Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
spyros vtrs
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8
Επάγγελμα: Στρατιωτικός Επ.Οπ Δνεας

Δημοσίευση από spyros vtrs »

Παιδια καλησπερα ολα καλα με τους πινακες αλλα εχω μια απορια αν γινεται καποιος να απαντησει αν οντως ξερει πραγματικα γιατι εμεις απο επαρχια που ειμαστε ειναι δυσκολα. θα πρεπει να ρθουμε αθηνα για την υψομετρηση και μετα να φυγουμε η να μεινουμε. μετα απο ποσες μερες θα βγει; γιατι βαση με τα αναγραφομενα απο την προκυρηξη των σημαιοφορων του 2013 την τρεξανε γρηγορα.
ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟ ΛΙΩΝΤΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ.. ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΕΝΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙ..''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ''
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από 317ρης »

Μπορει και την επομενη μερα να βγει ο πινακας. Παρακσευη 18/7 θα εχει υγειονομικες ειπανε τα παιδια.
faber
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από faber »

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση γιατί κανείς βλέπω δεν το αναφέρει δείκτη μάζας σώματος μετράνε;
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από 317ρης »

Και εγω αυτη τη απορια εχω. Δεν αναφερεται κατι στην εν λογω προκηρυξη, εκτος και αν το θεωρουν αυτονοητο οτι συμπεριελαμβανεται και αυτο στην υψομετρηση ή στα υγειονομικα.
Άβαταρ μέλους
Diakos
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Diakos »

Όντως δέν αναφέρεται...this sounds fishy...
mariavr
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από mariavr »

Την πρωτη μερα σου μετρουν το υψος κ τις επομενες σε ζυγιζουν κατα τη διαρκεια των υγειονομικων εξετασεων... Τωρα αν καποιος ειναι υπερβαρος προφανως και κοβεται...
Κυρα-κουλα
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Κυρα-κουλα »

Παντως εάν το κανεις κ δεν εισαι στις φυσιολογικές τιμές δε σημαινει οτι εισαι υπέρβαρος. Ειμαι γυνασμενη κ μυώδεις κ αν παρω δυο κιλά μεχρι Τη μερα που θα μας ζυγίσουν βγαίνω προς παχύσαρκη το ειδα κ γέλαγα δε παμε καλα!
ΛΟΚ319
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ΛΟΚ319 »

317ρης έγραψε:Και εγω αυτη τη απορια εχω. Δεν αναφερεται κατι στην εν λογω προκηρυξη, εκτος και αν το θεωρουν αυτονοητο οτι συμπεριελαμβανεται και αυτο στην υψομετρηση ή στα υγειονομικα.

αναφερεται ο ΔΜΣ στο προεδρικο διαταγμα
Άβαταρ μέλους
Nikos_pro
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Nikos_pro »

Σε αυτη την προκυρηξη δεν αναφερεται ο ΔΜΣ. Οποτε και δεν θα ληφθει υποψιν. Το 2011 που ειχα ξαναδωσει υπηρχε κανονικα. Παρολα αυτα οσοι ηταν στρουμπουλοι και λιγο πανω απο το οριο θυμαμαι τους περνουσαν κανονικα. Κανανε μεχρι και αλχημειες για να μην ξεπερασει το 27 που ισχυει για τους ανδρες αν δεν κανω λαθος. Χοντροι εννοειται πως κοβοντουσαν...
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από 317ρης »

Ελπιζω να μεινουμε λιγοτεροι απο 1000 παντως μετα την υψομετρηση, για να ξεκαθαριζει το τοπιο και οσοι φτασουν στα γραπτα να εχουν "Πραγματικες" πιθανοτητες να μπουν στο Σωμα.
Άβαταρ μέλους
Nikos_pro
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Nikos_pro »

Δικες μου εικασιες γυρω στα 800 max. Πολυς κοσμος δεν θα ερθει καν για υψομετρηση!
lela

Δημοσίευση από lela »

Παιδιά εμείς που έχουμε γύρω στα 5000 μόρια αει, και μένουμε μακριά πιστεύετε ότι υπάρχει ελπίδα ή τζάμπα τα έξοδα; Ακόμα και μετά τα γραπτά έχουμε πιθανότητα ή να μην το προσπαθήσουμε;εάν μπορεί κάποιος ας απαντήσει γιατί πραγματικά μένω μακριά και ζορίζομαι για τα έξοδα αφού για κάθε φάση που θα κατεβαίνω θα χρειάζομαι περίπου 200 ευρώ τα οποία δεν διαθέτω. Παρακαλώ πραγματικά για την ειλικρινή γνώμη... Εικόνα

ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από 317ρης »

Μακαρι να εχεις δικιο. Εγω και με 1000 θα ειμαι ευχαριστημενος...
Κυρα-κουλα
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Κυρα-κουλα »

Και αυτη η προκυρηξη νομιζω τον αναφέρει το δείκτη μάζας σώματος και ισως δεν πρεπει να τον αψηφά κανεις
Paris_1988
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από Paris_1988 »

Λέλα καλησπέρα κ εγω απο επαρχια ειμαι αλλα εχω σπιτι να μείνω... εγω πιστευω οτι αυτος ο διαγωνισμός θελει πολυ καλη προετοιμασία κ δεν εννοώ μονο διάβασμα αλλα πολλες προπονησεις!!! Για να φτασεις στα γραπτα πρεπει πρωτα να περάσεις το πιο σημαντικό στάδιο που για μενα ειναι τα αθλήματα ! Όλες οι κοπέλες δυσκολεύονται κ δυστυχως οι περισσότερες μη πω σχεδόν όλες εκει κόβονται! Σκέψου πολυ καλα τι θες να κανεις κ πήγαινε σε ενα γηπεδο να δεις αν βγάζεις τα ορια! Αν τα βγάζεις τοτε πάλεψε το!! Ειναι πολλα τα έξοδα το καταλαβαίνω κ εγω το ιδιο θεμα εχω ! Καλη επιτυχία κ σε οτι κ αν κανεις!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες