confused έγραψε:Μήπως αγόρασε κάποιος τον ελεύθερο τύπο; Ρωτάω γιατί μόλις τώρα έπεσε στην αντίληψή μου ότι γράφει για 260 λιμενοφύλακες από τον σεπτέμβριο! Έχω μπερδευτεί από πέρσι το καλοκαίρι μας το πάνε από μήνα σε μήνα και τώρα που είχαμε μείνει στον αύγουστο λένε Από σεπτέμβρη, ούτε κάν προσδιορίζουν!Greek army ποιά η γνώμη σου;
Τις προάλλες μίλησες με 2 Λ/Φ σήμερα μας αναφέρεις για τον Ελεύθερο τύπο, την γνώμη μου την έχω αναφέρει σε προηγούμενο μήνυμα, δεν θα γράφω συνέχεια τα ίδια, αν ενδιαφέρεσαι ψάξε.
Άν είχα κάποια αξιόπιστη πηγή δεν θα έγραφα εδώ, αλλά κι εσύ που θεωρείσαι αξιόπιστη πηγή έχεις αναφέρει ότι θα βγεί μετά τις 18 αλλά μέχρι πότε άγνωστον! Ψάχνω και γιαυτό το λόγο ρωτάω.
expedition έγραψε:Το λέω με κάθε επιφύλαξη. Η πληροφορία προέρχεται από ανώτατο Αξιωματικό της στρατιωτικής ηγεσίας. Βέβαια το τελευταίο λόγο τον έχει ο Υπουργός
φτου. Μου εκανες την καρδια περιβολι... Εχω εμπιστοσυνη στον υπουργο. Θα την βγαλει σεπτεμβρη...
Αυτό το Εθνος εχει βαλθει να μας τρελάνει φετος... μια με τους φρουρους μια με τους Λιμενοφυλακες... Αν και η περιπτωση των Λιμ/κων ειναι πολυ πιο πιθανη... και ο αριθμος 260 (που μακαρι να ειναι τοσος) κανει εμφανιση σε πολλα λινκς. Ειδωμεν.
Λιμενικό Σώμα: Πρόσω ολοταχώς για 260 δόκιμους λιμενοφύλακες. Στα τέλη Σεπτεμβρίου τοποθετείται η έκδοση της μεγάλης προκήρυξης
Police-Voice blog ➤ Στα τέλη Σεπτεμβρίου τοποθετείται η έκδοση της μεγάλης προκήρυξης για 260 δόκιμους λιμενοφύλακες στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή. Μετά την ολοκλήρωση -την περασμένη Παρασκευή- των γραπτών εξετάσεων για τους υποψήφιους υπαξιωματικούς, το ΛΣ-ΕΛΑΚΤ ετοιμάζεται να εκδώσει την τελευταία για φέτος προκήρυξή... Διαβάστε Περισσότερα » ΕΔΩ... http://police-voice.blogspot.gr/2014/09/260.html
Μ'αρεσει ο αριθμος... εφοσον εγιναν προσληψεις αξιωματικων και υπαξιωματικων τεχνικων κλπ... Αναμενουμε για 500 Λιμενοφυλακες; μακαρι... αν και ψιλοαπιθανο νουμερο... ποτε δεν ξερεις