Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δημήτρης έγραψε:Χαίρετε. Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος, αν μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχή σε δυο προκηρύξεις ταυτόχρονα. Ευχαριστώ

Ναι μπορείς.

Συμμετοχή σε δύο προκηρύξεις ταυτόχρονα

STELLITSA
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από STELLITSA »

Γεια σας! Γνωρίζει κάποιος αν μπορούν να συμμετέχουν φοιτητές στην προκύρηξη
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

STELLITSA έγραψε:Γεια σας! Γνωρίζει κάποιος αν μπορούν να συμμετέχουν φοιτητές στην προκύρηξη

Φυσικά και μπορούν.

STELLITSA
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Και αν τύχει και περάσω υπάρχει περίπτωση να με στείλουν σε κάποια άλλη πόλη μακριά από τη σχολή μου;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Από τον τρόπο που γράφεις φαίνεται ότι είναι η πρώτη φορά που ασχολείσαι με προκηρύξεις.Για να απαντήσω όμως στο ερώτημα σου αν και ξεφεύγουμε από το θέμα που είναι η επικείμενη / ενδεχόμενη έκδοση της προκήρυξης ναι αν με το καλό περάσεις στο Λιμενικό θα σε στείλουν πιθανότατα σε κάποιο νησί για αρχή τουλάχιστον.

Υπάρχει ολόκληρο forum για το Λιμενικό Για να καλύψεις όλες σου τις απορίες.

Καλή ανάγνωση Εικόνα

STELLITSA
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ναι ειναι η πρωτη φορα και αυτο λογω ηλικιας! Εχω διαβασει πολλα για το λιμενικο και ειδικα προηγουμενες προκυρηξεις αλλα δεν ετυχε να βρω απαντηση στις ερωτησεις μου. Οσο για την επικειμενη προκυρηξη εγω εχω πληροφορηθει για αρχες οκτωβρη... Οπως και να'χει ευχαριστω πολυ!
Σταύρος

Δημοσίευση από Σταύρος »

Γειά σας. Γνωρίζει κάποιος σε ποιές περιπτώσεις χειρουργίων μπορούν να κόψουν άτομα στην προκήρυξη; Ευχαριστώ
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σταύρος έγραψε:Γειά σας. Γνωρίζει κάποιος σε ποιές περιπτώσεις χειρουργίων μπορούν να κόψουν άτομα στην προκήρυξη; Ευχαριστώ

Σύμφωνα με το ΠΔ 11/2014- ΦΕΚ 17 Α' αυτά εδώ είναι τα νοσήματα και οι σωματικές ατέλειες που αποκλείουν την εισαγωγή σου στο ΛΣ (κατ' επέκταση και το αν έχεις κάνει χειρουργείο σε κάτι από αυτά με εμφανή ή μη συμπτώματα).

Υπόψη ότι για τους Υποψήφιους Λιμενοφύλακες ισχύει το να έχουν υγεία και άρτια σωματική διάπλαση που διαπιστώνονται από την αρμόδια

υγειονομική επιτροπή κατάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π. Δ.133/2002 (Α΄109) για τη

σωματική ικανότητα υποψηφίων των Σχολών των Μονίμων Υπαξιωματικών του Πολεμικού

Ναυτικού, όπως τροποποιήθηκε με τα Π. Δ.53/2003 (Α΄ 59) ,207/2007 (Α΄ 233) και 54/2010 (Α΄93) .

Ελπίζω να σε κάλυψα Εικόνα

confused

Δημοσίευση από confused »

Υπάρχει κάποιος εκ των έσω σε θέση όπου να γνωρίζει άν ισχύουν τα γραφόμενα του Ε; :http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid=23318&subid=2&pubid=64065251
Δημήτρης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Εύχομαι να βγεί... Την περιμένουμε τόσο καιρό και εγώ ώς ενας 26άρης έχω αγχωθεί και ευελπιστώ να βγεί μέχρι τέλος του χρόνου!
Άβαταρ μέλους
Saiyan
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Saiyan »

confused έγραψε:Υπάρχει κάποιος εκ των έσω σε θέση όπου να γνωρίζει άν ισχύουν τα γραφόμενα του Ε;:http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid=23318&subid=2&pubid=64065251

Κοίταξε φίλε δε χρειάζεται κανείς να μιλήσει εκ των έσω. Το μεγαλύτερο κομμάτι της διαδικασίες των προκηρύξεων αυτών (βλέπε υπαξιωματικους-λιμενοφύλακες) είναι πλέον νόμος. Διάβασε το Ν.4256/2014 ΦΕΚ Α' 92 όπου εκεί πλέον ρυθμίζονται τα περισσότερα μέρη των συγκεκριμένων προκυρήξεων... Δε μπορεί το Αρχηγείο να παρεκκλίνει απ'τον νόμο αυτόν.
confused

Φίλε saiyan εννοώ γι'αυτό που γράφει η εφημεριδα ότι για τις αρχές του οκτώβρη μετατίθεται 'τελικά' η διενέργεια του διαγωνισμού!'Ωπου αφήνει να εννοηθεί ότι σίγουρα θα βγεί η προκήρυξη
Άβαταρ μέλους
ira4u
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ira4u »

Καλησπέρα! Βρε παιδιά έχουμε κανένα νέο για την προκήρυξη; Πότε με το καλό θα βγει; Μήπως πάμε για Δεκέμβριο. Ξέρει κανένας κάτι?
confused

Νομίζω ότι τα πράγματα δυσκόλεψαν αρκετά για εμάς τους 26άρηδες που περιμένουμε την προκήρυξη πάνω από χρόνο όταν έβγαινε ο κ. Μίλτος και έλεγε ότι θα γίνουν προσλήψεις στο λ. Σ... Ναι δεν κακολογώ γίναν προσλήψεις, και τότε (2013) αλλά και τώρα (2014) μόνο που το 2013 φτιάξανε διαγωνισμό μόνο για α/ξ (δικά τους παιδιά; ) και φέτος μια απ΄τα ίδια αλλά λίγο απ'όλα. Μέχρι και τεχνικούς! Εκτός από λ/φ! Κρίμα γιατί με βάση τα λεγόμενα του κ. Υ. Να εδώ και τόσο καιρό ελπίζαμε σε μία φούσκα!
faber
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από faber »

http://espaergasia.gr/?p=18065 νααααα τα μας! Αρχίσαν σιγά σιγά να το πηγαίνουν για μέσα οκτωβρη ενω τόσο καιρό λέγαν για αρχές... Σε καμια 10 μέρες θα λένε τέλη οκτώβρη και πάει λέγοντας!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες