλεπω τις βασεις στα ουρανια... Ελπιζω μονο μην το πανε 28 για να δικαιολογησουν ΑΕΙ/ΤΕΙ, ειλικρινα, θα γινω αναρχικος μετα...
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από panos2171 »

Δε νομίζω να νοιάζονται για αυτούς των ΑΕΙ/ΤΕΙ, άλλωστε αυτοί με τις επιλογές τους προορίζονται για τον ιδιωτικό τομέα αλλιώς θα επέλεγαν στρατό, αστυνομία, ναυτικό. Απλά ορίζουν πτυχία γιατί τους είναι καταλληλότεροι για αυτές τις θέσεις.
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από Cobra88 »

D.Y.K έγραψε:

Μην γράφεις με 10 διαφορετικά ονόματα (ΒΙΚΥ,FILIOS, ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΣ κλπ). Εντελώς πληροφοριακά και δυστυχώς για σένα βλέπω τα πάντα.

Και πρόσεχε και τις εκφράσεις σου επίσης. Τελευταία φορά Εικόνα

Ρε αρχηγε, αφου προκειται για τρολλ, καλυτερα να μην επιτρεπεις καν την δημοσιευση των μηνυματων του (της; ) ... Εικόνα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες