Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)
Στη προκυρηξη του 2008 που την εχει παραθεσει ο Greek_army στη 1η σελιδα η ηλικια που οριζει ειναι τα 29 ετη. Επισης και στη σχολη λιμενοφυλακων που πηγε μια γνωστη μου και εκανε τα χαρτια της,(αλλα δεν εγινε δεκτη λογω ηλικιας) της ειπαν οτι οι λιμενοφυλακες θα εχουν μεγαλυτερο οριο ηλικιας!
dimitris mak έγραψε:Γεν σειρα η κατηγορια ειδικων δυναμεων καλυτερα;
Γνώμη μου είναι ότι πλέον όπου και να τα κάνεις με την κλιμακωτά αυξανόμενη ανεργία που υπάρχει οι διαφορές είναι μικρές. Ωστόσο καλύτερα να προσπαθήσεις στην κατηγορία των Ειδικών Δυνάμεων.
ΥΓ: Επειδή είχες δηλώσει ότι έχεις χάσει τον κωδικό σου, σου έχω στείλει ένα e-mail με το νέο σου password για να συνδεθείς

Έχει βγει προκήρυξη;
Margarita έγραψε:Έχει βγει προκήρυξη;
Όχι, αναφερόμαστε πάντα σε περίπτωση που βγει.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 38
Για το όριο ηλικίας υπάρχει ξεχωριστό θέμα.
Προσωπικά απορώ γιατί δεν υπάρχει κάτι επίσημο όπως π. Χ με τις τελευταίες προκηρύξεις είχε βουήξει ο τόπος εφημερίδες,blogs κτλ λίγο πρίν βγούν! Και τώρα κάποιοι μετράμε μέρες για να βγεί και δεν ακούγεται τίποτα από εφημερίδες κτλ
-
- Στρατηγός
Μην περιμένεις από εφημερίδες και blogs, είναι αναξιόπιστες πηγές, η προκήρυξη θα βγει, τώρα άμα βιάζεσα είναι δικό σου πρόβλημα.
Αυτό τώρα με την οργανική σύνθεση-κατανομή προσωπικού λς μπορεί να επηρεάσει το θέμα της προκήρυξης;
-
- Στρατηγός
Τις προάλλες μίλησα με 2 λ/φ και μου είπαν ότι θα βγεί το σεπτέμβρη, μακάρι να είναι έτσι γιατί κάποιοι είμαστε στο ηλικιακό όριο.
Καλημερα παιδια! Να ρωτησω, διαβασα στο φορουμ οτι τα μαθηματα των λ/φ θα ειναι ιδια με των υπαξ (ιστορια, εκθεση, ναυτικο δικαιο) και θελω να ρωτησω αν θα εχουμε και εμεις διοικητικο δικαιο. Ευχαριστω
Συμφωνα με τη προκηρηξη του 2008 που την εχει παραθεσει Ο Greek_Army στη πρωτη σελιδα του θεματος τα μαθηματα που δινουν οι λιμενοφυλακες ειναι ιστορια, εκθεση, ξενη γλωσσα, γεωγραφια, και εισαγωγη στο δικαιο και στους πολιτικους θεσμους.
Ρωταω επειδη, στην προκηρυξη του 2008 τα μαθηματα των υπαξ και των λ/φ ηταν ολοιδια. Οποτε υποθετω θα ισχυσει το ιδιο και τωρα. Δεν πιστευω πως θα ειναι τα μαθηματα της τωρινης προκηρυξης που περιμενουμε με του 2008
Μήπως αγόρασε κάποιος τον ελεύθερο τύπο; Ρωτάω γιατί μόλις τώρα έπεσε στην αντίληψή μου ότι γράφει για 260 λιμενοφύλακες από τον σεπτέμβριο! Έχω μπερδευτεί από πέρσι το καλοκαίρι μας το πάνε από μήνα σε μήνα και τώρα που είχαμε μείνει στον αύγουστο λένε Από σεπτέμβρη, ούτε κάν προσδιορίζουν!Greek army ποιά η γνώμη σου;
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 17
Καλα και ο Greek ελεγε οτι θα βγει αρχες αυγουστου... Τεσπα. Κανεις δεν ξερει σιγουρα... Παντως ειναι πολυ διαδεδομενο οτι θα βγει τωρα σεπτεμβρη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες