Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 147
Τον Σεπτέμβρη
Λοκ πριν τις 15 αποκλειεται να χουν τελιωσει ολες οι διαδικασιες
-
Δεν χαίρεστε ; Θα κάτσουμε κ 5 μέρες να κάνουμε τα μπάνια μας κ να πιούμε τα ποτάκια μας!!
-
- Posts in topic: 33
Paris_1988 έγραψε:Γιατι σε χαλάει; Να περάσουν μονο οι ικανοί!
δεν με χαλαει φυσικά. Απλα σε βρίσκω λιγο υπερβολικό! Καλη συνεχεια!
Τα τελευταία μηνύματα μεταφέρθηκαν στο Ιατρικές εξετάσεις Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
Και όταν λέω τα τελευταία εννοώ κυριολεκτικά ότι θα είναι τα τελευταία (σε άσχετο θέμα) μηνύματα.
Την επόμενη φορά θα κλειδώσω το θέμα για να ψάχνετε (λες και είναι πυρηνική φυσική) τα σωστά θέματα για να post-άρετε μπας και οργανωθούμε λίγο.
Και όταν λέω τα τελευταία εννοώ κυριολεκτικά ότι θα είναι τα τελευταία (σε άσχετο θέμα) μηνύματα.
Την επόμενη φορά θα κλειδώσω το θέμα για να ψάχνετε (λες και είναι πυρηνική φυσική) τα σωστά θέματα για να post-άρετε μπας και οργανωθούμε λίγο.
-
Παιδια εχω μια απορια... Οι πολυτεκνοι ειναι ξεχωριστη κατηγορια; Δηλαδη ο πολυτεκνος που ειναι στα ΑΤΕΙ δεν "συναγωνιζεται" με εναν οχι πολυτεκνο που ειναι στα ΑΤΕΙ και αυτος... Σωστα?
-
Είσαι κ στην γενική κατηγορία μην ανησυχείς!
-
Nick the Greek έγραψε:Είσαι κ στην γενική κατηγορία μην ανησυχείς!
δεν ειμαι πολυτεκνος, ειμαι απλα στην κατηγορια ΑΤΕΙ και ρωταω αν οι πολυτεκνοι ΑΤΕΙ ειναι και αυτοι στην ιδια κατηγορια με μενα ή ειναι μια κατηγορια μονοι τους... Δεν σε καταλαβα. Σε ευχαριστω παντως!
faber έγραψε:Nick the Greek έγραψε:Είσαι κ στην γενική κατηγορία μην ανησυχείς!
δεν ειμαι πολυτεκνος, ειμαι απλα στην κατηγορια ΑΤΕΙ και ρωταω αν οι πολυτεκνοι ΑΤΕΙ ειναι και αυτοι στην ιδια κατηγορια με μενα ή ειναι μια κατηγορια μονοι τους... Δεν σε καταλαβα. Σε ευχαριστω παντως!
στην ιδια με σενα ειναι απλα αυτοι διαγωνιζονται μεταξυ τους και θα καλυψουν το 10% των θεσεων. Δλδ απο 110 θεσεις που ειναι οι 11 θα καταληφθουν απο πολυτεκνους. Τωρα ειναι θεμα τυχης απο ποια κατηγορια θα καλυψουν περισσοτερες θεσεις. Αναλογα με το απο ποια κατηγορια οι πολυτεκνοι της θα γραψουν καλυτερα. Το σιγουρο ειναι οτι θα περασουν με πολυ λιγοτερα μορια αφου διαγωνιζονται μεταξυ τους.
-
electra έγραψε:faber έγραψε:Nick the Greek έγραψε:Είσαι κ στην γενική κατηγορία μην ανησυχείς!
στην ιδια με σενα ειναι απλα αυτοι διαγωνιζονται μεταξυ τους και θα καλυψουν το 10% των θεσεων. Δλδ απο 110 θεσεις που ειναι οι 11 θα καταληφθουν απο πολυτεκνους. Τωρα ειναι θεμα τυχης απο ποια κατηγορια θα καλυψουν περισσοτερες θεσεις. Αναλογα με το απο ποια κατηγορια οι πολυτεκνοι της θα γραψουν καλυτερα. Το σιγουρο ειναι οτι θα περασουν με πολυ λιγοτερα μορια αφου διαγωνιζονται μεταξυ τους.
σορυ αν το κουραζω... Δλδ αν ειναι 100 πολυτεκνοι ΑΤΕΙ μπουν οι 11, οι υπολοιποι 89 απορριπτονται ή ανταγωνίζονται τους οχι πολυτεκνους του ΑΤΕΙ
Αποριπτονται αφου σου λεω 11 θεσεις εχουν και διαγωνιζονται μεταξυ τους. Αυτο ελειπε οσοι ξεμεναν να επιαναν και τις υπολοιπες θεσεις
-
Όχι Ηλεκτρα κΑνεις λάθος... Τους βάζουν κ στην γενική κατηγορία!! Ρώτησα εγω την επιτροπή όταν κατέθεσα τα χαρτιά μου!
Nick the Greek έγραψε:Όχι Ηλεκτρα κΑνεις λάθος... Τους βάζουν κ στην γενική κατηγορία! Ρώτησα εγω την επιτροπή όταν κατέθεσα τα χαρτιά μου!
εγω αυτο καταλαβαινω απο την προκηρυξη. Λεει οτι πιανουν το 10%. Ξεκαθαρα. Ειναι στη γενικη κατηγορια αλλα γραφει διπλα πολυτεκνοι. Αμα ισχυει αυτο που λες τοτε θα επιαναν παραπανω απο το 10%. Για να το ξεκαθαριζει στην προκηρυξη υπαρχει λογος.
electra έγραψε:Nick the Greek έγραψε:Όχι Ηλεκτρα κΑνεις λάθος... Τους βάζουν κ στην γενική κατηγορία! Ρώτησα εγω την επιτροπή όταν κατέθεσα τα χαρτιά μου!
εγω αυτο καταλαβαινω απο την προκηρυξη. Λεει οτι πιανουν το 10%. Ξεκαθαρα. Ειναι στη γενικη κατηγορια αλλα γραφει διπλα πολυτεκνοι. Αμα ισχυει αυτο που λες τοτε θα επιαναν παραπανω απο το 10%. Για να το ξεκαθαριζει στην προκηρυξη υπαρχει λογος.
Ισχύει αυτό που είπαν στον Nick the Greek
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 5
Αν για παραδειγμα δεν πετυχει καποιος πολυτεκνος τους 11 τοτε δεν αποκλειεται να μπει 30ος πχ στην κατηγορια ΑΕΙ ή 20ος πχ στην κατηγορια ΤΕΙ. Απλα πιο πολλες πιθανοτητες εχει να μπει σαν πολυτεκνος γιατι συναγωνιζεται μονο πολύτεκνους που ειναι λιγοτεροι. Αλλα δεν αποκλειεται απο τον διαγωνισμο αν δεν μπει στους 11
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης