chris-tina έγραψε:Αν για παραδειγμα δεν πετυχει καποιος πολυτεκνος τους 11 τοτε δεν αποκλειεται να μπει 30ος πχ στην κατηγορια ΑΕΙ ή 20ος πχ στην κατηγορια ΤΕΙ. Απλα πιο πολλες πιθανοτητες εχει να μπει σαν πολυτεκνος γιατι συναγωνιζεται μονο πολύτεκνους που ειναι λιγοτεροι. Αλλα δεν αποκλειεται απο τον διαγωνισμο αν δεν μπει στους 11
Σε προκυρήξεις του παρελθόντος είχε συμβεί ως εξής: Πολύτεκνος που διέθετε αρκετά μόρια για να είναι επιτυχών γενικής κατηγορίας καταλάμβανε θέση γενικής κατηγορίας. Οι θέσεις πολυτέκνων λειτούργησαν ενισχυτικά κατόπιν.
Ρε παιδια, αν ισχυει αυτο, ειναι σε πολυ πλεονεκτικη θεση οι πολυτεκνοι. Παντως δεν νομιζω γιατι δεν το διευκρινιζει η προκ. Μιλαει για 11 θεσεις! Γκρικ δωσε μας τα φωτα σου σε παρακαλω γιατι οι αποψεις διιστανται...
nancy έγραψε:και εγω απο ιδιωτες γιατρους οι εξετασεις! Οσο για τ υψος ειμαι ενα 1,61 κ ηρθε η αλλη μ πλατφορμα 5 εκ κ ητν στο υψος μου! Απορω αν θα ειναι στα επομενα;
Όταν έδινα εγώ,2 τύπισσες μισές από σένα που λες ότι είσαι 1,61 μπήκαν μέσα με μια ένστολη. Λες να θελαν ψυχική υποστήριξη;
Οχι Pn, εννοει ο φιλος οτι δεν σχολιαζει κανεις τιποτα στο φορουμ. Και εφοσον η προκηρυξη τρεχει κανονικα, οσα ειναι που θελουμε να ξερουμε, τα ξερουμε ηδη και δεν χρειαζεται να ρωταμε στο φορουμ, εφοσον καθε φορα ειμαστε παροντες, δεν υπαρχουν αποριες.
317ρης έγραψε: Οχι Pn, εννοει ο φιλος οτι δεν σχολιαζει κανεις τιποτα στο φορουμ. Και εφοσον η προκηρυξη τρεχει κανονικα, οσα ειναι που θελουμε να ξερουμε, τα ξερουμε ηδη και δεν χρειαζεται να ρωταμε στο φορουμ, εφοσον καθε φορα ειμαστε παροντες, δεν υπαρχουν αποριες.
Παιδια καποιος μου ειπε οταν διναμε υγειονομικα οτι υπαρχει ενα τηλ του οασα και τους παιρνεις και λες θελω να παω στο ταδε μερος και σου λενε τι να παρεις και απο που. Ισχυει, ξερει κανεις;