Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 86
Εγω πιστευω εκει στα 1500 ατομα θα καλεσουν ! Αντε να αποκλείσουν απο τον διαγωνισμό τα 5αρια !
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 117
Έγώ ελπίζω να αποκλείσουν αυτούς που δεν είχαν τα κατάλληλα διακιολογητικά... Μόνο αυτό αν κάνουν οι μισοί θα μείνουν έξω!
Κ πως κατεθεσαν εαν δεν ειχαν τα καταλληλα δικαιολογητικα τουλαχιστον για οσους πηγαν στη σχολη λιμενοφ... ;
Για τελευταία (πραγματικά όμως) φορά να πω ότι κάθομαι και μετακινώ ή ακόμη χειρότερα διαγράφω μηνύματα άσχετα με το περιεχόμενο και τον τίτλο του συγκεκριμένου νήματος!Μιλάτε για προκηρύξεις δοκίμων σημαιοφόρων παρότι έχει δημιουργηθεί αυτό εδώ το ΘΕΜΑ
Μιλάτε για μόρια, σχολές κλπ ενώ επίσης κάποιοι έφαγαν ένα απόγευμα για να δημιουργήσουν και αυτό εδώ το ΘΕΜΑ
Άλλοι γράφουν εδώ για τις ιατρικές εξετάσεις των υποψηφίων ενώ υπάρχει αυτό εδώ το ΘΕΜΑ
Το να μας γράφετε κανονικότατα, αποτελεί τουλάχιστον ασέβεια προς την δουλειά και τον κόπο κάποιων ανθρώπων που κάνουν μία προσπάθεια να οργανώσουν και να διασπάσουν σε ενότητες το forum.
Τελευταία φορά το λέω, από τούδε και στο εξής τα άσχετα μηνύματα θα διαγράφονται άμεσα και χωρίς καμία προειδοποίηση!
Μερικούς σας έχω ενημερώσει και σε προσωπικά μηνύματα, αλλά εξακολουθείτε να τα αγνοείτε ή να με γράφεται κανονικότατα!
Μιλάτε για μόρια, σχολές κλπ ενώ επίσης κάποιοι έφαγαν ένα απόγευμα για να δημιουργήσουν και αυτό εδώ το ΘΕΜΑ
Άλλοι γράφουν εδώ για τις ιατρικές εξετάσεις των υποψηφίων ενώ υπάρχει αυτό εδώ το ΘΕΜΑ
Το να μας γράφετε κανονικότατα, αποτελεί τουλάχιστον ασέβεια προς την δουλειά και τον κόπο κάποιων ανθρώπων που κάνουν μία προσπάθεια να οργανώσουν και να διασπάσουν σε ενότητες το forum.
Τελευταία φορά το λέω, από τούδε και στο εξής τα άσχετα μηνύματα θα διαγράφονται άμεσα και χωρίς καμία προειδοποίηση!
Μερικούς σας έχω ενημερώσει και σε προσωπικά μηνύματα, αλλά εξακολουθείτε να τα αγνοείτε ή να με γράφεται κανονικότατα!
-
- Επιλοχίας
Υπάρχει πολύς κόσμος που κατακαίει χαρτια κ ίσως ακομα να μην εχει παρει πτυχίο κ περιμένει να δώσει μαθήματα, άλλοι που δεν εχουν αγγλικά, άλλοι που δεν εχουν ecdl... Αυτοι παίρνουν αριθμό πρωτοκόλλου αλλα μετα τους περνουν στους αποτυχόντες! Υπαρχουν κι άλλοι που δεν επικύρωσαν τα χαρτια τους !! Άλλοι που δεν εχουν το οριο ηλικίας !!! Πολλα παίζουν!
Το δέχομαι για όσους δεν πηγαν αυτοπροσώπως. Δεν νομίζω η επιτροπή να δέχθηκε καποιον απ όσα ανέφερες... Όλα τα κοιτούσαν
-
- Επιλοχίας
Ναι τους τα πέρνει τα χαρτια αλλα δεν τους περνάει στους επιτυχόντες!!! Κ εχουν κανονικα αριθμό πρωτοκόλλου !
Πως γινεται αυτο που λες συνεβη κατι τετοιο μπραστα σου; Γτ σε εμενα συνεβη το ακριβως αντιθετο οτι δεν ηταν επικυρωμενο η οτι δεν ειχε απο πτυχια τους εδιωχνε
-
- Επιλοχίας
Ναι κ φυσικα συναιβει! Του ειπε να τα καταθέσει κ αν εχει προλάβει κ να παρει το ecdl θα το φέρει μεχρι να τελειώσει η προθεσμία! Αν δεν το φέρει θα περασει στους αποτυχόντες!
Θα αργήσουν παντως να βγουν οι πίνακες μην περιμένετε σε 2 εβδομαδες.
-
- Επιλοχίας
Πως το ξερεις αυτο;
Τωρα ειδικά με την νεα προκηρυξη θα αργήσουν
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 147
Α καλά δικές σου υποθέσεις κανείς!!! Αν δεν έχεις έγκυρες πληροφορίες καλύτερα να μη γράφεις τίποτα!!!
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 82
Οτι θελει γραφει ο καθενας... μερικοι δεν εχετε καταλαβει πως δεν ειναι chat εδω... πεταει ο καθενας την μλκια του... αν δεν εχετε κατι εγκυρο να πειτε μη γραφετε τπτ... ουτε το τι πιστευει ο καθενας... δεν ειναι Facebook εδω.
Τι να σου πώ μου ακούγεται λίγο άκυρο αυτό που λές παρις 1988. Λίγο δύσκολο να συνέβη πχ σε εμένα έτυχε το εξής δεν είχε αγγλικά κ τον έδιωξε κ εγώ ενώ είχα ακριβές αντίγραφο απ τον αρμόδιο φορέα των υπολογιστών με έστειλε να το επικυρώσω στο δικηγόρο. Όσοι ήταν παρόντες εκεί θα είδαν σίγουρα ότι εάν δεν είχαν όλα τα απαραιτητα προσόντα δεν περνούσαν καν μέσα στην επιτροπη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες