Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
nikytheguy
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από nikytheguy »

OΧι. Για μια προκύρηξη που συνεχώς αναβάλεται για ενάμιση σχεδόν χρόνο απο μήνα σε μήνα δε μπορείς να είσαι σίγουρη για τίποτα. Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kailas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kailas »

Σωστα δε ξερουμε ποε θα βγει... Εγω προσωπικα παιδια πιστευω οτι θα βγει μεσα στο 14 και ενας λογος παραπανω για να γινει ειναι οτι μαλλον πλησιαζουν εκλογες... Και αν οντως πλησιαζουν θα βγουν πολλες προκυρηξεις μαζι για να παρει η κυβερνηση ατομα προς το μερος τους... Ξερουν οι απο πανω τι κανουν... Κανενας αλλος δεν ξερει εκτος απο αυτους! Υπομονη σε ολους και ειδωμεν... Καλη επιτυχια σε ολους

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από D.Y.K »

500 (πάνω κάτω μην το δέσετε και κόμπο) εννοεί όλους υποψήφιους που θα προσληφθούν στο ΛΣ από όλους τους διαγωνισμούς. Εννοείται πως δεν θα πάρει 500 ΛΦ μόνο Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ηλεκτρα15
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από ηλεκτρα15 »

D.Y.K έγραψε:500 (πάνω κάτω μην το δέσετε και κόμπο) εννοεί όλους υποψήφιους που θα προσληφθούν στο ΛΣ από όλους τους διαγωνισμούς. Εννοείται πως δεν θα πάρει 500 ΛΦ μόνο Εικόνα

τι εννοεις; Γτ αυτο που ακουγεται ειναι 500 προσληψεις γενικοτερα στο υπ ναυτιλιας και ειδικοτερα 260 λφ.
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Εννοώ προς αποφυγή παρεξηγήσεων ότι ΔΕΝ θα προσλάβει τόσους πολλούς ΛΦ.500 θα είναι στο σύνολο από όλες τις προκηρύξεις που αφορούν το Λιμενικό (πάνω κάτω).
confused

Δημοσίευση από confused »

Σίγουρα έτσι είναι μόνο που ακόμα περιμένουμε την προκ. Των λ/φ ενώ οι υπόλοιπες έχουν εκδοθεί και τρέχουν κανονικά! Τι να πεί κανείς, απορίας άξιο είναι το τι θα συμβεί εν τέλει από τη στιγμή όπου ο υπουργός ανακοινώνει προσλήψεις για 500 άτομα (συνολικά) Όλες οι προβλέψεις εδώ μέσα έχουν πέσει έξω, γνώμη μου είναι πως ότι είναι να γίνει θα γίνει τώρα (σεπτέμβρη) όσον αφορά για το 2014 τουλάχιστον!
zxy

Δημοσίευση από zxy »

Προς DYK ή Greek: Πιστεύετε πως θα βγει τελικά προκήρυξη για λιμενοφύλακες τώρα στα κοντά; Υπάρχουν σχετικές πληροφορίες πέρα από τα δημοσιεύματα; Αν ναι, είναι εφικτό να γίνει μια εκτίμηση για τον αριθμό θέσεων; Ευχαριστώ!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

zxy έγραψε:Προς DYK ή Greek: Πιστεύετε πως θα βγει τελικά προκήρυξη για λιμενοφύλακες τώρα στα κοντά; Υπάρχουν σχετικές πληροφορίες πέρα από τα δημοσιεύματα; Αν ναι, είναι εφικτό να γίνει μια εκτίμηση για τον αριθμό θέσεων; Ευχαριστώ!

Οι δικές μου πληροφορίες δεν είναι και πολύ θετικές φίλε μου δυστυχώς χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει κάτι (γι'αυτό δεν έχω τοποθετηθεί πρόσφατα για να μην σας ρίξω την ψυχολογία) αλλά πολύ φοβάμαι ότι οι 26άρηδες ίσως και να μην την προλάβουν την προκήρυξη φέτος.

Πληροφορίες που έχω αποσπάσει από ανώτερο στέλεχος της ηγεσίας λένε ότι λόγω των διαγωνισμών που τρέχουν αυτή την στιγμή για το ΛΣ ίσως η προκήρυξη για τους ΛΦ να μεταφερθεί για το νέο έτος.

ΥΓ: Ακριβή αριθμό για τις θέσεις που θα προκηρυχθούν και σαφή εικόνα δεν έχω αλλά μία ραδιοαρβύλα που έπεσε στα αυτιά μου αναφέρει ότι θα είναι από 200+ (κατά προσέγγιση). Ίσως αποσπάσω περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες ημέρες γιατί τώρα είμαι αδειούχος Εικόνα

zxy

Δημοσίευση από zxy »

Να'σαι καλά και καλή άδεια! Πάντως αν στην πορεία έχεις νεότερα σχετικά με την προκήρυξη, θα θέλαμε (φαντάζομαι όλοι οι ενδιαφερόμενοι) να μας κρατήσεις ενήμερους, είτε είναι θετικές είτε αρνητικές οι εξελίξεις για φέτος.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

zxy έγραψε:Να'σαι καλά και καλή άδεια! Πάντως αν στην πορεία έχεις νεότερα σχετικά με την προκήρυξη, θα θέλαμε (φαντάζομαι όλοι οι ενδιαφερόμενοι) να μας κρατήσεις ενήμερους, είτε είναι θετικές είτε αρνητικές οι εξελίξεις για φέτος.

Σ'ευχαριστώ ρε σειρά να είσαι καλά. Εννοείται πως για οτιδήποτε νεότερο θα σας κρατάω ενήμερους Εικόνα

Margarita
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Margarita »

Μες στον Οκτώβριο η προκήρυξη σύμφωνα με τις εφημερίδες.
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από 310LELE »

Θα έλεγα κάτι για τις εφημερίδες τώρα, αλλά θα φάω αποκλεισμό... Εγω αναμένω τον ΔΥΚ
Άβαταρ μέλους
ηλεκτρα15
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από ηλεκτρα15 »

Α καλα. Απο μηνα σε μηνα.
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από expedition »

expedition έγραψε:
ηλεκτρα15 έγραψε:
expedition έγραψε:Πάντως υπάρχει πιθανότητα να μετατεθεί η προκήρυξη και για αρχές του νέου έτους!

οχιιιιιι... Μην τα λες αυτα... Απο που το ακουσες; Εγκυρες πηγες; Διοτι ακουσα απο πολλα ατομα να λενε για σεπτεμβρη
Το λέω με κάθε επιφύλαξη. Η πληροφορία προέρχεται από ανώτατο Αξιωματικό της στρατιωτικής ηγεσίας. Βέβαια το τελευταίο λόγο τον έχει ο Υπουργός Εικόνα
Οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν για Δεκέμβρη!
Λοκι

Δημοσίευση από Λοκι »

Το διάβασες από κάπου;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες