Να ρωτησω κατι... Εγω που πληρωσα το παραβολο ηλεκτρονικα μεσω καρτας, και δεν πηρα καποιο χαρτι απο τραπεζα, τι αποδεικτικο θα προσκομισω στην επιτροπη; Εκτυπωνω τα mail που μου ηρθαν, που αναγραφουν τα στοιχεια μου, τον κωδικο πληρωμης, το ποσο του παραβολου κλπ?
Παιδιά καλησπέρα!! Ηρεμία παρακαλώ!! Μην είμαστε κακοί ο καθένας ας δώσει το δικό του αγώνα! Μακάρι να ξέραμε κ πόσες απο τις αιτήσεις αφορούν την κάθε κατηγορία.. Αν γνωρίζει καποιος έστω για μια απο αυτές ας πει αν κ κοντός ψαλμός αλληλουια.. και εγω δεν εχω μόρια αλλά θα συνεχίσω κανονικά και αισιόδοξα. Πολλα εχουν γίνει σίγουρα κ θα ξαναγίνουν.
Nick the Greek έγραψε:Παιδιά πιστευω οτι θα ειναι πολλες κ οι Άκυρες αιτησεις! Πιστευω ενας θα ειναι ο πινακας κ θα μας καλεσουν όλους γιατι κ 1500 να ειναι οι αιτησεις συνήθως καλούν 500 ατομα απο καθε κατηγορία! Τελη ιουλιου θα εχουμε τελειώσει σιγουρα! Σημερα παλι μου ειπςν οτι τη. Αλλη βδομάδα θα βγει ο πινακας ! Λογικά απο Δευτέρα 30-6 θα ξεκινήσει η όλη διαδικασία ! Μη μασαγε πηγαίντε να Κάνετε τις εξεταςεις σας κ ολα καλα!
κατσε ρε αγορινα μου... Μην μας αγχωνεις! Οσοι στειλουν παρασκευη απο ΕΛΤΑ θα φτασουν τριτη τα χαρτια γιατι αν δεν κανω λαθος θελει 2 εργασιμες μερες, μεχρι να τα ελενξουν, μεχρι να βγαλουν τους πινακες και μετα ειναι και οι ενστασεις! Νομιζω ενα 10ημερο δινουν προθεσμια για αυτες, αν κανω λαθος διορθωσεμε! Οποτε μην τρελενεσαι ρε δικε μου... Χαλαρωσε!
Καλημερα!Kotsos ΤΕΙ ειμαι! Παιδιά αυτο που λέγεται για τις άκυρες αιτήσεις μάλλον δε παίζει! Ο ρόλος που υπήρχαν δυο άτομα έξω απο την επιτροπή πριν μπεις στην αιθουςα αλλά κυρίως ο ρόλος τις επιτροπής εντός της , ηταν ακριβώς αυτος υποτίθεται . σύμφωνα με την προκυρηξη! να ελέγχει δηλαδή την εγκυρότητα των αιτήσεων και να δίνει αριθμό πρωτοκόλλου! Αμα ηταν ετσι θα βγάζανε κανά ανθρωπάκο εκει να παραλαμβάνει ότι να ναι! Αυτο αντιλαμβάνομαι εγω τουλάχιστον.
Υπαρχουν πολλα ατομα που καταθέτουν χαρτια χωρις να τα εχουν όλες τις προϋποθέσεις!!! Επισης πολλες άκυρες έρχονται απο τα ΕΛΤΑ!!! περσι στους σημαιοφόρους απο τις 1200 αιτησεις οι 400 ηταν άκυρες!