Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από mysterio »

mara91@ έγραψε:Τ εξεταστικο κεντρο μ ειπε οσο αφορα τ ecdl οτι το καταθετω οπως ειναι τ γνησιο και αν ξαναχρειαστω τα ξανασκαω για εκδοση πιστοποιητικου. Τα αγγλικα εχς χασει τ πτυχιο κ πηγα στην ελληνοαμερικανικη ενωση και πηρα βεβαιωση στα ελληνικα κ επικυρωμενη. Τωρα θελω δικηγορο η θα μ τα δεχτουν?
Νομιζω οτι στο εξεταστικο κεντρο σου λενε βλακειες για να παιρνουν λεφτα. Και αν θελεις να συμμετεχεις δηλαδη ταυτοχρονα σε 5 προκηρυξεις που ζητανε η/υ θα σου εκδοσουν 5 πιστοποιητικα; κουφο μου ακουγεται. Αν θελεις κανε αυτο που σου ειπα αν εχεις το ecdl συγκεκριμενα οπως κ εγω και αναφερει τα παντα στα αγγλικα ΚΑΙ στα ελληνικα επικυρωσε γνησιο αντιγραφο του σε δικηγορο.

Για την βεβαιωση των αγγλικων τωρα δεν ξερω να σου πω αλλα καλο θα ειναι να τους παρεις τηλ να σε ενημερωσουν για την περιπτωση σου. Εισαι αει η τει;

Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
mara91@
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από mara91@ »

Γνωριζεις κανα δικηγορο; Που να μν μ γδαρει πολυ;

mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός

mara91@ έγραψε:Γνωριζεις κανα δικηγορο; Που να μν μ γδαρει πολυ;

απο που εισαι; αν εισαι αθηνα οχι και οπως και να εχει πρεπει να βιαστεις γτ την παρασκευη ειναι η τελευταια ημερα των αιτησεων!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Για να προτείνεται Δικηγόρους και λοιπούς ελεύθερους επαγγελματίες θα σας παρακαλέσω να στέλνεται προσωπικά μηνύματα! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να διαφημίζουμε τον οποιονδήποτε!

Σας ευχαριστώ.

mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός

Ισχυει αυτο που λες δυκ και εχεις δικιο αλλα μπαινω απο ταμπλετ και δεν με αφηνει να επιλεξω τον χρηστη ια να πατησω προσωπικο μηνυμα ουτε με αφηνει να επεξεργαστω τα μηνυματα μου να μην τα στελνω ενα ενα στη σειρα στη σελιδα του φορουμ. Ξερω τους κανονες αλλα δε φταιω!
mara91@
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από mara91@ »

Οκ ευχαριστω! Αυτο προσπαθω εχω ολα τα χαρτια εκτος απο τ ecdl π μ ειπαν τεταρτη -πεμπτη
blackathi

Δημοσίευση από blackathi »

Καλησπέρα παιδιά!
Πήγα και γω σήμερα και κατέθεσα τα χαρτιά.2η φορά έτρεχα μέχρι Πειραιά γιατί δεν είχα επικυρώσει το ECDL...

Λοιπόν,ECDL και πτυχία γλωσσών οπωσδήποτε επικυρωμένα από δικηγόρο και εννοείται μεταφρασμένα... Επειδή βιαζόμουν δεν πήγα στο ΥΠΕΞ αλλά στο μεταφραστικό γραφείο από δίπλα. Σε μια ώρα είχα και την μετάφραση και τις επικυρώσεις...6.00 EU κάνει η επικύρωση αλλά άμα έχετε γνωστό δικηγόρο εννοείται πως είναι δωρεάν... Σιγά, μια σφραγίδα και μια υπογραφή βάζουν. Η μετάφραση κοστίζει 15 EU.

Αυτά τα επικυρωμένα έγγραφα τα βγάζετε φωτοτυπίες όσες φορές θέλετε και τα χρησιμοποιείτε μια ζωή.

Τις φωτογραφίες, μικρές- μεγάλες τις κρατάνε. Αλλά καλύτερα να είναι διαβατηρίου. Άλλα 10 ΕU και εδώ.

Όλοι είναι πολύ φιλικοί και τελειώνεις σε δυο λεπτά... Παίρνεις τα χαρτάκι με τον αριθμό πρωτοκόλλου και ελπίζεις...

Καλή επιτυχία σε όλους!

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν απευθύνθηκα σε εσένα συγκεκριμένα αρχηγέ μου! Μιλάω γενικότερα! Ωστόσο μπορείς εσύ αν γνωρίζεις φυσικά να προτείνεις σε προσωπικό μήνυμα στην κοπέλα κάποιον Δικηγόρο όταν με το καλό μπεις από υπολογιστή!

Ας μην ξεφεύγουμε όμως περισσότερο από το θέμα! Εικόνα

eva87
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από eva87 »

mysterio έγραψε:
Bill έγραψε:"Δεν τους νοιαζει";

Θα μπορουσαν απλα να γραψουν "εγχρωμες φωτογραφιες τυπου ταυτοτητας" στην προκυρηξη.

Για να λεει η προκηρυξη για εγχρωμες φωτογραφιες τυπου διαβατηριου η γνωμη μου ειναι οτι τις θελουν λογω μεγεθους, οποτε για να ειστε σιγουροι να ζητατε στους φωτογραφους να σας βγαζουν τετοιες και οχι μικρες της ταυτοτητας να ειστε καλυμμενοι!

Εγώ που πήγα σε φωτογράφο με ρώτησε αν τις θέλω για διαβατήριο ή για δίπλωμα είπα όχι και μου έβγαλε πιο μικρές. Άρα να ζητάμε σε μέγεθος διαβατηρίου; Μάλιστα...

mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός

Κοιτα βαση λογικης ειναι παραλογο να μην τις δεχονται και τις μικρες κανονικα ειναι μια χαρα φυσιολοικες, αλλα επειδη ποτε δεν ξερεις και αφου η προκυρηξη το γραφει ξεκαθαρα τι θελει, για ποιο λογο να ρισκαρουμε; απο κει και περα ο καθενας κανει οτι νομιζει!
317ρης

Δημοσίευση από 317ρης »

Κατεθεσα μόλις παιδια... ημουν ο πρωτος που μπηκε... αριθμος πρωτοκολλου 874! Και περιμενανε αλλοι 5 πθσω μου... στις 8:02 το πρωι. Ελπιζω να μην γινει χαμος.
kotsos_dim
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από kotsos_dim »

Ρε παιδια ημαρτον. Η προκηρυξη το λεει πεντακαθαρα, φωτογραφιες "τυπου διαβατηριου". Οι οποιες και προφανως ειναι εγχρωμες! Που κολλατε; Και σε τι φωτογραφους πατε;
Άβαταρ μέλους
spyros vtrs
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8
Επάγγελμα: Στρατιωτικός Επ.Οπ Δνεας

Δημοσίευση από spyros vtrs »

Σημερα εφτασαν οι αιτησεις που ειχαν σταλθει τεταρτη γιατι πηρα τηλ και μου το ειπαν εγω τα εστειλα παρασκευη.
ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟ ΛΙΩΝΤΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ.. ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΕΝΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙ..''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ''
mastixas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από mastixas »

Παιδια στην αίτηση στο (Ε) ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ειχα δουλεψει με συμβαση στη ΔΕΗ το 2007, πρεπει να γραψω ΝΑΙ;
Άβαταρ μέλους
amomos2
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από amomos2 »

Μαστιχα απο χιο εισαι?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες