Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
takaros123

Δημοσίευση από takaros123 »

Το φροντιστήριο επίγνωσης μου είπαν ότι χεκινάνε τα προγράμματα απο 3 Νοεμβρίου και τα φροντιστήρια Μπόνια μου ειπάν το μυνήμα που έγραψα πιο πρίν.
confused

Δημοσίευση από confused »

takaros123 έγραψε:Το φροντιστήριο επίγνωσης μου είπαν ότι χεκινάνε τα προγράμματα απο 3 Νοεμβρίου και τα φροντιστήρια Μπόνια μου ειπάν το μυνήμα που έγραψα πιο πρίν.
Αυτό μου ακούγεται καλό νέο γιατί πιστεύω πως δεν γίνεται να μην ξέρουν τίποτα τα φροντιστήρια που ασχολούνται με αυτά τα θέματα (προετοιμασίες για προσλήψεις δημοσίου) ΕικόναΜακάρι να είμαστε σε καλό δρόμο...
Pn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Pn »

Παιδια τα φροντιστηρια δεν ξέρουν τίποτα γιατι το 2013 ειχα ξεκινήσει Φροντιστηριο για αξιωματικούς έδωσα 800 ευρω και μετα βγηκε η προκηρυξη και η σχολή μου δεν ηταν μεσα... (ενω οι εφημερίδες όλες έλεγαν οτι θα ειναι μεσα οκά τα ΑΕΙ.

Takaros13, απολυτήριο πόσο εχεις;
takaros123

17,3 ! Τι σχέση έχει όμως με το παραπάνω θέμα; Εικόνα
Pn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Pn »

Απλα ενδιαφέρεσαι πολυ και ηθελα να δώ τις πιθανότητες.. και εγω τοσο περίπου.. παντως απο τα φροντιστηρια εγω την εχω πατήσει.. να σας ρωτήσω ειναι σίγουρο για την ξένη γλώσσα;
Άβαταρ μέλους
ηλεκτρα15
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από ηλεκτρα15 »

Pn έγραψε:Απλα ενδιαφέρεσαι πολυ και ηθελα να δώ τις πιθανότητες. Και εγω τοσο περίπου. Παντως απο τα φροντιστηρια εγω την εχω πατήσει. Να σας ρωτήσω ειναι σίγουρο για την ξένη γλώσσα;

ξενη γλωσσα και υπολογιστες.
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
Teras
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Teras »

Λογικά ρωτά για την ξένη γλώσσα αν θα είναι στις εξετάσεις.
Άβαταρ μέλους
ηλεκτρα15
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από ηλεκτρα15 »

Εεε. Αν ειναι γι αυτο ας δει την προηγουμενη προκηρυξη. Μεχρι να βγει μονο εικασιες κανουμε.
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από D.Y.K »

Pn έχω παρατηρήσει ότι μπαίνεις στην διαδικασία να συγκρίνεις απολυτήρια, πτυχία, γλώσσες κλπ.

Ειλικρινά σε συμβουλεύω προς το παρών τουλάχιστον να μην μπαίνεις σε αυτή την διαδικασία γιατί όταν και αν βγουν ποτέ τα αποτελέσματα μπορεί να εκπλαγείς είτε ευχάριστα (που σου το εύχομαι ολόψυχα) είτε δυσάρεστα.

Έχουμε ξαναπεί ότι εδώ μέσα στην παρούσα φάση μόνο εκτιμήσεις μπορούν να γίνουν που στην τελική μπορεί να είναι και εντελώς αβάσιμες.

Όταν με το καλό βγει η προκήρυξη μπορώ να σας φτιάξω ένα πινακάκι με τα μόρια (αναλυτικά) του καθενός ή αντίστοιχα να ανοίξουμε ένα νέο νήμα για τις βάσεις και τα μόρια (όπως με των αντίστοιχων φρουρών).

Και πάλι όμως τα μόρια των μελών / χρηστών του φόρουμ δεν είναι αντιπροσωπευτικά του συνόλου των υποψηφίων των εκάστοτε προκηρύξεων γιατί υπάρχουν άλλοι τόσοι υποψήφιοι σε κάθε προκήρυξη που δεν ασχολούνται ή δεν παρακολουθούν / συμμετέχουν στα νήματα και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το τι μόρια έχουν για να συγκρίνουμε.

Υπομονή και όλα θα φανούν στην πορεία!Εικόνα

Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από Cobra88 »

takaros123 έγραψε:Το φροντιστήριο επίγνωσης μου είπαν ότι χεκινάνε τα προγράμματα απο 3 Νοεμβρίου και τα φροντιστήρια Μπόνια μου ειπάν το μυνήμα που έγραψα πιο πρίν.
Ε για να ξεκινανε μαθηματα, μαλλον σε καλο δρομο ειμαστε...

Θα παρω και γω τηλεφωνο και θα ενημερωσω.

Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Cobra88 »

Cobra88 έγραψε:
Ε για να ξεκινανε μαθηματα, μαλλον σε καλο δρομο ειμαστε...

Θα παρω και γω τηλεφωνο και θα ενημερωσω.

To φροντιστηριο Επιγνωσις ξεκιναει μαθηματα τη Δευτερα.

Οποτε οποιος ενδιαφερεται πρεπει να πληρωσει την προκαταβολη μεχρι αυριο.

Περιεργο μου φαινεται τωρα να ξεκινησουν μαθηματα πριν καν βγει προκηρυξη.

Πως γνωριζουν την υλη;

Θα ειναι ιδια μαυτη των υπαξιωματικων λογικα...

Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Cobra88 »

Cobra88 έγραψε:Θα ειναι ιδια μαυτη των υπαξιωματικων λογικα...

Ακυρο.

Στο σαιτ τους λεει οτι τα μαθηματα ειναι Ιστορια, Εκθεση, Γεωγραφια, Εισαγωγη στο δικαιο και τους πολιτικους θεσμους και Ξενη γλωσσα.

confused

Δημοσίευση από confused »

Cobra88 έγραψε:
Cobra88 έγραψε:Θα ειναι ιδια μαυτη των υπαξιωματικων λογικα...

Ακυρο.

Στο σαιτ τους λεει οτι τα μαθηματα ειναι Ιστορια, Εκθεση, Γεωγραφια, Εισαγωγη στο δικαιο και τους πολιτικους θεσμους και Ξενη γλωσσα.

Διαφορετικά μαθήματα από τους υπαξ βλέπω. Επίσης κάτι γράφει στο σάιτ αυτό για τέστ πολλαπλών επιλογών, τα γραπτά θα είναι πολλαπλών επιλογών; Μου φαίνεται περίεργο γιατί στους υπαξ ήταν ανάπτυξης
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από D.Y.K »

confused έγραψε:. Επίσης κάτι γράφει στο σάιτ αυτό για τέστ πολλαπλών επιλογών, τα γραπτά θα είναι πολλαπλών επιλογών;

Τα γραπτά θα είναι ανάπτυξης.

takaros123

D.Y.K που το στηρίζεις πως τα θέματα θα είναι ανάπτυξης; Εφημερίδες και φροντιστηρία μέχρι τωρα για πολλαπλής επιλογής λενε ! Εικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες