Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
ηλεκτρα15
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από ηλεκτρα15 »

Δεν νομιζω αυτος που περιμενει την προκηρυξη να μην την παρει χαμπαρι οποτε και αν βγει. Και συγγνωμη που θα το πω αλλα δεν νομιζω καποιος ο οποιος θα λειψει πολυημερες διακοπες και θα τις πληρωσει, να εχει την ''αναγκη'' να μπει στο λιμενικο ή και σε οποιοδηποτε λιμενικο. Εξαλλου αν δεν κανω λαθος η διορια θα ειναι 2 με 3 εβδομαδες για καταθεση διακαιολογητικων οσο στην κοσμαρα σου και να σαι κατι θα παρεις χαμπαρι.
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Greek_Army »

Gidarhos έγραψε:Το πιο έξυπνο που μπορούν να κάνουν αν θέλουν να γλιτώσουν αρκετό φόρτο εργασίας στην πορεία είναι να την βγάλουν μέσα στον Αύγουστο ώστε αρκετός κόσμος Θα λείπει σε διακοπές θα έιναι ανυποψίαστος, δεν θα κάνει αιτήσεις και έτσι θα έχουν λιγότερες συμμετοχές να ασχοληθούν... Το λογικό όμως φίλοι μου είναι να την βγάλουν Σεπτέμβριο διότι ήδη έχουν την προκήρυξη υπαξιωματικών που διαχειριζονται, αλλα και την Αξιωματικών όπου τελευταια μέρα κατάθεσης δικαιολογητικών έιναι η 1η Αυγούστου. Τα ατομα δηλαδή που δουλεύουν επάνω στα θέματα προκυρηξεων έχουν ήδη αρκετη δουλίτσα να διεκπαιρεώσουν. Λογικά λοιπόν πάμε για φθινώπορο.

Το 2008 είχε βγει στις 8 Αυγούστου, τράβα δες τι συμμετοχή είχε και μιλάμε για τότε που δεν είχε σκάσει ακόμα η κρίση.
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Dea_Lok »

Δλδ για να κάνει κάποιος τα χαρτιά του για τα σώματα ασφαλείας θα πρέπει να μην έχει μαντίλι να κλάψει ;

Φυσικα και θα έχει συμμετοχή μεγάλη και κατα τη γνώμη μου θα γίνει ΧΑΜΟΣ.8/10 φαντάρους που υπηρετούν στις ειδικές δυνάμεις περιμένουν με νύχια γαμψά να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι. Είτε το λένε Λιμενικό, είτε πυροσβεστική είτε αστυνομια.
Θελω και μπορώ !
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από 317ρης »

Οχι μονο οι φανταροι και οι ανεργοι θα δηλωσουν... θα δηλωσουν ακομα και αυτοι που ηδη δουλευουν... γιατι πολυ απλα μιλαμε για δημοσιο... δηλαδη: Σιγουρος μισθος, άδειες, αργιες... και ξες οτι θα δουλευεις μεχρι τα 55 και μετα ΑΛΕ και "συνταξουλα" στα 1000+ Ποιος δεν θα δηλωνε δλδ;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Υπάρχει σχετικό θέμα στο φόρουμ για τέτοια συζήτηση, εδώ η κουβέντα γίνεται για το πότε θα βγει η προκήρυξη.

Γιατί θέλουμε να γίνουμε Λιμενικοί;

Άβαταρ μέλους
zoupis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από zoupis »

Παιδιά η προκυρηξη λέτε να βγει τον Αυγούστο;
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από electrolisa »

Πιστευω ως το τελος του μηνα να εχει βγει.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από 317ρης »

Το ειπα και το ξαναλεω... 3 προκηρυξεις μαζι δεν θα τρεξουνε ποτε! Οποτε μην κανετε υποθέσεις. Απο τελη αυγουστου που θα τελειωσουν με τους Υπαξ. Θα βγει για Λ/Φ.
χρηστος2

Δημοσίευση από χρηστος2 »

Αναβάλλεται για Οκτωβρι διότι τρέχουν άλλες 2 προκηρύξεις.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

χρηστος2 έγραψε:Αναβάλλεται για Οκτωβρι διότι τρέχουν άλλες 2 προκηρύξεις.

Ξέρω έχεις έγκυρη πηγή... Εικόνα
Argi
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Argi »

Καλησπέρα... Να ρωτήσω.. Εγω που έχω πτυχίο ιεκ νοσηλευτών τραυματιολογιας με πιστοποίηση τι παίζει; Εννοω.. Μπορω να κανω για φύλακας ΛΣ; Ευχαριστώ
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από D.Y.K »

Argi έγραψε:Καλησπέρα... Να ρωτήσω. Εγω που έχω πτυχίο ιεκ νοσηλευτών τραυματιολογιας με πιστοποίηση τι παίζει; Εννοω. Μπορω να κανω για φύλακας ΛΣ; Ευχαριστώ

Φυσικά και μπορείς. Βέβαια το πτυχίο που έχεις δεν σου δίνει επιπλέον μόρια καθώς οι κατηγορίες είναι συγκεκριμένες για τους ΛΦ.

Διάβασε την προκήρυξη για Λιμενοφύλακες του 2011 για να πάρεις μία ιδέα Εικόνα

Argi
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Argi »

Σε ευχαριστώ πολύ... Απλα ειπα για την ειδικότητα μου επειδή το απολυτηριο μ ειναι χαμηλό.. Και δεν ξέρω τι να κανω για να μαζεψω μόρια.. Εχω δίπλωμα μηχανής αυτοκινητου και Γ επαγγελματικο...Ecdl πτυχίο.. Αγγλικα lower και επίσης ειμαι εκπαιδευτης καρδιοαναπνευστικης αναζωογόνησης.. Δεν ξέρω τι ρόλο παίζουν αυτά π εχω.. Αλλα θα ήθελα να μαζεψω μόρια και δεν ξέρω πως και τι... Ειχ κάνει το λάθος και δεν πήγα ειδικές δυνάμεις για επιπλέον... Ευχαριστώ :)
νικος 4

Δημοσίευση από νικος 4 »

Το πολύ να πάρεις μόρια απο το lower. Στην προκήρυξη των υπαξιωματικών έδιναν 200.
Elen__1990
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Elen__1990 »

Γεια σας παιδιά. Διάβασα και τις εννέα σελίδες του θέματος. Για να περάσεις τα γραπτά, πρέπει να έχεις σε όλα πάνω απο 10, σωστά; Και είναι το 30% της βαθμολογίας, έτσι δεν είναι;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης