Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
Παιδιά να ρωτήσω κάτι άσχετο Προς στιγμήν; Οι ιατρικές εξετάσεις δέν θα χρειαστούν στην υψομέτρηση έτσι; Όταν περνάμε απο ΑΝΥΕ θα τις έχουμε μαζί μας σωστά; Γιατί εγώ περιμένω τους πίνακες για να τις κάνω.
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 82
Μεσαααα!!! 1456 δεν ειμαστε και λιγοι ομως.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 26
Υψομέτρηση όχι! Στις υγειονομικές σίγουρα. Το νου σου!Diakos έγραψε:Παιδιά να ρωτήσω κάτι άσχετο Προς στιγμήν; Οι ιατρικές εξετάσεις δέν θα χρειαστούν στην υψομέτρηση έτσι; Όταν περνάμε απο ΑΝΥΕ θα τις έχουμε μαζί μας σωστά; Γιατί εγώ περιμένω τους πίνακες για να τις κάνω.

- 317ρης
- Λοχαγός
Και 1199 οι απορριφθεντες... αρα συνολο 2650 περιπου. Κοντα στα 50% οι ακυρες. Δικιο ειχατε παιδια!!! Αντε και δευτερα τωρα για
υψομετρηση!

317ρης έγραψε:D.Y.K για ποση ωρα θα πεσει περιπου;
Ανάλογα αδερφέ μου! Που να ξέρω

Συγχαρητήρια πάντως και καλή συνέχεια να έχεις.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 147
Μεσααααα!!! Θα βγει άλλος πίνακας για καλούντες η τους παίρνει όλους ;
Ρε μάγκες εμένα μου έφαγαν 500 μόρια. Μου αναγνώρισαν 300 μόρια απο την 2η ξένη γλώσσα και τα αγγλικά που είχα profficiency όχι. Και τα δικαιολογητικά ήταν σωστά και επικυρωμένα. Τί ***** είναι αυτές...
Καλή μας συνέχεια παίδες εύχομαι να είσαστε όλοι μέσα. Πολλές άκυρες κρίμα για τα παιδιά
- 317ρης
- Λοχαγός
D.Y.K έγραψε:317ρης έγραψε:D.Y.K για ποση ωρα θα πεσει περιπου;
Ανάλογα αδερφέ μου! Που να ξέρω
Συγχαρητήρια πάντως και καλή συνέχεια να έχεις.
Ευχαριστω πολυ! Καλη επιτυχια σε ολους!

Ρε παιδια αν περναμε υψομετρικα οπως λενε τα "πηγαδακια" σας την δευτερα ποτε θα υπαρχει χρονος για ενστασεις; Π. χ. ο Διακος κακη ωρα αναφερει οτι δεν του υπολογισαν το προφισιενσυ. Φιλε μεταφραση το ειχες κανει απο δικηγορο; Εγω μεχρι και βεβαιωση απο την ελληνοαμερικανικη ενωση τους εστειλα!!
- 317ρης
- Λοχαγός
Ανακοινώνεται ότι την 09-7-2014 Ημέρα Τετάρτη Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής ( www.hcg.gr ), καθώς και στο κτίριο του Αρχηγείου Λ. Σ-ΕΛ. ΑΚΤ, στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2, οι Αλφαβητικοί Πίνακες:Nick the Greek έγραψε:Μεσααααα! Θα βγει άλλος πίνακας για καλούντες η τους παίρνει όλους ;
Α) Των υποψηφίων (ανδρών - γυναικών) Δοκίμων Υπαξιωματικών Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. Έτους 2014 των οποίων οι αιτήσεις και τα συνημμένα σε αυτές Δικαιολογητικά συμμετοχής διαπιστώθηκε ότι πληρούν Τις προϋποθέσεις - απαιτήσεις της προκήρυξης και επομένως έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό (πρώτα τα στοιχεία των γυναικών υποψηφίων) και
Β) Των υποψηφίων (ανδρών - γυναικών) Δοκίμων Υπαξιωματικών Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. Έτους 2014 των οποίων τα δικαιολογητικά δεν πληρούν Τις προϋποθέσεις - απαιτήσεις της προκήρυξης και επομένωςδεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό.
Οι υποψήφιοι μπορούν να λαμβάνουν εγγράφως διευκρινίσεις σχετικά με τους λόγους αποκλεισμού τους από το διαγωνισμό, κατόπιν υποβολής έγγραφης σχετικής αιτήσεώς τους στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Αρχηγείου Λ. Σ-ΕΛ. ΑΚΤ.
Ακολουθεί ανακοίνωση αναφορικά με τον Συγκεντρωτικό Αλφαβητικό Πίνακα Καλουμένων υποψηφίων και το Πρόγραμμα Υψομέτρησής τους.
Αν καταλαβα καλα θα βγει αλλος πινακας. Γιατι δεν αναφερεται κατι για υψομετρηση, απλα λεει σε ποιους τα δικαιολογητικα ηταν σωστα.
Σας τα ελεγα κ αι δε με ακουγατε. Καλη επιτυχια παιδια να εχουμε.
Και με τα pdf δεν μπορουμε να δουμε σε τί σειρα ειμαστε με βαση τα μορια. Αν το καναμε excel και μετα ταξινομηση με φθινουσα τα μορια γινεται, τί λετε;
- 317ρης
- Λοχαγός
Μαζεψα καποια δεδομενα...843 γυναικες,613 Αντρες.Και απο το συνολο των 1456... Οι 483 ειναι απο ΤΕΙ (ποσοστο 33,17%). Για τις αλλες σχολες δεν μετρησα γιατι δεν μ ενδιαφερουν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες