Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από panos2171 »

Κι εσύ 88αρης; Εικόνα
FILIOS

Δημοσίευση από FILIOS »

Την αλλη εβδομάδα θα μπουν οι σημαιοφοροι... Οπότε λογικά δεν έχδουν κάτι άλλο να περιμένουν...
FILIOS

Δημοσίευση από FILIOS »

Δυστυχως... Γι αυτο αγχωνομαι για το ποτε θα βγει... Λες να εχουμε ελπίδες για φέτος?
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Vardou »

panos2171 έγραψε:Κι εσύ 88αρης;Εικόνα
Εικόνα

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Καλησπερα , ψαχνω γυμναστρια εμφανισιμη αν ειναι δυνατον με το αζημιωτο φυσικα για τα αθληματα σε περιπτωση που βγει γτ δεν το χω καθολου... (δεν κανω πλακα) Αν μπορειτε να μου προτεινετε κατι. Σας ευχαριστω
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Vardou »

Κωστας έγραψε:Καλησπερα , ψαχνω γυμναστρια εμφανισιμη αν ειναι δυνατον με το αζημιωτο φυσικα για τα αθληματα σε περιπτωση που βγει γτ δεν το χω καθολου... (δεν κανω πλακα) Αν μπορειτε να μου προτεινετε κατι. Σας ευχαριστω
Θες ταυτόχρονα να κάνεις και κονέ με την γυμναστρια; Εικόνα

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από D.Y.K »

Κωστας έγραψε:Καλησπερα, ψαχνω γυμναστρια εμφανισιμη αν ειναι δυνατον με το αζημιωτο φυσικα για τα αθληματα σε περιπτωση που βγει γτ δεν το χω καθολου... (δεν κανω πλακα) Αν μπορειτε να μου προτεινετε κατι. Σας ευχαριστω

Έχεις φύγει Hall of Fame εσύ Εικόνα

takaros123
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από takaros123 »

Δ. Υ. Κ καλημέρα ! Πλησιάζουμε στο τέλος ! Μπας και ακούγεται τίποτα?
Μανια

Δημοσίευση από Μανια »

Ρε παιδια δηλαδη ελεος καθε τρεις και λιγο ρωτατε τον ΔΥΚ τα ιδια πραγματα με αποτελεσμα να τον εχετε ζαλισει τον ανθρωπο! Ειπε μονος του πως αν μαθει νεοτερα θα μας τα πει! Αφηστε να δουμε τι μελει γενεσθαι τωρα τον Δεκεμβριο και βλεπουμε
takaros123
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από takaros123 »

Μπορεί να ξεχάστηκε ο άνθρωπος ! Εικόνα
ΒΙΚΥ

Δημοσίευση από ΒΙΚΥ »

Δ. Υ. Κ πραγματικά αν ήξερες κάτι παραπάνω θα μας βοηθούσες... Χωρίς παραπάνω σχόλια! Η αλήθεις είναι πως καίγεται η γούνα μας...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Καλησπέρα παιδιά.

Δυστυχώς δεν έχω νεότερα. Αν μάθω το οτιδήποτε όπως είχα ξαναγράψει θα σπεύσω να σας το ανακοινώσω κατευθείαν.

Να είστε καλά Εικόνα

FILIOS

Δημοσίευση από FILIOS »

Το ότι δεν έχεις νέα όυτε εσύ σημαίνει πως το τοπίο δεν είναι καλό ε. Λογικιά αν ήταν κάτι στα σκαριά δε θα μαθευόταν κάτι; Πολύ άγχος... Κρίμα να παίζουν τόσο καιρό μαζι μας... Υπάρχει πολύ ανεργία έξω...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όχι φίλε μου, το ότι δεν έχω νέα εγώ ή κάποιος άλλος δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι αυτό συνεπάγεται με αρνητικές εξελίξεις.

Απλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια νεότερη εξέλιξη τουλάχιστον από την πλευρά μου διότι όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ σε καθημερινή βάση να αποσπώ πληροφορίες σχετικά με την πορεία έκδοσης της προκήρυξης.

Το μόνο αρμόδιο για να γνωρίζει αναλυτικές και ακριβείς λεπτομέρειες είναι το Υπουργείο το οποίο υπενθυμίζω ότι σύμφωνα με τηλεφώνημα που έκανε γνωστή μου ενδιαφερόμενη πρόσφατα υποστηρίζει ότι ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο (το είχα γράψει μάλιστα πριν λίγο καιρό).

Υπομονή και θα δείξει ρε παιδιά τι άλλο να σας πω. Κατανοώ ότι οι 88ρηδες είστε στο μεταίχμιο του ηλικιακού ορίου αλλά αν βγει βγήκε, αν πάλι δεν βγει υγεία πάνω απ'όλα και για όλους έχει ο θεός!

Μακάρι να έχουμε εξελίξεις το συντομότερο δυνατόν και να βγει επιτέλους η εγκύκλιος για να ησυχάσει το κεφάλι σας Εικόνα

ΒΙΚΥ

Δημοσίευση από ΒΙΚΥ »

Παιδια θα σας απογοητεύσω αλλα διαγωνισμός δε θα γίνει... Και από πολύ σίγουρες πηγές ίσως κάτι να γίνει από το νέο έτος... Αυτα! Τα υπόλοιπα όλα είναι ψεύδη των εφημερίδων... Δυστυχώς!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες