Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)
Ωχ. Καταλαβα. Κατι μου λεει οτι και εδω θα γινει των ειδικων φρουρων. Λειπεις 3 ωρες και τσοουυυυπ... Εμφανιζονται 2-3 σελιδες.
μην το κανετε αυτο ρε παιδια. Πλιζ. Τα τρολ κανουν τη δουλεια τους. Αφηστε να κανουν τη δουλεια τους. Αν βγει με το καλο μεχρι τα τελη του ετους καλως. Αν δεν βγει παλι καλως. Και στο κατω κατω θα βουηξει το συμπαν. Νομιζετε οτι δεν θα το παρετε χαμπαρι; Δηλαδη. Πραγματικα δεν σας καταλαβαινω, με τι καθεστε και ασχολειστε; Τιποτα καλυτερο και πιο σημαντικο δεν υπαρχει; Μονο να τσακωνεστε;
(ρητορικη ερωτηση, δεν θελω απαντηση.) και ουτε θα κατσω να σχολιασω σε τυχον σχολια. Ευχαριστω.
μην το κανετε αυτο ρε παιδια. Πλιζ. Τα τρολ κανουν τη δουλεια τους. Αφηστε να κανουν τη δουλεια τους. Αν βγει με το καλο μεχρι τα τελη του ετους καλως. Αν δεν βγει παλι καλως. Και στο κατω κατω θα βουηξει το συμπαν. Νομιζετε οτι δεν θα το παρετε χαμπαρι; Δηλαδη. Πραγματικα δεν σας καταλαβαινω, με τι καθεστε και ασχολειστε; Τιποτα καλυτερο και πιο σημαντικο δεν υπαρχει; Μονο να τσακωνεστε;
(ρητορικη ερωτηση, δεν θελω απαντηση.) και ουτε θα κατσω να σχολιασω σε τυχον σχολια. Ευχαριστω.
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
D.Y.K σε παρακαλω κανε τα κουμαντα σου. Πεταγεται ο καθε πικραμενος και η καθε πικραμενη και παριστανουν την διαιτητουσα αρχη και μας κανουν και υποδειξεις! Οποιος εχει να γραψει κατι σημαντικο για την πορεια δημοσιευσης της προκηρυξης εχει καλως! Οι υπολοιποι τραβατε στο φεισμπουκ να χαριεντιστειτε. Αιντε ανωριμα
Χαλαρώστε κύριοι και κυρίες.
Ας σεβαστούμε όλοι τους συνομιλητές μας και τις απόψεις τους είτε συμφωνούμε είτε όχι και ας δώσουμε χώρο σε έναν εποικοδομητικό διάλογο με απώτερο σκοπό την ανταλλαγή ουσιαστικών πληροφοριών για την πορεία έκδοσης της προκήρυξης.
Υπομονή και Ψυχραιμία 2 από τις μεγαλύτερες αρετές.
Ας προσέχουμε τις εκφράσεις μας και ας μην χαλάμε τις καρδιές μας χωρίς λόγο.
Έχετε οι περισσότεροι αν όχι όλοι νεύρα, άγχος και αβεβαιότητα για το μέλλον σας και είναι κατανοητό αλλά μέχρι ένα σημείο καθώς Υπάρχουν και κανονισμοί οι οποίοι είναι σαφείς.
Ας σεβαστούμε όλοι τους συνομιλητές μας και τις απόψεις τους είτε συμφωνούμε είτε όχι και ας δώσουμε χώρο σε έναν εποικοδομητικό διάλογο με απώτερο σκοπό την ανταλλαγή ουσιαστικών πληροφοριών για την πορεία έκδοσης της προκήρυξης.
Υπομονή και Ψυχραιμία 2 από τις μεγαλύτερες αρετές.
Ας προσέχουμε τις εκφράσεις μας και ας μην χαλάμε τις καρδιές μας χωρίς λόγο.
Έχετε οι περισσότεροι αν όχι όλοι νεύρα, άγχος και αβεβαιότητα για το μέλλον σας και είναι κατανοητό αλλά μέχρι ένα σημείο καθώς Υπάρχουν και κανονισμοί οι οποίοι είναι σαφείς.
Ρητορικη ερωτηση: Καθε ποτε βγαινουν ΦΕΚ;
Καλημερα διαβαζα το δημοσιεύμα μιας σελιδας για τον πρόγραμματισμο του ΥΝΑ για το 14 σε υλικο και προσωπικο και δεν αναφερει την προσληψη λιμενοφυλακων γιατι; Δεν ειναι σχετικο το ερωτημα μου με το μυνημα σου ΔΥΚ αλλα βλεπω οτι εισαι απο τους λιγους που θα μπορουσαν να μου απαντησουν...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 57
Μην αγχώνεσαι. Οι προσλήψεις των λ/Φ είναι μέσα στις 7.500 περίπου προσλήψεις που πρέπει να γίνουν μέσα στο 2014, σύμφωνα με τις συμφωνίες με τρόικα.
-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Να ρωτησω , αν καποιος εχει βγαλει αλεξιπτωτα οπως εγω μπορω ΑΝ περασω να εχω στην στολη μου την πουλαδα ραμμενη; Επισης μπορουν και οσοι εχουν βγαλει ΟΥΚ; (καλα εννοειται πως δεν ειμαι βατραχος απλα ρωταω
)

Vardou έγραψε:Μην αγχώνεσαι. Οι προσλήψεις των λ/Φ είναι μέσα στις 7.500 περίπου προσλήψεις που πρέπει να γίνουν μέσα στο 2014, σύμφωνα με τις συμφωνίες με τρόικα.
Δεν ισχυει τιποτα απο αυτα, μεσα σε αυτες τις προσληψεις ειχαν ΕΦ και Σωφρονιστικους που πιθανοτατα δε θα γινουν φετος... Η προκηρυξη των Λ/Φ ειναι σε ΦΕΚ προς αποστολη ηδη.
Αδελφε, εισαι σιγουρος για τα λεγομενα σου?keke apa έγραψε:Vardou έγραψε:Μην αγχώνεσαι. Οι προσλήψεις των λ/Φ είναι μέσα στις 7.500 περίπου προσλήψεις που πρέπει να γίνουν μέσα στο 2014, σύμφωνα με τις συμφωνίες με τρόικα.
Δεν ισχυει τιποτα απο αυτα, μεσα σε αυτες τις προσληψεις ειχαν ΕΦ και Σωφρονιστικους που πιθανοτατα δε θα γινουν φετος... Η προκηρυξη των Λ/Φ ειναι σε ΦΕΚ προς αποστολη ηδη.
Φιλε ΔΥΚ, αν εκδοθει η προκηρυξη μπορει καποιος να καταθεσει βεβαιωση αγγλικων μεχρι να ρθει το πτυχιο του η απορριπτεται η αιτηση του;
manolis88 έγραψε:Καλημερα διαβαζα το δημοσιεύμα μιας σελιδας για τον πρόγραμματισμο του ΥΝΑ για το 14 σε υλικο και προσωπικο και δεν αναφερει την προσληψη λιμενοφυλακων γιατι; Δεν ειναι σχετικο το ερωτημα μου με το μυνημα σου ΔΥΚ αλλα βλεπω οτι εισαι απο τους λιγους που θα μπορουσαν να μου απαντησουν...
Η προκήρυξη θα βγει σίγουρα μην ανησυχείς.
Το πότε θα έπρεπε να σε ανησυχεί και ειδικά αν είσαι στο ηλικιακό όριο.
Nikos έγραψε:Να ρωτησω, αν καποιος εχει βγαλει αλεξιπτωτα οπως εγω μπορω ΑΝ περασω να εχω στην στολη μου την πουλαδα ραμμενη; Επισης μπορουν και οσοι εχουν βγαλει ΟΥΚ;(καλα εννοειται πως δεν ειμαι βατραχος απλα ρωταω)
Ναι μπορείς.
PANIC έγραψε:Φιλε ΔΥΚ, αν εκδοθει η προκηρυξη μπορει καποιος να καταθεσει βεβαιωση αγγλικων μεχρι να ρθει το πτυχιο του η απορριπτεται η αιτηση του;
Η αίτηση σου δεν απορρίπτεται ωστόσο το χαρτί θα πρέπει να είναι επικυρωμένο και μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα πρέπει να καταθέσεις το πρωτότυπο πτυχίο των Αγγλικών ή αντίστοιχα θα το αναζητήσει η Υπηρεσία αυτεπάγγελτα από την αρχή που το εκδίδει.
Το πόσο είναι αυτό το χρονικό διάστημα ορίζεται στην κάθε προκήρυξη ξεχωριστά

Σε ευχαριστω πολυ ΔΥΚ για την απαντηση σου.. επικυρωμενο εννοεις απο τον φορεα που το εκδιδει ή απο καποια δημοσια αρχη; .. και παλι ευχαριστω για την ανοχη σου αδελφε.. σε εχουμε ζαλισειD.Y.K έγραψε:manolis88 έγραψε:Καλημερα διαβαζα το δημοσιεύμα μιας σελιδας για τον πρόγραμματισμο του ΥΝΑ για το 14 σε υλικο και προσωπικο και δεν αναφερει την προσληψη λιμενοφυλακων γιατι; Δεν ειναι σχετικο το ερωτημα μου με το μυνημα σου ΔΥΚ αλλα βλεπω οτι εισαι απο τους λιγους που θα μπορουσαν να μου απαντησουν...
Η προκήρυξη θα βγει σίγουρα μην ανησυχείς.
Το πότε θα έπρεπε να σε ανησυχεί και ειδικά αν είσαι στο ηλικιακό όριο.Nikos έγραψε:Να ρωτησω, αν καποιος εχει βγαλει αλεξιπτωτα οπως εγω μπορω ΑΝ περασω να εχω στην στολη μου την πουλαδα ραμμενη; Επισης μπορουν και οσοι εχουν βγαλει ΟΥΚ;(καλα εννοειται πως δεν ειμαι βατραχος απλα ρωταω)
Ναι μπορείς.PANIC έγραψε:Φιλε ΔΥΚ, αν εκδοθει η προκηρυξη μπορει καποιος να καταθεσει βεβαιωση αγγλικων μεχρι να ρθει το πτυχιο του η απορριπτεται η αιτηση του;
Η αίτηση σου δεν απορρίπτεται ωστόσο το χαρτί θα πρέπει να είναι επικυρωμένο και μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα πρέπει να καταθέσεις το πρωτότυπο πτυχίο των Αγγλικών ή αντίστοιχα θα το αναζητήσει η Υπηρεσία αυτεπάγγελτα από την αρχή που το εκδίδει.
Το πόσο είναι αυτό το χρονικό διάστημα ορίζεται στην κάθε προκήρυξη ξεχωριστά
ΔΥΚ Εάν η προκυρηξη βγει μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2014 οι 88άρηδες είναι μέσα στο ηλικιακό όριο?
Δε θα παει καν Δεκεμβρη, θα εχει βγει μεχρι και τις 30/11 το αργοτερο.
Το ηλικιακο οριο οριζεται απο την προκηρυξη, αν ειναι οπως συνηθως, θα οριζεται εως τις 31/12 του ετους, οποτε δε μας νοιαζει τους 88ρηδες ας βγει και λεπτα πριν αλλαξει ο χρονος.
Το ηλικιακο οριο οριζεται απο την προκηρυξη, αν ειναι οπως συνηθως, θα οριζεται εως τις 31/12 του ετους, οποτε δε μας νοιαζει τους 88ρηδες ας βγει και λεπτα πριν αλλαξει ο χρονος.
Σιγουρα αυτο; Σε ευχαριστω παρα πολυ, αυτο ειναι το αγχος μου γιατι εδινα για σημαιοφορους και εμεινα επιλαχουσα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες