Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μαριτινα έγραψε:ΔΥΚ εχω καλες ελπιδες πιστευω στην γενικη κατηγορια καθως εχω αρκετα μορια αλλα δεν εχω το ecdl. Προλαβαινω να το βγαλω αν υποθεσουμε οτι βγαινει Δεκεμβρη η προκηρυξη;

Άνετα αν ξεκινήσεις τις διαδικασίες άμεσα Εικόνα

Μαριτινα

Δημοσίευση από Μαριτινα »

ΔΥΚ σ'ευχαριστω πολυ! Εχω απολυτηριο 19,3 (ξαναπηγα σχολειο) , προφισιενσι και ειμαι και πολυτεκνη. Εχω ελπιδες πιστευεις;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Θεωρώ ότι έχεις καλές ελπίδες ναι κυρίως λόγω της πολυτεκνικής σου ιδιότητας.
Μαριτινα

Δημοσίευση από Μαριτινα »

Ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις και καλη δυναμη στο μεγαλο εργο σας!
παναγιωτης

Δημοσίευση από παναγιωτης »

Καλησπερα παιδια. Εχω απολυτηριο 17.1 advance δοκιμος διπλωμα φορτηγου μηχανης αυτοκινητου εχω ελπιδες αν ποτε γινει η προκηρυξη?ecdl δεν εχω αλλα αν θυμαμαι καλα καπου ειχα δει πως αν εχεις τελειωσει ηλεκτρονικος υπολογιστικων Συστηματων και δικτυων ειναι το ιδιο ισχυει?
Άβαταρ μέλους
ηλεκτρα15
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από ηλεκτρα15 »

παναγιωτης έγραψε:Καλησπερα παιδια. Εχω απολυτηριο 17.1 advance δοκιμος διπλωμα φορτηγου μηχανης αυτοκινητου εχω ελπιδες αν ποτε γινει η προκηρυξη?ecdl δεν εχω αλλα αν θυμαμαι καλα καπου ειχα δει πως αν εχεις τελειωσει ηλεκτρονικος υπολογιστικων Συστηματων και δικτυων ειναι το ιδιο ισχυει;

το Lower μετραει απο αγγλικα και το προφ εννοειται. Και διαβασε την προηγουμενη προκυρηξη να εισαι σιγουρος για το ecdl. Αν δεν ισχυει αυτο που λες καλυτερα να πας σε μια σχολη αμεσα και να ξεκινησεις.
απο την αλλη αν ισχυει εννοειται οτι θα δωσεις. Το διπλωμα οδηγησης δεν μετραει για λφ.
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
Ζωη

Δημοσίευση από Ζωη »

D.Y.K επειδη βλεπω οτι γνωριζεις αρκετα πραγματα αρα προφανως εισαι και μεσα στο σωμα , σε ποια υπηρεσια υπηρετεις; Επισης ποτε πιστευεις οτι θα βγει η τιμημενη;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν αφορά το νήμα το που υπηρετώ εγώ κορίτσι μου.

Μπορείς αν θες να κάνεις μία εγγραφή στο φόρουμ και πολύ ευχαρίστως να σου απαντήσω σε οποιαδήποτε απορία έχεις μέσω προσωπικών μηνυμάτων.

Τις όποιες πληροφορίες είχα μέχρι στιγμής για την πορεία έκδοσης της προκήρυξης τις έχω μοιραστεί σε προηγούμενες σελίδες. Αν θες μπορείς να ανατρέξεις και να τις διαβάσεις Εικόνα

γιαννης

Δημοσίευση από γιαννης »

Μήπως ξέρει κανείς ποιας χρονολογίας βιβλίας μπορούμε να χρησιμοποιησούμε για να βρούμε την ύλη.
Alekos

Δημοσίευση από Alekos »

ΔΥΚ καλησπερα σε εχουμε ζαλισει λιγο αλλα θελω να ρωτησω αν εγω που εχω βγαλει την σχολη αυτοδυτων - ναυαγοσωστων του ερυθρου σταυρου παιρνω καποια μορια; Επειδη ξερω οτι μπορουμε να κανουμε κατι με το λιμενικο κλπ μου ειπαν.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Alekos έγραψε:ΔΥΚ καλησπερα σε εχουμε ζαλισει λιγο αλλα θελω να ρωτησω αν εγω που εχω βγαλει την σχολη αυτοδυτων - ναυαγοσωστων του ερυθρου σταυρου παιρνω καποια μορια; Επειδη ξερω οτι μπορουμε να κανουμε κατι με το λιμενικο κλπ μου ειπαν.

Δυστυχώς το πτυχίο του Ερυθρού Σταυρού δεν σου δίνει επιπλέον μόρια για το Λιμενικό κομάντο και ας έχει κρατική αναγνώριση και ισχύ.

Προφανώς μπερδεύεσαι με το γεγονός ότι όλοι οι απόφοιτοι της Ναυαγοσωστικής Σχολής μπορούν να συμμετάσχουν στις κρατικές εξετάσεις του Λιμενικού Σώματος για να αποκτήσουν άδεια επαγγελματία Ναυαγοσώστη. Αυτό είναι άλλο πράγμα.

Η προκήρυξη ορίζει συγκεκριμένα το ποιες είναι οι προϋποθέσεις συμμετοχής και το ποια κριτήρια / πτυχία μοριοδοτούνται / αναγνωρίζονται από το Σώμα.

Τσέκαρε την Προκήρυξη για ΛΦ του 2011 για να σου λυθούν οι όποιες απορίες Εικόνα

aLekos

Δημοσίευση από aLekos »

Σας ευχαριστω πολυ για την αμεση τοποθετηση!
Λεωνίδας89

Δημοσίευση από Λεωνίδας89 »

Στην περίπτωση που δεν ζει ο ένας από τους 2 γονείς, ξέρει κάποιος αν παίρνεις επιπλέον μόρια;
nikytheguy
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από nikytheguy »

Όχι φίλε μου δυστυχώς.
Elpis
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Elpis »

Καλημέρα σας. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει σε κάτι ερωτήσεις που έχω σχετικά με τα μαθήματα που εξετάζονται γραπτώς; Συγκεκριμένα το μάθημα Εισαγωγή στο δίκαιο, είναι το γνωστό βιβλίο του Λυκείου ή θα έπρεπε να αναζητήσω κάποιο άλλο; Άκουσα ότι επρόκειτο να εξεταστούμε στα άρθρα τόσο του διοικητικού όσο και του ναυτικού δικαίου, ισχύει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες