Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
faber
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από faber »

gyp4s έγραψε:Καλησπέρα παίδες, να κάνω μία ερώτηση; Πήγα να βγάλω φωτογραφία τύπου διαβατηρίου όπως λέει η προκήρυξη αλλά ο φωτογράφος τις έβγαλε απο μηχάνημα και μου είπε ότι δεν θέλει υποχρεωτικά εκτύπωση με χημικά αν πληρεί τις προδιαγραφές ανάλυσης πόζας &Συνθηκών περιβάλλοντος. Εσάς στις εκτύπωσε απο εκτυπωτή; Καλα κάνω που αηχώνομαι ή σιγά τα ουά;:P

παιδια ισως ειναι η πιο γελοια ερωτηση μεσα στο φορουμ αλλα εχω και εγω την ιδια απορεια γιατι ενω του ειπα "τυπου διαβατηριου" μου εβγαλε απλες ενγρωμες φωτογραφιες και μου ειπε οτι δεν νομιζω να θελει διαβατηριου γιατι ειναι μεγαλυτερες σε μεγεθος... Μπορει να απαντησει καποιος παρακαλω;
Άβαταρ μέλους
amomos2
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από amomos2 »

Πιστευω χιλιες αιτησεις και γω οτι θα φτασουν αντε πια ποσε σαιτησεις να στειλουν; Μια βδομαδα εμεινε... Αρχες της βδομαδας θα φανει ο ρυθμος που θανεβαινουν... Οι πιο πολοι τις αιτησεις θα τις εστειλαν χτες και προχτες απο επαρχια επειδη μεσολαβει σαβατοκυριακο οποτε μεχρι την τριτη τεταρτη θα εχουμε μια πρωτη εικονα...
Nick the Greek
Posts in topic: 147

Δημοσίευση από Nick the Greek »

Παιδιά όσον αφορά τις φωτογραφίες... επειδη δεν βγάζετε άκρη να πάτε καλυτερα σε ενα αλλο μαγαζι!!! Μη σκάτε χωρις λόγο. Ναι κ εγω πιστεω μεχρι τριτη Τετάρτη θα ξέρουμε! Αν κ τις υπολογίζω εκει στις 1000 γιατι όσοι ηταν να καταθέσουν κατέθεσαν κ αντε να εχουν μείνει καμια 100-150 ατομα να πανε την επόμενη εβδομάδα!!! Απο τριτη Τετάρτη θα εχουν φτασει κ ολα τα ΕΛΤΑ !!! Τοτε θα ξέρουμε !
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από mysterio »

Παιδιά καλημέρα! Χωρίς να θέλω να μας χαλάσω την καλή εικόνα όσον αφορά την νορμάλ μέχρι στιγμής και σχετικά χαμηλή ποσότητα αιτήσεων, με ταχυδρομείο ακόμη και 20/6 ημερομηνία να τις στείλουν θα είναι δεκτές και θα φτάσουν 1-2 ημέρες μετά την λήξη της προθεσμίας. Αν και εύχομαι να έχω άδικο, αλλά σαν λαός είμαστε γενικά της τελευταίας στιγμής οπότε χωρίς να κάνουμε εικασίες πρέπει να δούμε την τελευταία ημέρα πόσες αιτήσεις θα υπάρχουν και να υπολογίζουμε καμιά 50ριά ακόμη το πολύ απο επαρχία για να είμαστε μέσα!
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από Giorgospcline »

Όσοι και να είναι, ελπίζω να είναι δίκαιη η αξιολόγηση των αιτήσεων και όλη η διαδικασία μετά...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Giorgospcline έγραψε:Όσοι και να είναι, ελπίζω να είναι δίκαιη η αξιολόγηση των αιτήσεων και όλη η διαδικασία μετά...

Εσύ έχεις τελειώσει ΑΕΝ;

Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

D.Y.K έγραψε:
Giorgospcline έγραψε:Όσοι και να είναι, ελπίζω να είναι δίκαιη η αξιολόγηση των αιτήσεων και όλη η διαδικασία μετά...

Εσύ έχεις τελειώσει ΑΕΝ;

ναι Εικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αν και δεν μου άρεσε ποτέ να λέω μεγάλες κουβέντες και ας με συγχωρήσουν οι υπόλοιποι αλλά εσύ θέτεις σοβαρή υποψηφιότητα! Και γενικά όσοι είναι απόφοιτοι από ΑΕΝ!

Μπράβο αγόρι μου.

Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Σ ευχαριστώ... Ελπίζω να τα καταφέρουν όλοι όσοι το θέλουν πραγματικά να μπούνε
kotsos_dim
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από kotsos_dim »

Παιδια καλησπερα! Εγω πηγα την Παρασκευη πρωι να τα καταθεσω και ηταν 3 παιδια απο Αει και Τει και αλλα 4 απο Αεν. Πολυ Αεν παιζει απ οτι καταλαβα. Πτυχια απ οτι πηρε το ματι μ κυμαινονταν απο 5,7 μεχρι 6μιση εκει γυρω. Η επιτροπη πολυ καλη και σου ελεγε τι δεχονται και τι οχι! Απ οτι ειδα παιδια υπηρχαν πολλοι φακελοι απο τα Ελτα και πρεπει μεχρι και χθες να εκλεισε η μερα με 600 πανω κατω αιτησεις! Αντε και καλη μας επιτυχια παιδες!
kgeo

Δημοσίευση από kgeo »

Ρε παιδιά γιατί χρειάζεται το παράβολο σε έντυπη μορφή; Εγώ μόνο το κωδικό έβαλα στην αίτηση! Πήγε κάποιος εκεί και το ζητήσανε απαραιτήτως σε χαρτί?
eva87
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από eva87 »

Το πτυχίο μου γράφει ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αλλά δεν έχει τη σφραγίδα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Χρειάζεται να το επικυρώσω στο ΚΕΠ; Η ταυτότηα είμαι σίγουρη δεν χρειάζεται πλέον. Ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

eva87 έγραψε:Το πτυχίο μου γράφει ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αλλά δεν έχει τη σφραγίδα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Χρειάζεται να το επικυρώσω στο ΚΕΠ; Η ταυτότηα είμαι σίγουρη δεν χρειάζεται πλέον. Ευχαριστώ!
όχι δε χρειάζεται...
eva87
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από eva87 »

Giorgospcline έγραψε:
eva87 έγραψε:Το πτυχίο μου γράφει ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αλλά δεν έχει τη σφραγίδα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Χρειάζεται να το επικυρώσω στο ΚΕΠ; Η ταυτότηα είμαι σίγουρη δεν χρειάζεται πλέον. Ευχαριστώ!
όχι δε χρειάζεται...

Ευχαριστώ!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από Greek_Army »

Τα άσχετα μηνύματα διαγράφτηκαν (περί εκπαίδευσης, μεταθέσεων κτλπ).

Για τις ιατρικές εξετάσεις δημιουργήθηκε ξεχωριστό θέμα .

Για μεταθέσεις, εκπαίδευση κτλπ υπάρχει θέματα στην ενότητα του λιμενικού.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: djtzou και 6 επισκέπτες