Έχεις απόλυτο δίκιο , η βλακεία ειναι πως κοιτάνε αριθμούς αλλα δεβ το κοιτάνε κατα περίπτωση. Έτσι πόσοι μυώδεις θα κοπούνΚυρα-κουλα έγραψε: Και αυτη η προκυρηξη νομιζω τον αναφέρει το δείκτη μάζας σώματος και ισως δεν πρεπει να τον αψηφά κανεις
Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
αυριο θα μας μετρησουν μονο για υψος η και για ΔΜΣ;
παντως παιδια ειναι και σε αυτην την προκηρυξη ο ΔΜΣ! σε καποιο αρθρο στο δικαιολογητικα. γρ το ανεφερε!
Μόνο ύψος, ο ΔΜΣ θα βγει μετα τα υγειονομικα, όπου θα μετρήσουν και το βάροςntina έγραψε:αυριο θα μας μετρησουν μονο για υψος η και για ΔΜΣ;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 86
Ηρέμηστε κ ολα καλα θα πανε!!! Κόψτε το βραδινό μεχρι να δώσουμε υγειονομικα!! αυτοι που θα εχουν πρόβλημα ειναι εκείνοι που εχουν θεμα με τα ματια, εχουν κανει τατουάζ ´ η εχουν κανει εγχείρηση !!!
Παιδια πολλές απουσίες σημερα
Συμφωνω για τις Απουσιες, στο δικο μου γκρουπ ηταν οι μισες ! Επισης μια κοπελα που ηταν στο οριο την περασαν. Αυτα. Καλη συνεχεια
Δηλαδή πόσοι λετε να ειμαστε μετα τη υψομετρηση; εγω λεω 1200 καπου εκει.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 26
Εγώ πιστεύω κάτω από 1000 άτομα.Pn έγραψε:Δηλαδή πόσοι λετε να ειμαστε μετα τη υψομετρηση; Εγω λεω 1200 καπου εκει.

-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 86
Συγνωμη ποιος σας ειπε οτι πέρασαν κοριτσια που ηταν 1,58; η αδερφη μου μου ειπε που έδινε σημερα οτι έκοψαν κοπέλες που ηταν 1,59 κ πέρασαν κανονικα το 1,60 που όριζε η προκηρυξη!!! Επισης χωρις να ειμαι ρατσιστής, παρουσιάστηκαν κ κοπέλες που ναι μεν ειχαν το υψος, αλλα δεν ειχαν τον δείκτη μασάζ σωματος !!! Πραγματικα ηταν υπέρβαρες !!! στα αθλήματα θα γινει σφαγή πιστευω!
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 117
Εδώ μέσα ειπώθηκε, κοίτα και πιο πάνω... Δε με ενδιαφέρει εμένα ο ΔΜς, δεν τον αναφέρει η προκήρυξη... Το θέμα είναι να μην κάνουν παρανομίες σε θέματα που ορίζει ρητά η προκήρυξη
Ναι παρη αληθεια λες, βεβαια ηταν λιγες οι υπερβαρες !
- koumalex2
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 40
νικη γενικα ΄έκοψαν τι ακουσες;nikh έγραψε:Ναι παρη αληθεια λες, βεβαια ηταν λιγες οι υπερβαρες !
Μονο για την ομαδα μου μπορω να σου πω που οι μισες ελειπαν. Δεν ξερω επειτα τι εγινε δουλευα κ εφυγα σφεντονα...
- koumalex2
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 40
nikh έγραψε:Μονο για την ομαδα μου μπορω να σου πω που οι μισες ελειπαν. Δεν ξερω επειτα τι εγινε δουλευα κ εφυγα σφεντονα...
απο αυτες που ηταν Εκει αν εκοψαν... ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες