Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)
Όσο και αν δεν θες να το παραδεχτεις ανταγωνισμός υπάρχει και πάντα θα υπάρχει και είναι λογικό γιατί οι εποχές είναι δύσκολες για όλους μας... όσον αφορά τα υπόλοιπα δεν διαφώνησα απλά σου εξηγώ ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράσει την ερώτηση του σχετικά με το φόρουμ που είναι η προκυρηξη λιμενοφυλακών όπως είπες και εσύ η ίδια 

Το αν θα ρωταμε η οχι για τυχον αποριες εχουμε θα το κρινει ο ΔΥΚ και οχι ο καθενας εδω μεσα! Το φορουμ και κατ'επεκταση το θεμα γι'αυτο δημιουργηθηκε αλλωστε! Οποιος εχει πληροφοριες ας τις μοιραστει ενω θα παρακαλεσω να μην ξεφευγουμε αλλο απο το θεμα! Μπηκα μετα απο 3 ημερες να διαβασω νεοτερα και αντ'αυτου διαβαζω την πικρα του καθενος. Φιλικα
Τα τελευταία μηνύματα μεταφέρθηκαν στο Γυναίκες στα Σώματα Ασφαλείας .
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Καλησπέρα σε όλους, είμαι νέο μέλος εδώ και θα ήθελα να κάνω δυο ερωτήσεις. Πρώτον γίνεται κάποιος που έχει διοριστεί ως λιμενοφύλακας αργότερα να πάει για αξιωματικός; Και δεύτερον στις απαιτούμενες σχολές όπως κοίταξα στη προκύρηξη σημαιοφόρων αναφέρει τη σχολή διοίκησης επιχειρήσεων πατρών. Εμένα το πτυχίο μου ειναι αυτής της σχολής αλλα έχω πτυχίο στο τμήμα διαχείρισης πολιτισμικού περιβάλλοντος και νέων τεχνολογιών. Θα μπορούσα να γίνω αποδεκτός; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Απο λιμενοφυλακας δεν πας αξιωματικος.Black panther έγραψε:Καλησπέρα σε όλους, είμαι νέο μέλος εδώ και θα ήθελα να κάνω δυο ερωτήσεις. Πρώτον γίνεται κάποιος που έχει διοριστεί ως λιμενοφύλακας αργότερα να πάει για αξιωματικός; Και δεύτερον στις απαιτούμενες σχολές όπως κοίταξα στη προκύρηξη σημαιοφόρων αναφέρει τη σχολή διοίκησης επιχειρήσεων πατρών. Εμένα το πτυχίο μου ειναι αυτής της σχολής αλλα έχω πτυχίο στο τμήμα διαχείρισης πολιτισμικού περιβάλλοντος και νέων τεχνολογιών. Θα μπορούσα να γίνω αποδεκτός; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Για αξιωματικος θα δωσεις οπως και οι υπολοιποι πολιτες κανονικα οταν ξαναβγει προκηρυξη.
-
- Στρατιώτης
Α, δηλαδή δεν μπορεί καποιος ενώ ειναι στο σώμα ως λιμενοφύλακας να καταθέσει τα χαρτία του για υπαξιωματικός η αξιωματικός και να δώσει εξετάσεις όταν και βγεί η εκάστοτε προκύρηξη; Ευχαριστώ!
Ολοι οι λιμενοφυλακες μπορουν να δωσουν για σημαιοφοροι αρκει να μην υπερβαινουν το 30 ετος της ηλικιας και να εχουν βαθμολογια στην εκαστοτε αξιολογηση προισταμενου *φυλλα ποιοτητος) βαθμολογια 8.5 και ανω αλλα και την αντιστοιχη συσταστικη επιστολη απο τον διοικητη του.
αν ξεπερασεις το 30 ετος μπορεις εως τα 32 να δωσεις για κελευστης και μετα απο κελευστης ως τα 36 να δωσεις για σημαιοφορος. Ολα γινονται αν εχεις προσοντα δε χρειαζεται να μεινεις λιμενοφυλακας αρκει φυσικα να εχει την ορεξη.
αν ξεπερασεις το 30 ετος μπορεις εως τα 32 να δωσεις για κελευστης και μετα απο κελευστης ως τα 36 να δωσεις για σημαιοφορος. Ολα γινονται αν εχεις προσοντα δε χρειαζεται να μεινεις λιμενοφυλακας αρκει φυσικα να εχει την ορεξη.
Για να δωσεις για Αξιωματικος, θα πρεπει να εχεις πτυχιο ΑΕΙ απο αυτα που ζητανε. Και θα δωσεις κανονικα σαν να εισαι πολιτης. Δεν παιζει ρολο το γεγονος οτι θα υπηρετεις ηδη στο Λ/Σ.Black panther έγραψε: Α, δηλαδή δεν μπορεί καποιος ενώ ειναι στο σώμα ως λιμενοφύλακας να καταθέσει τα χαρτία του για υπαξιωματικός η αξιωματικός και να δώσει εξετάσεις όταν και βγεί η εκάστοτε προκύρηξη; Ευχαριστώ!
Για να δωσεις ομως για Υπαξιωματικος, η προκηρυξη εχει κατηγορια θεσεων προερχομενων απο Λιμενοφυλακες και εχει λιγο ανεβασμενο ηλικιακο οριο σε σχεση με τους υπολοιπους διαγωνιζομενους. Αν θυμαμαι καλα απ την προκηρυξη, το οριο ειναι τα 31 ετη. Και δε θα χρειαζεσαι πτυχιο (αλλα σαυτο δεν ειμαι σιγουρος κατσε κοιταξε την προκ Υπαξ.2014 να σου λυθουν οι αποριες.)
-
- Στρατιώτης
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας για τις κατατοπιστικότατες απαντήσεις σας! Να είστε καλά παίδες και καλή σταδιοδρομία σε όλες σας τις δραστηριότητες!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 57
Αυτό που λες στα 32 να δώσεις για κελευστης, εννοείς να δώσεις για υπαξιωματικούς;keke apa έγραψε:Ολοι οι λιμενοφυλακες μπορουν να δωσουν για σημαιοφοροι αρκει να μην υπερβαινουν το 30 ετος της ηλικιας και να εχουν βαθμολογια στην εκαστοτε αξιολογηση προισταμενου *φυλλα ποιοτητος) βαθμολογια 8.5 και ανω αλλα και την αντιστοιχη συσταστικη επιστολη απο τον διοικητη του.
-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Αυτο εννοει φιλε μου, ναι.. οι υπαξιωματικοι μετα την αποφοιτηση τους απο την σχολη, βγαινουν με τον βαθμο του κελευστη(λοχια)..Vardou έγραψε:Αυτό που λες στα 32 να δώσεις για κελευστης, εννοείς να δώσεις για υπαξιωματικούς;keke apa έγραψε:Ολοι οι λιμενοφυλακες μπορουν να δωσουν για σημαιοφοροι αρκει να μην υπερβαινουν το 30 ετος της ηλικιας και να εχουν βαθμολογια στην εκαστοτε αξιολογηση προισταμενου *φυλλα ποιοτητος) βαθμολογια 8.5 και ανω αλλα και την αντιστοιχη συσταστικη επιστολη απο τον διοικητη του.
-
Ταλαιπωρία... Εκεί θες ένα 8αρι πτυχίο για να πεις ότι αξίζει τον κόπο να δώσεις.PANIC έγραψε:Αυτο εννοει φιλε μου, ναι.. οι υπαξιωματικοι μετα την αποφοιτηση τους απο την σχολη, βγαινουν με τον βαθμο του κελευστη(λοχια)..Vardou έγραψε:Αυτό που λες στα 32 να δώσεις για κελευστης, εννοείς να δώσεις για υπαξιωματικούς;keke apa έγραψε:Ολοι οι λιμενοφυλακες μπορουν να δωσουν για σημαιοφοροι αρκει να μην υπερβαινουν το 30 ετος της ηλικιας και να εχουν βαθμολογια στην εκαστοτε αξιολογηση προισταμενου *φυλλα ποιοτητος) βαθμολογια 8.5 και ανω αλλα και την αντιστοιχη συσταστικη επιστολη απο τον διοικητη του.

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
7,5 και πανω σιγουρα πιστευω και γω.+ καμια ξενη γλωσσα (advance)Vardou έγραψε:Ταλαιπωρία... Εκεί θες ένα 8αρι πτυχίο για να πεις ότι αξίζει τον κόπο να δώσεις.
Καλησπέρα ειχαμε κανένα νέο; Σε 10 μέρες το πολύ λογικά θα πρέπει να ξέρουμε... ¨-*
-
Αρχές Δεκέμβρη θα πρέπει να έχουν βγει οι πίνακες εισαγομενων, αμα το δούμε όπως πέρυσι που βγήκαν σε ένα μήνα. Να βγει μέχρι 31/12 και ας αρχίσουν οι διαδικασίες το Πάσχα.FILIOS έγραψε:Καλησπέρα ειχαμε κανένα νέο; Σε 10 μέρες το πολύ λογικά θα πρέπει να ξέρουμε... ¨-*

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες