Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
Και κατι τελευταίο , όντως μπορεί να τα εχουν. Αν όμως δεν θέλουν να το ανακοινώσουν ακομα δεν θα κάνουν εξερεση σε κανέναν
Το ότι έχετε άγχος ως ένα σημείο δικαιολογείται. Το να προβαίνετε σε χαρακτηρισμούς ή να πετάτε προσβολές ο ένας στον άλλον όμως και ενώ πολύ περισσότερο αύριο μεθαύριο μπορεί να φοράτε την ίδια στολή δεν δικαιολογείται με τίποτα! Τα προσβλητικά μηνύματα διεγράφησαν ενώ απενεργοποιήθηκαν για 24 ώρες οι λογαριασμοί των Giorgospcline και gyp4s.
Με συγχωρείτε αλλά σας είχα προειδοποιήσει στο συγκεκριμένο νήμα αρκετές φορές αλλά με αγνοήσατε!
Καλή συνέχεια!
Με συγχωρείτε αλλά σας είχα προειδοποιήσει στο συγκεκριμένο νήμα αρκετές φορές αλλά με αγνοήσατε!
Καλή συνέχεια!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 86
Ευχαριστώ Νίκη για την κατανόηση ! Για τα παιδιά απο την επαρχια ειναι μεγάλο θεμα να παίρνουν μέρος σε διαγωνισμό του δημοσίου. Μας φεύγουν πολλα χρήματα στα πήγαινε ελα κ όσοι δουλεύουν εχουν θεμα με την δουλεια τους ! Παντως πρεπει κάπως να ενημερώσουν! Τι να πω! Υπομονη!
Σε καταλαβαινω απολυτα, εδω, ειναι πολλά τα έξοδα για εμάς ! Κ εγώ απο επαρχία είμαι αλλά ευτυχώς μένω εδώ τα τελευταία χρόνια, υπομονη κ μακαρι να παν όλα καλά, πάντως απο μέρα σε μέρα θα βγούν να προετοιμάζεσαι δλδ.
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 82
Παντως αν δεν βγει μεχρι την τεταρτη νομιζω παμε για την αλλη βδομαδα μετα... Αν και καποιοι ανέφεραν ως σιγουρη ημερομηνια υψομετρησης την Δευτερα 14/7. Μακαρι να επαληθευτουν.
Ερώτηση δλδ όλες οι διαδικασίες θα περατώσουν αυτό το μήνα;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 86
Ελπίζω φίλε μου μέχρι Τετάρτη Πέμπτη να τον εχουν βγάλει για να παμε Δευτέρα για υψομετρηση ! Αλλιώς παλι παμε για την αλλη εβδομάδα !!!
Δεν θα βγει αυτήν την εβδομάδα ο πινακας! να το ξέρετε μην ρωτήσετε πως και τι απλα κρατήστε το
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 82
Για του λογου το αληθες ο Pn, ηταν απο εκεινους που ελεγαν απο την αρχη οτι θα βγει τελη Ιουλιου. Ελπιζω να μην επαληθευτει η θεωρια του... Αν παμε δευτερα για υψομετρηση... Καπου μεσα προς τελη Αυγουστου θα δινουμε γραπτα (μεσολαβουν και γιορτες-αργιες). Και ευελπιστω οσοι φτασουμε μεχρι τα γραπτα να ξερουμε τα αποτελεσματα μεσα Σεπτεμβρη.
Εχω κουραστει να περιμενω συν οτι εχω ξεχασει οτι εχω διαβασει!
Παιδια σας το λεω μην περιμένετε τέλη Ιουλίου
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 52
Paris_1988 έγραψε:Ελπίζω φίλε μου μέχρι Τετάρτη Πέμπτη να τον εχουν βγάλει για να παμε Δευτέρα για υψομετρηση ! Αλλιώς παλι παμε για την αλλη εβδομάδα !
Ένα σου μήνυμα διαγράφτηκε και στο επόμενο που θα χρησιμοποιήσεις υβριστικό χαρακτηρισμό σε κάποιον που μεθαύριο μπορεί να είναι συνάδελφος σου θα υποστείς και τις σχετικές συνέπειες.
Μην περιμένετε τελος εβδομαδΣ εννοω. τελη Ιουλίου θα δειτε
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 147
Παιδιά καλησπέρα. Έχουμε κανένα νέο για τον πίνακα; Ισχύει τελικά 14/7 υψομετρηση;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 26
Επίσημα, τίποτα δεν έχει βγει. Αναμένουμε. Ελπίζω να έχουμε τελειώσει μέχρι τέλος Αυγούστου γιατί λήγει το 3μηνο που έχω για τις εξετάσεις.Nick the Greek έγραψε:Παιδιά καλησπέρα. Έχουμε κανένα νέο για τον πίνακα; Ισχύει τελικά 14/7 υψομετρηση;

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες