Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
nikytheguy
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από nikytheguy »

Όπως έγραψα και στη προηγούμενη σελίδα αν είχες διαβάζει προηγούμενα μηνύματα θα ενημερωνόσουν καταλλήλως. Μετά σας φταίνε οι διαχειριστές.
Mariostrx
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Mariostrx »

Παιδιά η εγκύκλιος απο οτι ειπε ενας φίλος απο μεσα εχει ήδη βγει άρα την περιμένουν την προκηρυξη την αλλη εβδομάδα για να δημοσιευθεί στο διαυγεια , στην εφημερίδα της κυβερνήσεως κ μετα στο site του λιμενικου!!!
Mariostrx
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Να ξερετε οτι η προκηρυξη εχει αργήσει γιατι εχουν γινει αλλαγές στο λιμενικο και υπάρχει νεο νομοσχέδιο το οποίο ορίζει το πως θα γίνεται η εισαγωγή των υποψηφίων!!! αυτα που ακούγονται περί τρόικας δεν ισχύουν!!! Τα κονδύλια υπάρχουν το νομοσχέδιο αλλάζει το οποίο ακόμα δεν εχει ψηφιστεί!!!
nikytheguy
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Διάβασε τα 2 μηνύματα που έχεις δημοσιεύσει το ένα κάτω απο το άλλο και θα πειστείς οτι κάτι δε πάει καλά !Εικόνα
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από expedition »

Mariostrx έγραψε:Να ξερετε οτι η προκηρυξη εχει αργήσει γιατι εχουν γινει αλλαγές στο λιμενικο και υπάρχει νεο νομοσχέδιο το οποίο ορίζει το πως θα γίνεται η εισαγωγή των υποψηφίων! Αυτα που ακούγονται περί τρόικας δεν ισχύουν! Τα κονδύλια υπάρχουν το νομοσχέδιο αλλάζει το οποίο ακόμα δεν εχει ψηφιστεί!
Και μέχρι να ψηφιστεί θα περάσει κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα δηλαδή τουλάχιστον 1 μήνα από τη στιγμή που θα είναι έτοιμο προς κατάθεση. Όμως αν μπούμε Μάρτη προς Απρίλη θα ισχύσει η απαγόρευση προσλήψεων λόγω εκλογών οποτε πάμε για καλό καλοκαίρι... Και ολα αυτά εάν όντως έχουν εγκριθεί τα κονδύλια. Όπως είχα γράψει από το καλοκαίρι τα κονδύλια για τη προκήρυξη των 80 δοκίμων Σημαιοφόρων μετά βίας εγκρίθηκαν.
Mariostrx
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Πάρτε αύριο τηλ στο γραφειο του Βαρβιτσιώτη να μιλήσετε με την γραμματέα του!!! θα σας πει οτι αυτο το μήνα θα βγει!!! Η προκηρυξη ειναι έτοιμη εδω κ 2 μήνες... δεν την βγάζουν γιατι ο βαρβιτσιωτης αποφάσισε την αναδιάρθρωση του λιμενικου κ κατήργησε λιμεναρχεία κ έβγαλε αλλο νομοσχέδιο!!! Επισης, συν ορκωμοσία των αξιωματικών τον Δεκέμβρη ειπε ο Βαρβιτσιώτης στον κοσμο που τον ρώτησαν οτι θα πάρει 25 επιλαχοντες κ μέχρι τελος του 2014 άλλους 45!!! Δεν θα βγάλει νεα προκηρυξη για αξιωματικούς, , μετα παει για πανελλήνιες!!! Υπομονη κ των υπαξιωματικων θα βγει άμεσα λέμε!!!
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Mariostrx έγραψε:Πάρτε αύριο τηλ στο γραφειο του Βαρβιτσιώτη να μιλήσετε με την γραμματέα του! Θα σας πει οτι αυτο το μήνα θα βγει! Η προκηρυξη ειναι έτοιμη εδω κ 2 μήνες... Δεν την βγάζουν γιατι ο βαρβιτσιωτης αποφάσισε την αναδιάρθρωση του λιμενικου κ κατήργησε λιμεναρχεία κ έβγαλε αλλο νομοσχέδιο! Επισης, συν ορκωμοσία των αξιωματικών τον Δεκέμβρη ειπε ο Βαρβιτσιώτης στον κοσμο που τον ρώτησαν οτι θα πάρει 25 επιλαχοντες κ μέχρι τελος του 2014 άλλους 45! Δεν θα βγάλει νεα προκηρυξη για αξιωματικούς, μετα παει για πανελλήνιες! Υπομονη κ των υπαξιωματικων θα βγει άμεσα λέμε!
Οι αξιωματικοί μπαίνουν πάντα Οκτώμβρη - Νοεμβρη στις αρχές δηλαδή κάθε ακαδημαικού έτους ώστε να βγαίνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης. Τώρα το ότι εντός του 2014 θα πάρει 25 επιλαχόντες και αλλούς 45 ενώ ήδη είναι 80 μέσα μόνο ένας αδαής μπορεί να το πιστέψει. Επιπλέον ακόμα και σήμερα να γινόταν η κατάθεση του νομοσχεδίου περί αναδιάρθρωσης θέλει 1 μήνα για μπει σε ΦΕΚ οπότε οι διαδικασίες των σταδίων της προκήρυξης των Υ/Ξ και Λ/Φ ειδικά εάν εμπεριέχει και γραπτό σκέλος θέλουν τουλάχιστο 1 μήνα ακόμα. Οπότε ξαναλέω ότι φτάνουμε στη προεκλογική περίοδο οπου απαγορεύονται οι προσλήψεις Εικόνα
Mariostrx
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Φίλε μου εγω σου λέω τι ειπεμο βαρβιτσιωτης!!! Απο κει κ πέρα σου ξανα λέω πάρε τηλ αυριο να μιλήσεις με την γραμματέα του!!! απλα τα πράγματα!!!
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Mariostrx έγραψε:Φίλε μου εγω σου λέω τι ειπεμο βαρβιτσιωτης! Απο κει κ πέρα σου ξανα λέω πάρε τηλ αυριο να μιλήσεις με την γραμματέα του! Απλα τα πράγματα!
Για αυτά που σου λέω έχω ιδία άποψη και δε χρειάζεται να πάρω τηλέφωνο γραμματείς και φαρισαίους Εικόνα
Mariostrx
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Για να δούμε κ αυτη τν εβδομάδα!!! Ρε παιδιά μόνο εγω εχω φίλο μεσα στο λιμενικο κ μου τα λέει; Εσείς δεν έχετε κανέναν να διασταυρώσουμε τις πληροφορίες μας; !!!
nikytheguy
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Mariostrx έγραψε:Για να δούμε κ αυτη τν εβδομάδα! Ρε παιδιά μόνο εγω εχω φίλο μεσα στο λιμενικο κ μου τα λέει; Εσείς δεν έχετε κανέναν να διασταυρώσουμε τις πληροφορίες μας;

ότι δηλαδή αν έχει κάποιος φίλους λιμενικούς θα μάθει περισσότερα απο όσα ήδη ξέρουμε. Λες κι αυτοί είναι άμεσα ενημερωμένοι για το θέμα.
Φίλε μου χωρίς παρεξήγηση ούτε εσυ ο ίδιος δε βγάζεις άκρη μαυτά που γράφειςΕικόναΕικόνα. Καλύτερα άσε λοιπόν τα μηνύματα στο φορουμ και την επόμενη φορά σκέψου λίγο παραπάνω αυτό που θές να γράψεις. Και καλό θα ήταν να είναι κάτι πιο βάσιμο απο το ¨μου είπε ο φίλος μου, είπε ο Βαρβιτσιώτης στους άλλους¨ και λοιπα.
Mariostrx
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Το φορουμ για αυτο ειναι για να γράφουμε αυτα που μαθαίνουμε κ γνωρίζουμε!!! Τωρα αν δεν σου αρεσουν αυτα που γράφουμε τοτε λυπάμαι μη ξανα μπεις στο φορουμ!!!
nikytheguy
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Mariostrx έγραψε:Το φορουμ για αυτο ειναι για να γράφουμε αυτα που μαθαίνουμε κ γνωρίζουμε! Τωρα αν δεν σου αρεσουν αυτα που γράφουμε τοτε λυπάμαι μη ξανα μπεις στο φορουμ!

το συγκεκριμένο φορουμ είναι για ορθή πληροφόρηση κι όχι για συνεχόμενα αδιασταύρωτα μηνύματα χωρίς αλληλουχία και νόημα, κάτι που αποτελεί πάγια τακτική σου. Εγώ απλά σου έδωσα μια συμβουλή προς αποφυγή παρεξηγήσεων, αν δεν θές δεν την εφαρμόζεις. Απλά επειδή υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που ενδιαφέρονται πραγματικά για το εν λόγω θέμα είναι κρίμα να παραπληροφορούνται απο το καθένα που κάτι είδε, άκουσε, του πανε ή μύρισε τα νύχια του.

ΥΓ και στο φορουμ μπαίνω γιατί υπάρχουν κάποια λίγα άτομα που όντως γνωρίζουν
κι αυτό φαίνεται απο το τρόπο γραφής και το περιεχόμενο.

gyp4s
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από gyp4s »

Τελικα και εγω πιστευω με αυτα που λετε εδω οτι θα αργησει λιγο 1-2 βδομαδες
Teras
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Teras »

Εδώ λέει για ΝΕΕΣ προσλήψεις τι γινέται δεν ξέρω. http://www.dikaiologitika.gr/2014020424375/theseis-ergasias/limeniko-anakoinonontai-270-proslipseis/menu-id-232.html
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες