Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
George

Δημοσίευση από George »

Κυριε D.Y.K καλησπερα σας! Ξερετε αν βαζουν δυσκολα θεματα στα αγγλικα; Γιατι το εχω ψιλο αγχος καθως εχω απολυτηριο 19,6 , ημουν δοκιμος στις ειδικες δυναμεις , εχω λοουερ και ειμαι και πολυτεκνος. Πιστευω οτι εχω πολυ καλες πιθανοτητδς στην κατηγορια των ειδικων δυναμεων και ειναι κριμα να φαω φολα στα Αγγλικα!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από D.Y.K »

takaros123 έγραψε:D.Y.K που το στηρίζεις πως τα θέματα θα είναι ανάπτυξης; Εφημερίδες και φροντιστηρία μέχρι τωρα για πολλαπλής επιλογής λενε !Εικόνα

Για να το λέω και να είμαι κατηγορηματικός σίγουρα θα το στηρίζω σε πολύ καλές πηγές.

Φιλικά Εικόνα

George έγραψε:Κυριε D.Y.K καλησπερα σας! Ξερετε αν βαζουν δυσκολα θεματα στα αγγλικα; Γιατι το εχω ψιλο αγχος καθως εχω απολυτηριο 19,6, ημουν δοκιμος στις ειδικες δυναμεις, εχω λοουερ και ειμαι και πολυτεκνος. Πιστευω οτι εχω πολυ καλες πιθανοτητδς στην κατηγορια των ειδικων δυναμεων και ειναι κριμα να φαω φολα στα Αγγλικα!

Φυσικά και έχεις πολλές πιθανότητες κομάντο και πολύ περισσότερο στην κατηγορία των ειδικών δυνάμεων συν του ότι είσαι σε κατηγορία πολυτέκνων.

Τα αγγλικά είναι αν όχι το πιο εύκολο από τα πιο εύκολα μαθήματα με βατά θέματα (συνήθως) για να μπορούν να γράψουν όλοι και να βάζουν ότι βαθμολογίες γουστάρουν (αν με καταλαβαίνεις Εικόνα)

Εμάς αν θυμάμαι καλά μας είχαν βάλει να περιγράψουμε την φιλία. Πολύ αστείο / βατό σαν θέμα στο οποίο πάλι αν θυμάμαι καλά είχα γράψει και 20.

Φυσικά δεν μπορώ να γνωρίζω το αν θα βάλουν και πάλι εύκολο θέμα ή όχι.

Φρέσκαρε λίγο το λεξιλόγιο σου όταν βγει η προκήρυξη και θα είσαι οκ αφού έχεις και λόουερ.

Καλή επιτυχία να έχεις.

DIONYSHS1989

Δημοσίευση από DIONYSHS1989 »

Καλησπερα αλανια. μπορει καποιος να με βοηθησει τι παιζει ακριβως με τα μορια. πχ εγω ειμαι παιδι μονογονεικης οικογενειας με lower ecdl 14 απολυτηριο και υγειης. εχω μερικες ελπιδες αμα γραψω καλα στο τεστ. γιατι απελπιστηκα με τα σχολια σας γιατι ειδα οτι εχετε ολοι απολυτηριο 17 και πανω. ευχαριστω!
Άβαταρ μέλους
ηλεκτρα15
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από ηλεκτρα15 »

DIONYSHS1989 έγραψε:Καλησπερα αλανια. Μπορει καποιος να με βοηθησει τι παιζει ακριβως με τα μορια. Πχ εγω ειμαι παιδι μονογονεικης οικογενειας με lower ecdl 14 απολυτηριο και υγειης. Εχω μερικες ελπιδες αμα γραψω καλα στο τεστ. Γιατι απελπιστηκα με τα σχολια σας γιατι ειδα οτι εχετε ολοι απολυτηριο 17 και πανω. Ευχαριστω!

εννοειται οτι θα δωσεις! Και να μην απελπιζεσαι. Ασε να λενε. Μπορει να λενε και ψεματα. Εσυ δωσε, ποτε δεν ξερεις.
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
DIONYSHS1989

Δημοσίευση από DIONYSHS1989 »

Ευχαριστω πολυ ηλεκτρα για την αμεση απαντηση εννοειτε πως θα δωσω απλα με αυτα που ακουω μαλλον δεν εχω και πολλες ελπιδες. Οπως και να εχει θα δωσω και οτι γινει ευχαριστω και παλι
Άβαταρ μέλους
Diakos
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Diakos »

Παιδιά συγγενής μου απο το υπουργείο μου είπε οτι η προκήρυξη θα βγεί το '15 και άν. Ακούσατε εσείς κάτι παρόμοιο;

confused

Δημοσίευση από confused »

Diakos έγραψε:Παιδιά συγγενής μου απο το υπουργείο μου είπε οτι η προκήρυξη θα βγεί το '15 και άν. Ακούσατε εσείς κάτι παρόμοιο;

Άσχημα νέα αυτά φίλε, κάποιοι πρέπει να το ξεχάσουμε από τώρα το λ/ς. Το μόνο που μένει από όλη την ιστορία είναι η κοροιδία που φάγαμε
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Vardou »

Πιστεύω οτι θα την βγάλουν πριν το τέλος του έτους. Το καλοκαίρι η προηγούμενη σειρά κλείνει 3ετία και είναι καιρός για μεταθέσεις.
-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
ΛΟΚ319
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από ΛΟΚ319 »

confused έγραψε:
Diakos έγραψε:Παιδιά συγγενής μου απο το υπουργείο μου είπε οτι η προκήρυξη θα βγεί το '15 και άν. Ακούσατε εσείς κάτι παρόμοιο;

Άσχημα νέα αυτά φίλε, κάποιοι πρέπει να το ξεχάσουμε από τώρα το λ/ς. Το μόνο που μένει από όλη την ιστορία είναι η κοροιδία που φάγαμε

δε νομιζω να μην βγει διοτι χρειαζονται ατομα, απλα τωρα αν δημοσιευτει Δεκεμβρη ή αρχες του νεου ετους ειναι αλλο θεμα
mark7
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από mark7 »

Θα βγει το 2017. Χαχχαχαχαχα
Τζι-άι-Τζό

Δημοσίευση από Τζι-άι-Τζό »

Πολύ πιθανό Εικόνα
Τζι-άι-Τζό

Δημοσίευση από Τζι-άι-Τζό »

Vardou έγραψε:Πιστεύω οτι θα την βγάλουν πριν το τέλος του έτους. Το καλοκαίρι η προηγούμενη σειρά κλείνει 3ετία και είναι καιρός για μεταθέσεις.
Δεν ίσχυει, όπως και στον στρατό, ότι στην πρώτη μετάθεση, δηλαδή τοποθέτηση, μπορουν να κάτσουν έως και 5 χρόνια;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από D.Y.K »

Τζι-άι-Τζό έγραψε: Δεν ίσχυει, όπως και στον στρατό, ότι στην πρώτη μετάθεση, δηλαδή τοποθέτηση, μπορουν να κάτσουν έως και 5 χρόνια;

Μεταθέσεις λιμενικών

Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Vardou »

Πάντως, υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός προσλήψεων που πρέπει να γίνουν πριν το τέλος του 2014, γενικά σε όλο το δημόσιο. Εικόνα Οψόμεθα. Εικόνα
-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
confused

Δημοσίευση από confused »

Vardou έγραψε:Πάντως, υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός προσλήψεων που πρέπει να γίνουν πριν το τέλος του 2014, γενικά σε όλο το δημόσιο.Εικόνα Οψόμεθα.Εικόνα
Ναί ανά υπουργείο, για το υ. Να υπάρχει κάποιος αριθμός για προσλήψεις?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες