Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
nikh
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από nikh »

Ηταν μια κοπελα στο οριο την ξανανεβασε πανω κ περασε
Άβαταρ μέλους
koumalex2
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από koumalex2 »

nikh έγραψε:Ηταν μια κοπελα στο οριο την ξανανεβασε πανω κ περασε

ευχαριστω...

eirini!!
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από eirini!! »

Καλημερα παιδια, εγω χτες υψομετρηθηκα στην δικη μ δεκαδα και στην αλλη ολες μας περασαν... Εγω ειχα αλλο προβλημα! Ειμαι απο κρητη και δεν εχω καμια ιδεα απο αθηνα! Με σκοπο να φτασω το πρω ι πειραια και επι 45 λεπτα να μην ξερει ενας ανθρωπος να μ πει απο π θα κοψω εισητηριο για λεωφ και που ειναι η σταση να παω και τι λεωφ να παρω πραγματικα εκνευριστικα τοσο πολυ που ενα περιπτερο δεν ειχε εισητηρια οπως και να ενας ανθρωπος να μ πει πηγαινε στον ηλεκτρικο π ειναι εκει και κανε την δουλεια σ κοπελα μ... Τεσπα... Μετα απο κοπο εφτασα στον προορισμο μ! Εμενα δεν μ ειπαν αν περασα η οχι αλλα το καταλαβα επειδη υπεγραψα μετα ετσι δεν ειναι; Αν δεν υπεγραφες κοβοσουν σωστα; Μην πηρα τσαμπα την χαρα! Τωρα θελω να κανω μια ερωτηση! Στις εξετασεις εμενα τηνν φωτογραφια μ την εχουν βαλει πανω στην γνωματευση τ γιατρου και οχι πανω στις εξετασεις και ενω υπαρχει σφραγιδα του γιατρου στην φωτο πανω εχει την στρογγυλη τ νοσοκομειου... Λετε να εχω θεμα; Μονο στην ακτινογρ ειναι φατσα μ με παλι σφραγιδα νοσοκομειου... Ααα και παιδια μεχρι του μην θα εχουμε τελειωσει... Το πιστευω... Οπως πιστευς πως την πεμπτη θα μας ξανακαλεσουν... Αν μπορει καποιος ας μ απαντησεειιιι! Θα ημουν ευγνωμων!
Xara

Δημοσίευση από Xara »

Καλημέρα! Μετά την υψομέτρηση ρώτησα και μου είπαν από Τετάρτη βγαίνουν τα αποτελέσματα, και απο Παρασκευή μεχρι Τετάρτη θα πάμε για την επόμενη διαδικασία. Θα βγει πινακας αλφαβητικός με μέρα κ ώρα!
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από 317ρης »

Καποιος ειχε πει πως θα κοβουν με το παραμικρο... οχι απλα δεν κοβουν... σε παρακαλανε και να κανεις ένσταση με υψος 1.69 για να περασεις... (λες και μεχρι αυριο θα παρει εναν ποντο)... Τραγικοι ειναι ολοι τους! ***** το μπ$@ρδελο κεατος μεσα και την αναξιοκρατια!
Paris_1988
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από Paris_1988 »

Ρε παιδιά απορω απο που θα κόψουν! Οκ το εμπεδωσαμε οτι οι περισσότεροι εχουν κάποιον κ ειναι κάλλημενοι... αλλα μεχρι ποιο στάδιο; Αν ειναι ετσι θα φτάσουν 500-700 ατομα στα γραπτα!!! Εχω περιέργεια να δω τι θα γινει στα υγειονομικα
gyp4s
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από gyp4s »

317ρης έγραψε: Καποιος ειχε πει πως θα κοβουν με το παραμικρο... οχι απλα δεν κοβουν... σε παρακαλανε και να κανεις ένσταση με υψος 1.69 για να περασεις... (λες και μεχρι αυριο θα παρει εναν ποντο)... Τραγικοι ειναι ολοι τους! ***** το μπ$@ρδελο κεατος μεσα και την αναξιοκρατια!
ήσουν στο 2ο πρωινό ;
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από 317ρης »

Ημουν στο γκρουπ των 9:00 (ασχετως που ξεκινησαμε στις 10). Ναι στο δευτερο κατα σειρα, πρωτο ηταν οι εναπομειναντες γυναικες
gyp4s
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από gyp4s »

Ελα ρε ήθελα να γράψω αν ηταν να βρισκόμασταν απο κοντά τα ονόματα που παίζουν εδώ συχνά. Αλλα μπήκε φραγή απο την VODAFONE :P
gyp4s
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από gyp4s »

eirini! έγραψε:Καλημερα παιδια, εγω χτες υψομετρηθηκα στην δικη μ δεκαδα και στην αλλη ολες μας περασαν... Εγω ειχα αλλο προβλημα! Ειμαι απο κρητη και δεν εχω καμια ιδεα απο αθηνα! Με σκοπο να φτασω το πρω ι πειραια και επι 45 λεπτα να μην ξερει ενας ανθρωπος να μ πει απο π θα κοψω εισητηριο για λεωφ και που ειναι η σταση να παω και τι λεωφ να παρω πραγματικα εκνευριστικα τοσο πολυ που ενα περιπτερο δεν ειχε εισητηρια οπως και να ενας ανθρωπος να μ πει πηγαινε στον ηλεκτρικο π ειναι εκει και κανε την δουλεια σ κοπελα μ... Τεσπα... Μετα απο κοπο εφτασα στον προορισμο μ! Εμενα δεν μ ειπαν αν περασα η οχι αλλα το καταλαβα επειδη υπεγραψα μετα ετσι δεν ειναι; Αν δεν υπεγραφες κοβοσουν σωστα; Μην πηρα τσαμπα την χαρα! Τωρα θελω να κανω μια ερωτηση! Στις εξετασεις εμενα τηνν φωτογραφια μ την εχουν βαλει πανω στην γνωματευση τ γιατρου και οχι πανω στις εξετασεις και ενω υπαρχει σφραγιδα του γιατρου στην φωτο πανω εχει την στρογγυλη τ νοσοκομειου... Λετε να εχω θεμα; Μονο στην ακτινογρ ειναι φατσα μ με παλι σφραγιδα νοσοκομειου... Ααα και παιδια μεχρι του μην θα εχουμε τελειωσει... Το πιστευω... Οπως πιστευς πως την πεμπτη θα μας ξανακαλεσουν... Αν μπορει καποιος ας μ απαντησεειιιι! Θα ημουν ευγνωμων!

Ειρήνη κάνε αυτό που έκανα και εγώ πάρε τηλ. Στο λιμενικό. Ποιο έγκυρη απάντηση δεν μπορείς να έχεις
nancy
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από nancy »

εκει που εβαλες την υπογραφη σου αναγραφοταν τ υψος σου! αν ηταν απο 1,60 εχεις περασεις!
eirini!!
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από eirini!! »

Ναι 1.60 με εβαλαν αν και ειμαι περισσοτερο αλλα δεν ειπα τιποτα μην παω γυρευοντας... Τωρα βεβαια κατι κοντουλες ειπαν 1.64 και λεω καλα τοτε ειμαι 1.80 εγω αλλα πιστευω να καταλαβα καλα... Τωρα οσο αφορα τις εξετασεις της πηγα σε ιδιωτη τα εσκασα και πραγματικα πιστευω τωρα να μην κολλησουμε πουθενα... Στην αρχη ειχα παρει τις γνωματευσεις απο δημοσιο νοσοκομειο και επειδη μ τα σ@@ τα εσκασα και εγω με τσουξε αλλα τι να κανα... Εγω πιστευω παρασκευη θα ξαναπαμε μην πω και την πεμπτη...
nancy
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από nancy »

και εγω απο ιδιωτες γιατρους οι εξετασεις! οσο για τ υψος ειμαι ενα 1,61 κ ηρθε η αλλη μ πλατφορμα 5 εκ κ ητν στο υψος μου! απορω αν θα ειναι στα επομενα;
CptnIglo

Δημοσίευση από CptnIglo »

Ρε παιδια ειχα πτηση σημερα για Αθηνα και η γ*****νη ryanair την ακυρωσε ντεμεκ λογω κακοκαιριας ενω οι αλλες πτησεις εφευγαν κανονικα. Παιρνω τηλεφωνο στη σχολη, τους εξηγω πως εχει η κατασταση και μου λενε ωμα αν δεν ερθεις κοβεσαι. Ειναι δυνατον; Τρωμε τη ψυχη μας να κανονισουμε αδειες τελευταια στιγμη, κοβουμε αδειες συναδελφων, δινουμε ενα καρο χρηματα και τι; Ας ελεγε απ την αρχη οτι η προκυρηξη (ολες βασικα) οτι ειναι για ανεργους αθηναιους να τελειωνουμε. Και στη τελικη δε γουσταρω ν εργαστω για κανενα εργοδοτη που δεν ειναι σε θεση να καταλαβει τα πιο απλα πραγματα. Λυπαμαι μονο τον κοπο για τοση προετοικασια. Κριμα και για υπολοιπα παιδια που κοπηκαν για τον λογο αυτο. Καλη επιτυχια σε ολους και καλα κουραγια

Υπογραφη

ενας μ***κας εφεδρος λοχιας ειδ. δυναμεων

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες