Υπηρετώ ήδη, μπορώ να πάω στις Ειδικές Δυνάμεις;

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ειμαι φανταρος ηδη 3 μηνες και ειμαι πυροβολικο. Θα θελα να μαθω αν γινεται να παω τωρα ειδικες δυναμεις η επρεπε να δηλωσω τοτε στην αρχη στο κεντρο;
Μαρίνα
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Μαρίνα »

Νομίζω παύλο ότι θα έπρεπε να σας είχαν ρωτήσει το 1ο καιρό αν θέλετε να περάσετε αθλήματα για ειδικές δυνάμεις. Αν αυτό δεν έγινε για κάποιο λόγο το θεωρώ απίθανο να μπορείς τώρα. Κάτσε καλύτερα εκεί, δεν θα περασεις καλά στις ειδικές δυνάμεις.
Anonymous

Θελω να μαθω αμα ειναι ευκολο να βρεθω στις ειδικες δυναμεις
Μαρίνα
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Μαρίνα »

Υπάρχουν 3 τρόποι: 1) Αν σου έρθει το χαρτί για πεζικό μπορείς να παρουσιαστείς και να δώσεις αθλήματα από εκεί μέσα.

2)Αν σου έρθει το χαρτί για πεζικό να βάλεις μέσον και να σου έρθει 2ο χαρτί για ειδικές δυνάμεις.

3)να βάλεις γερό βύσμα και να σου έρθει το χαρτί κατευθείαν για ειδικές δυνάμεις.

Το βύσμα δεν το αποδέχομαι σαν άτομο, αλλά αφού υπάρχει και πολλοί το χρησιμοποιούν γιατί να μη δοκιμάσεις και εσύ;

Anonymous

με προβληματα ηγιας θα σε δεχτουν στις ειδικες δυναμεις

Μαρίνα
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Μαρίνα »

Η αλήθεια είναι ότι κανονικά δεν πρέπει να σε δεχθούν. Εξαρταται βέβαια και την έκταση του προβλήματος που αντιμετωπίζεις. πχ. Αν έχεις μυωπία και φόρας οποσδήποτε γυαλια για βλέπεις θα σε κρατήσουν μέχρι να ορκιστείς και θα σε στείλουν πεζικό. Πολύ εξονυχιστικός έλεγχος γίνεται για αυτούς που πάνε αλέξιπτωτα. Τους περνάνε από κοσκινο. Οι άλλοι μέτρια πράγματα. Επίσης είναι κοινό μυστικό για όλους τους φαντάρους εκεί μέσα ότι δεν πρέπει να κάνουν συχνές επισκέψεις στο γιατρό γιατί και για το πιο ασήμαντο λόγο μπορεί να σε διώξουν, διότι όλα καταγράφονται. Αλλά σου λέω και πάλι ότι με μέσον όλα γίνονται, αν και το τονίζω οτι ειμαι αντίθετη και επιπλέον επειδή μόνο εσύ ξέρεις το προβλημα υγειας σου μόνο ε΄συ ξέρεις αν πρέπει να πας εκεί ή οχι. Αν είναι κατί πολύ σοβαρό εγώ σου προτίνω να μην το ρισκάρεις. Τα λέω αυτά εντελώς φιλικά και με πολύ καλή διάθεση.
Anonymous

απο τις Ειδικες δυναμεις μπορεις να γινεις και αστυνονικος

Μαρίνα
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Μαρίνα »

Αν τελειώσεις ειδικές δυνάμεις παίρνεις κάποια μόρια που μπορεί να τα χρησιμοποιήσεις για προκηρύξεις που θα βγουν για σώματα ασφαλείας (λιμενικό, ειδικός φρουρός, ΕΠΟΠ κ. Τλ. ). Έτσι ανάλογα και τα ΄πτυχία που διαθέτεις (απολυτήριο λυκείου, ΤΕΕ, ΤΕΙ, ΑΕΙ) έχεις περισσότερες πιθανότητες επαγγελματικής αποκατάστασης.
Anonymous

και τι ακριβος ειναι ο δεκαενεας και πως γινεσε

Μαρίνα
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Μαρίνα »

Κοίτα για αυτό που με ρωτάς δεν ξέρω να σου πω σίγουρα αλλά από οτι γνωρίζω από συζητήσεις δεξια και αριστερα νομίζω ότι γίνεσαι αν μπεις ΕΠΟΠ, σίγουρα. Θα σε γελάσω όμως στα πόσα χρόνια υπηρεσίας.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες