Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
nikh
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από nikh »

Παναγία μου, χαμοός πάλι θα γίνει σχεδόν το 50% είναι άκυρες!
Nick the Greek
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 147

Δημοσίευση από Nick the Greek »

Να ειναι να καλεσουν όλες τις έγκυρες καλα ειναι!!! Το θέμα ειναι να μη φωνάξουν μόνο ορισμένους κ βρεθούμε απέξω!
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από 317ρης »

Το θεμα ειναι να μην ειμαστε στις ακυρες... Αν και εγω πηγα και καταθεσα μονος μου τα χαρτια και μου τα ελεγξαν ολα και ειπαν οτι ειναι ολα σωστα... Αντε να δουμε... Εικόνα
nikh
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από nikh »

Κ εγώ μια απο τα ιδια 317 αλλά ποτέ δεν ξέρεις ας σκεπτόμαστε θετικά. Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλους
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από 317ρης »

Καλα ναι, ας βγει ο πινακας να δουμε ποσοι ειναι τελικα οι υποψηφιοι και αν ειμαστε μεσα... και μετα ειδωμεν... γιατι μου φαινεται πολυ κουλο να εχει 50% ακυρες. Ποτε δεν ξες βεβαια... η πλειοψηφια ειναι απο ΕΛΤΑ σιγουρα... οποτε εκει εγινε η δουλεια.
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από Giorgospcline »

Καλησπέρα, εγώ πήρα μόλις τώρα και μου είπαν ότι δεν ξέρουν πότε θα βγουν. Περιμένουν πιθανόν μέσα στη βδομάδα, αλλά δεν ξέρουν συγκεκριμένα.
kidd

Δημοσίευση από kidd »

Παιδια εγω απο ξαδερφο που δουλευει στο λιμενικο εμαθα οτι ακομα περνανε αιτησεις...
Άβαταρ μέλους
amomos2
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από amomos2 »

Σιγουρα οι ακυρες οι πιο πολλες θαταν απο τα ελτα... Τωρα αυτο που λεει ο γιωργος οτι μπορει να βγουν αυτη τη βδομαδα αλλα μπορει και οχι με προβληματιζει γτ και εγω απο νησι ειμαι και ειμαι ηδη αθηνα και το κσεφτομαι να μεινω Η να φυγω...
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από Giorgospcline »

Πέρυσι με τους σημαιοφόρους είχαν βγει οι πίνακες Πέμπτη και τους καλούσαν Δευτέρα για υψομέτρηση. Οπότε αν δε βγουν μέχρι Πέμπτη να ανησυχούμε πάλι... Αλλά πιστεύω ότι θα βγουνε
Rambo

Δημοσίευση από Rambo »

Αυριο θα βγουν οι πινακες σας λεω. Επισης ο 317 εχει σχεδον δικιο... καπου εκει θα ειναι αυτοο που καλουν. Δε θα παρουν ολες τις εγκυρες. Και συμφωνω και γω... μακαρι να ειμαστε μεσα. Η πλακα θα ειναι τα ετοιμα γερα βυσματα που θα μεινουν απεξω λογω ακυροτητας ή μοριων... αν αυτο σας κανει να χαλαρωσετε λιγο. Καλο μεσημερι σε ολους

Υγ. Νικη ρωτησες χτες, τα γραπτα θα ειναι μερα παρα μερα, αρα υπολογιζε μια βδομαδα +1 ή 2 μερς. Μετα κολυμπι και αθληματα δε θα μας παρουν πανω αππ 4 μερες. Η καθυστερηση θα ειναι μεταξυ υψομετρησης και ανυε, ανυε και πισινα, ψυχοτεχνικα και γραπτα. Οποτε λιγο ζορι οπως εοχα πει να τελειωσουμε εως 28 ιουλη αλλα υπολογισε εκει γυρω... και τις πρωτε 5 μερες του αυγουστου (χωρις σκ). Παντως κουτσα στραβα ενα μηνα θα παρει. Δλδ αυτος θα ειναι ο μηνας μας. Απο κει και περα ποτε θα βγουν οι πινακες που λενε ποιοο μπαινουν και ποιο οχι στη σχολη... ο θεος κι η ψυχη τους. Ο αδερφος μου λεει παντως πως θα ειναι χαζο να μας αφησουν να περιμενουμε να τελειωσουν και των αξιωματικων για να μπουμε ολοι μαζι. Και σε αυτους... οσοι τελειωανε μπαιναν 15 με 30 μερες μετα για να εχει κοσμο για μετρα ταξης κλπ τοτε που ετπιμαζονταν για εκλογες.

Nick the Greek
Posts in topic: 147

Δημοσίευση από Nick the Greek »

Μη φύγεις!! Θα δεις που Δευτέρα θα περάσεις υψομετρηση!
peri_90
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από peri_90 »

Επισης παιδια εγω δουλευω οποτε πρεπει να ειδοποιησω εγκαιρα οτι θα λειπω. Η υψομετρηση θα γινει και για αντρες και για γυναικες σε μια μερα ολοι μαζι;
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Vardou »

peri_90 έγραψε:Επισης παιδια εγω δουλευω οποτε πρεπει να ειδοποιησω εγκαιρα οτι θα λειπω. Η υψομετρηση θα γινει και για αντρες και για γυναικες σε μια μερα ολοι μαζι;
Την ίδια μέρα. Πρώτα οι γυναίκες και μετά οι άντρες. Αν ξεκινήσουν 8 και τους άντρες τους έχουν για τις 11, υπολόγισε στις 12.Εικόνα

nikh
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από nikh »

Δεν το είδα βρε ράμπο σε ευχαριστώ ! Έχεις κ το παρατσούκλι του αγαπημένου μου ξάδερφου! Μαλιστα ωραιότατα
Άβαταρ μέλους
Krios87
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Krios87 »

Καλησπέρα και καλά αποτελέσματα σε όλους μας για τις λίστες. Ξέρετε θα δώσουμε πρώτα τα μαθήματα και μετά τα αθλήματα?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες