Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 86
Δεν θα δώσουν 1500 ατομα γραπτα!!! Ελεος !!! Υπαρχουν πολλες εξεταςεις πριν τα γραπτα!!! Εγω ευχομαι να τους καλεσουν ολους κ να δώσει σε ολους την δυνατότητα να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό!!! απορω πως κρίνεις τους λίγους κ καλούς; Βάσει μονο μορίων; Μαλλον δεν εχεις σωστο τροπο κρίσης ´ η δεν εχεις αντιληφθεί σωστά τον τροπο διεξαγωγής του διαγωνισμού!!!
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 82
Μαλλον εσυ δν εχεις καταλαβει οτι ολοι εδω μεσα ειμαστε "αντιπαλοι" γιατι ουσιαστικα παλευουμε για 110 θεσεις 2000+++ ατομα... ασ βγαλουμε τις μασκες επιτελους... μην το παιζετε ολοι καλοι και αγαθιαριδες. Ειμαι σιγουρος πως αν σ λεγανε: "θα κανουμε ενα κολπο και θα περασεις εσυ αλλα θα κοπουν ολοι απο το φορουμ" ... δν θα ειχες κανενα απολυτως προβλημα (οπως καθε φυσιολογικος ανθρωπος). Τελος παντων... αυτη ειναι η αποψη μου... ασ μεινουν λιγοι για να εχουν ελπιδες... και να γλυτωσουν (οσοι εν τελει κοπουν) την ολη ταλαιπωρια... εγω ειμαι απο θεσσαλονικη και θα πρεπει να κατεβω 4-5 φορες αθηνα (ηδη κατεβηκα μια φορα) μεχρι μα φτασω στο σταδιο των γραπτων... οποτε προτιμω να μεινω απ'εξω απο τημ αρχη, εφοσον κρινουν οτι δν πληρω τις προυποθεσεις... απο το να κοπω στο τελος... και να εχω κανει ολα αυτα τα ταξιδια+εξοδα "τσαμπα". Τωρα για καποιους που μενουν Αθηνα λογικο ειναι να εχουν αλλη αποψη. Εγω απλα ειπα την δικη μου.
-
- Επιλοχίας
Οτι να ναι εισαι!!! Καλυτερα μεινε στην Θεσσαλονίκη κ η μας πριζεις με τα προβλήματα σου! υπαρχουν ατομα εκει έξω που κανουν απο περσυ προσπάθεια για αυτη την προκηρυξη κ δεν εχουν 6000 μορια!!! Αυτοι τι δηλ να μείνουν στην απέξω; ο διαγωνισμός λεει ξεκάθαρα 70-30 κ ορίζει το ελάχιστο κ οχι το μέγιστο να καλεσουν τον 3 πλασιο αριθμό απο αυτούς που ζητάναι!!! Μοκο λοιπον κ κατσε στα αυγά σου!!!
Ρε παιδια δε χρειαζεται να μαλωνουμε εμεις οτι και να πουμε αλλοι θα αποφασισουν ποσους θα καλεσουν!
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 117
Συμφωνώ με το σκεπτικό του 317ρη... Κι εγώ που δεν είμαι από αθήνα δε θέλω να ταλαιπωρούμαι τζάμπα για να πάω επιλαχών... Όμως οι κακίες δεν χρειάζονται... Το ίδιο βαρύ κλίμα συνάντησα και όταν πήγα να καταθέσω τα δικαιολογητικά... Ούτε καλημέρα δε λέγανε οι άλλοι υποψήφιοι. Το σίγουρο είναι ότι θα περάσουν αυτοί που έχουν τα περισσότερα μόρια, οπότε δεν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε.

- 317ρης
- Λοχαγός
Paris_1988 ... εισαι 26 χρονων και μιλας σαν παιδακι. Σου ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια!
Οντως παιδια και εγω οταν ειχα παει να καταθεσω Τα χαρτια μου επρεπε να δειτε βλεμα που κοιτιομασταν ολοι οι υποψηφιοι πω πω σκετη χολη σταζανε τα ματια!
-
- Επιλοχίας
Εγώ σου λέω τι ορίζει η προκηρυξη βάσει νομού ! καλη επιτυχία κ σε εσενα!
Καλημέρα και καλή βδομάδα! Εγώ που έστειλα τα χαρτιά μου την Παρασκευη τελευταία μέρα απο νησί, όπου κάνει τις περισσότερες μέρες για να φτάσει, πήρα σήμερα τηλέφωνο και μου παν αριθμό πρωτοκόλλου 2578. Άρα τόσες ειναι περίπου οι αιτήσεις διότι η δικιά μου θα ειναι σίγουρα απο τις τελευταίες! Καλή επιτυχία σε όλους!
Ρωτησες ποτε περίπου θα μας καλεσουν;
Ναι αλλά μου είπαν δεν ξέρουν ακριβώς, μέσα στις επόμενες μέρες όμως να περιμένουμε τον πίνακα.
- koumalex2
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 40
κατερινα αει η τει εισαι;Katerina έγραψε:Ναι αλλά μου είπαν δεν ξέρουν ακριβώς, μέσα στις επόμενες μέρες όμως να περιμένουμε τον πίνακα.
- 317ρης
- Λοχαγός
Δν εχει νοημα να ρωτατε αν ειναι τει ή αει... στο φορουμ μιλανε για το θεμα 20-30 ατομα... και έχουν δηλωσει 2500... οποτε δν αντιπροσωπευει κατι ειτε ολοι στο φορουμ ειναι τει ειτε αει. Θα βγουν οι πινακες και θα τα λεει εκει ολα. Εκει κα υπολογισετε τις πιθανοτητες και να ευχεστε να κοπουν οι αλλοι απο τον τομεα σας.
- 317ρης
- Λοχαγός
Ξερει κανείς τον ακριβή αριθμό των ατόμων που εχουν δηλωσει; θα παρω αυριο να ρωτησω απλα αν γνωριζει καποιος να με διαφωτισει, μην τους ζαλιζω κ εκεινους.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 147
2600 άτομα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες