Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
μαριάννα

Δημοσίευση από μαριάννα »

Γνωρίζουμε πότε είναι η επόμενη διαδικασία μετά την υψομέτρηση; Δηλαδή, εμείς από επαρχία, να μείνουμε αθήνα γι' αυτή την εβδομάδα ή να ανέβουμε και να κατέβουμε αυθημερόν τη δευτέρα?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από Greek_Army »

μαριάννα έγραψε:Γνωρίζουμε πότε είναι η επόμενη διαδικασία μετά την υψομέτρηση; Δηλαδή, εμείς από επαρχία, να μείνουμε αθήνα γι' αυτή την εβδομάδα ή να ανέβουμε και να κατέβουμε αυθημερόν τη δευτέρα;

Ιατρικές Εξετάσεις Υπαξιωματικών Λ. Σ 2014 εκεί θα βρεις την απάντηση που ψάχνεις.
kras21
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kras21 »

Πάντως έχουν γίνει μέγα σκάνδαλα (πάλι). Εγώ είμαι έξω απο τους πίνακες, τηλεφώνησα να μου πούν για ποιό λόγο και είπαν λόγω μορίων! Ήταν λιγότερα απο 4100 περίπου. Πώς με 6.39 πτυχίο και 2 ξένες γλώσσες καλές έχω κάτω απο 4100 δε ξέρω! Αύριο θα έχει γέλοιο με τα κανάλια απέξω... Καλή συνέχεια σε όλους σας.

Paris_1988
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από Paris_1988 »

Πήγαινε αυριο με δικηγόρο κ δες τα χαρτια σου!!!
Rambo

Δημοσίευση από Rambo »

Τι καναλια μωρε... ποιος αφοδευσε για το τι θα πουνε τα καναλια. Η μονιμη διαδικασια ειναι μια. Παραβολο 50ε κ δικηγορο. Προβλεται απο την προκυρηξη. Πανε εσυ με τα καναλια και κανονισε να βρεθεις μπλεγμενος... νομιζεις θα αφησουν τον τυπο που θα το παιζει δημοσιογραφος να δει τα χαρτια. Ελλας το μεγαλειο σου. Καλημερα BTW. Κστι πηρε το αυτι μου για ανυε παρασκευη 18.07. Δεν ειναι εγκυρο απλως το λεω. Αν καποιος ακουσει κατι εγκυρο ας μας πει εδω που μιλαμε γενικα ή στο ειδικο που αφορα τα ιατρικα

Πρεπει να κανω προφιλ να μην κουραζω το "αφεντικο" να εγκρινει συνεχεια τα μνματα μου!!!

gyp4s
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από gyp4s »

Πλακα πλακα φαντάζεστε να μπούμε στο σωμα οι ενεργοί στο θέμα ; Πλακα θα εχει
Άβαταρ μέλους
amomos2
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από amomos2 »

Κατσε τοτε να γινω πιο ενεργος φιλε γυπ4... Χαχα οποτε παιδια τωρα μπαινουμε Σιγα σιγα στην τελικη ευθεια...
chrisd
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από chrisd »

Και εμένα μου φάγανε 200 μόρια από το δεύτερο πτυχίο Γερμανικών ενώ έχω ακολουθήσει την ίδια διαδικασία με των Αγγλικών. Πρέπει να πληρώσω κάποιο παράβολο τώρα για να το ξαναδούν; Θα το ελέγξει ο ΑΣΕΠ η η ίδια επιτροπή του Λιμενικού?
eva87
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από eva87 »

Γεια σας παιδιά να ρωτήσω κάτι: Αν υποθετικά δεν συμμετάσχω στην υψομέτρηση παρότι με έχουν καλέσει αποκλείομαι ως γνωστόν. Αυτό επηρεάζει αν συμμετάσχω στην προκήρυξη των σημαιοφόρων; Εννοώ θα δικαιούμαι να συμμετάσχω παρότι αποκλείστηκα στους υπαξιωματικούς; Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από 317ρης »

Ειναθ ασχετη η μια προκηρυξη με την αλλη... δεν επηρεαζονται. Οποτε μπορεις κανονικα
Άβαταρ μέλους
Nikos_pro
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Nikos_pro »

Καμια σχεση Ευα! Αλλη η προκυρηξη των υπαξ. και αλλη των σημαιοφορων. Η μια δεν αποκλειει την αλλη. Το καλυτερο ειναι να δωσεις και στις δυο και οπου περασεις...
eva87
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από eva87 »

317ρης έγραψε:Ειναθ ασχετη η μια προκηρυξη με την αλλη... Δεν επηρεαζονται. Οποτε μπορεις κανονικα
Ευχαριστώ πολύ!

Paris_1988
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Ρε παιδιά θελω να δω πόσοι θα θα φτάσουν στα γραπτα απο τους 1400... Αυτοι τώρα οκ μας κάλεσαν ολους... μαλλον επειδη οι δικοί τους δεν ειχαν πολλα μορια... τωρα εγω προσωπικα περιμενω να αρχίσουν να κοβουν απο παντού!! Θα κοιτάξουν να κόψουν όσους μπορούν για να φτάσουν οσο το δυνατον ελάχιστοι στα γραπτα!! Δηλ κ κατι να μην εχεις τους εχω ικανούς να σου βρουν κατι ως αφορμή για να κόψουν!!!
nikh
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από nikh »

Ρε παρη σταματα! Εαν εχεις τις μοριαρες σου κ τα αθληματα τι εχεις να φοβηθεις; Τιποτα. Εκτος κ εαν εχει λαο στη κατηγορια σιγουρα θα ειναι αυστηροι, αλλα εγω πιστευω το ιδιο θα ειναι με ολους
Paris_1988
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Νίκη ναι εχεις δίκιο ! Θετική σκέψη! με εχουν πιασει τα αγχη μου !
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες