Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Vardou »

ΒΙΚΥ έγραψε:Παιδια θα σας απογοητεύσω αλλα διαγωνισμός δε θα γίνει... Και από πολύ σίγουρες πηγές ίσως κάτι να γίνει από το νέο έτος... Αυτα! Τα υπόλοιπα όλα είναι ψεύδη των εφημερίδων... Δυστυχώς!
Ξέχασέ το... Εικόνα

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
ΒΙΚΥ

Δημοσίευση από ΒΙΚΥ »

Τι εννοείς; Έχουμε ελπίδες. Η πάλι θα αισιοδοξήσουμε χωρίς λόγο;
FILIOS

Δημοσίευση από FILIOS »

Τι σημαίνει αυτό?
Niki

Δημοσίευση από Niki »

ΒΙΚΥ χωρις παρεξηγηση εισαι οτι να ναι και τρομοκρατεις και τον κοσμο κιολας! Αν δεν γνωριζεις καλυτερα να μην μιλας!
keke apa
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από keke apa »

ΒΙΚΥ έγραψε:Παιδια θα σας απογοητεύσω αλλα διαγωνισμός δε θα γίνει... Και από πολύ σίγουρες πηγές ίσως κάτι να γίνει από το νέο έτος... Αυτα! Τα υπόλοιπα όλα είναι ψεύδη των εφημερίδων... Δυστυχώς!

ετσι το 2500 θα βγει η προκηρυξη, κοιτα αμα φοβασαι μην κοπεις και δε σε ενδιαφερει η προκηρυξη εσυ μη δωσεις την αλλη βδομαδα, δωσε το 2020.
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από panos2171 »

Γιατί ποιος είπε ότι θα βγει την άλλη βδομάδα;
takaros123
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από takaros123 »

Όποτε μιλάει ο keke apa ανχώνομαι !
ΒΙΚΥ

Δημοσίευση από ΒΙΚΥ »

Από πολύ εγκυρες πηγές το λέω! Και αναφέρομαι εδώ γιατί ξέρω πως υπάρχουν πολλά παιδιά που κρέμμονται από αυτή την απόφαση και είναι κρίμα να αποπροσανατολιζόμαστε... Και για να μιλήσω πιο απτά η πληροφορία μου προέρχεται από το γραφείο μετεκπαίδευσης του υπουργείου ναυτιλιας... Εσείς που γνωρίζετε καλύτερα γιατί δε λέτε τι και πως;
ΒΙΚΥ

Δημοσίευση από ΒΙΚΥ »

keke apa έγραψε:

ετσι το 2500 θα βγει η προκηρυξη, κοιτα αμα φοβασαι μην κοπεις και δε σε ενδιαφερει η προκηρυξη εσυ μη δωσεις την αλλη βδομαδα, δωσε το 2020.

Νάθε λοιπόν πως για να βγει μία προκλυρηξη πρώτα πρέπει να εκδοθεί ΦΕΚ από το εθνικό τυπογραφείο μία διαδικασία τουλάχιστον 10 ημερών. Στο εθνικό τυπογραφείο δεν έχει πάει... Όποτε ατύχισες την άλλη εβδομάδα έτσι και αλλίως δε δύναται να βγει... Σταμάτα να δίνεις φρούδες ελπίδες σε νέα παιδιά.
ζαβαρα-κατρανέμια

Δημοσίευση από ζαβαρα-κατρανέμια »

Πάντως είτε βγεί αληθινός ο κέκε άπα, είτε όχι, μας αναπτερώνει το ηθικό. Και όντως, απο βδομάδα μπαίνει ο πολυπόθητος μήνας!!
manikas

Δημοσίευση από manikas »

Οτι του κατεβεί στο κεφαλι του καθενα εδω μεσα γράφει για να το παίξει εξυπνος
keke apa
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Οτι πεις Βικυ, το 2024 θα βγει η προκηρυξη ή οταν σηκωθει ο μαρμαρωμενος βασιλιας ή οταν παρουμε την Πολη, τελος...

εμενα η πληροφορηση μου ηταν ξεκαθαρη και οχι απλα απο ενα ταχα μου γραφειακι του ΥΕΝ, αλλα πιο ψηλα, τοποθετειται η εκδοση της προκηρυξης απο 28-Νοε-14 εως και 20-Δεκ-14.

εδω θα μαστε να δουμε ποιος θα επαληθευετει οι υπολοιποι/υπολοιπες διαβαστε τα μαθηματα... ;) αυτα...
ΒΙΚΥ

Δημοσίευση από ΒΙΚΥ »

Μακάρι να έχεις εσυ δίκιο και όχι εγω... Απλά μεταφέρω πως έχουν τα πράγματα και το τμήμα μετεκπαίδευσης συγκεκριμένα είναι το τμήμα υπεύθυνο για τιε προκυρήξεις... Δεν είναι τυχαίο.. Ομως διευκρυνήσε μου κάτι... Στο δίαστημα που ξεκινάει από τις 28/11... Δλδ αύριο θα βγει και καλά ή ότι θα πρέπει να περιμένουμε ένα μήνα για να βγει μέχρι τις 20/12... ; γτ σου ξαναλέω στο τυπογραόφείο η προκύρηξη δεν βρίσκεται στα σίγουρα και αυτό γιατί τυχαίνει να δουλεύει ανθρωπός μου οπότε θα το ήξερα... Άρα ξαναρώτα πάλι τον υψηλά υστάμενο σου... Μήπως άλλαξε κάτι στην πορεία... Έχει ξανασυβμεί εδώ και ένα χρόνο... Από το γενάρη νομίζω του 14 όλο από τον επόμενο μήνα το πάτε...
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από panos2171 »

Εγώ πάντως δεν περιμένω καμία προκήρυξη, αν βγει καλώς να βγει. Όντως τόσο αυτή όσο και των Ε. Φ από μήνα σε μήνα πάει. Είναι και κάπως κουραστικό κάθε φορά να ενθουσιάζεσαι και μόλις φτάσει ο καιρός ξανά απογοήτευση. Και εννοείται πως δεν ξαναπιστεύω τίποτα από φυλλάδες γνωστούς εκ των έσω κλπ.
keke apa
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Ε τοτε, να μαζευτουμε... Ολοι οι 88ρηδες που καιγομαστε κυριως να γιαουρτωσουμε τον Βαρβιτσιωτη γιατι απο εκεινον ειχα τη μια διαβεβαιωση (εκ των δυο) οτι θα βγει οπωσδηποτε πριν τα χριστουγεννα το αργοτερο και το νωριτερο τελη νοεμβρη, αυτα, δε με νοιαζουν αλλες πηγες κλπ, ουτε το λιμενικο, ουτε το ΥΕΝ, αν ειναι να τρολλαρει και ο ιδιος ο υπουργος εναν πολιτη που τον ρωτησε face to face, να χαιρομαστε αυτους που βαρανε προσοχη οι ενστολοι, αξιες οι δαφνες και τα εθνοσημα. Ας μου λεγε τουλαχιστον δεν υπαρχει περιπτωση για φετος!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες