Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 33
Χρονια πολλα παιδια... Εγω που δεν εχω καμια ξενη γλωσσα, ουτε λοουερ ουτε τιποτα... Τι κανω?
faber έγραψε:Χρονια πολλα παιδια... Εγω που δεν εχω καμια ξενη γλωσσα, ουτε λοουερ ουτε τιποτα... Τι κανω;
θα επρεπε μεχρι τωρα να εβγαζες αν ηθελες να δηλωσεις για προκυρηξη. Αλλιως δες αν προλαβαινεις σε κανενα φροντιστηριο, αν ξερεις λιγα αγγλικα ισως να προλαβαινεις. Θελει και υπολογιστες.
faber έγραψε:Χρονια πολλα παιδια... Εγω που δεν εχω καμια ξενη γλωσσα, ουτε λοουερ ουτε τιποτα... Τι κανω;
Χρόνια πολλά σε όλους! Υπάρχουν πιστοποιήσεις για αγγλικά που μπορείς να δώσεις δύο φορές το μήνα! Οπότε αν θες προλαβαίνεις!
Παιδιά ξέρεις κανείς αν τα μαθήματα που θα δώσουμε θα είναι ίδια με αυτά που έδωσαν το 2008?
- manolis100
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 7
παιδιά χρόνια πολλα!!! Ξέρετε ποτε θα βγει τελικά;
natasa 22 έγραψε:Παιδιά ξέρεις κανείς αν τα μαθήματα που θα δώσουμε θα είναι ίδια με αυτά που έδωσαν το 2008;
Όχι δεν γνωρίζουμε! Όταν βγει η προκήρυξη θα το μάθετε όλοι σας

Καλή χρονια παιδιά!!! Ειμαι καινουρια στο φορουμ , ξέρετε τελικα ποτε θα βγει η προκηρυξη; άκουσα οτι μάλλον θα βγει την επόμενη Τετάρτη! Ισχύει;
Καλημέρα παιδιά και καλή χρονια με υγεία και καλή τύχη να έχουμε! Με βάση την προκήρυξη του 2011 η καλή γνώση μιας ξένης γλώσσας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την εισαγωγή, ενώ η άριστη ή πολύ καλή γνώση μιας ή και δεύτερης ξένης γλώσσας μοριοδοτείται επιπλέον. Σωστά;
Αυτό που δεν διευκρινίζεται είναι ότι εάν έχεις καλή γνώση και 2ης ξένης γλώσσας παίρνεις παραπάνω μόρια ή όχι;(για να μην το αναφέρει λογικά δεν παιρνεις απλα γραφω την απορία μου στο θέμα για συζήτηση)
Αυτό που δεν διευκρινίζεται είναι ότι εάν έχεις καλή γνώση και 2ης ξένης γλώσσας παίρνεις παραπάνω μόρια ή όχι;(για να μην το αναφέρει λογικά δεν παιρνεις απλα γραφω την απορία μου στο θέμα για συζήτηση)
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 52
Σωστάmysterio έγραψε:Καλημέρα παιδιά και καλή χρονια με υγεία και καλή τύχη να έχουμε!Με βάση την προκήρυξη του 2011 η καλή γνώση μιας ξένης γλώσσας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την εισαγωγή, ενώ η άριστη ή πολύ καλή γνώση μιας ή και δεύτερης ξένης γλώσσας μοριοδοτείται επιπλέον. Σωστά;
mysterio έγραψε:Αυτό που δεν διευκρινίζεται είναι ότι εάν έχεις καλή γνώση και 2ης ξένης γλώσσας παίρνεις παραπάνω μόρια ή όχι;(για να μην το αναφέρει λογικά δεν παιρνεις απλα γραφω την απορία μου στο θέμα για συζήτηση)
mysterio έγραψε:Αυτό που δεν διευκρινίζεται είναι ότι εάν έχεις καλή γνώση και 2ης ξένης γλώσσας παίρνεις παραπάνω μόρια ή όχι;(για να μην το αναφέρει λογικά δεν παιρνεις απλα γραφω την απορία μου στο θέμα για συζήτηση)
Στην προκήρυξη στο κεφάλαιο 7 "Αξιολογηση Υποψηφιων - Διαδικασια επιλογης" αναφέρει τα προσόντα που μοριοδοτούνται, από την στιγμή που δεν αναφέρει κάτι για καλή γνώση ξένης γλώσσας δεν παίρνει κάποιος μόρια.
Μάλιστα! Κρίμα αν και είναι όντως επιπλέον προσόν και ας είναι ίδιο επίπεδο με τα προαπαιτούμενα! Μια 2η ή και παραπάνω ξένες γλώσσες είναι σημαντικό προσόν! Ευχαριστώ φίλε Greek καλή χρονιά να έχουμε όλοι μας με υγεία!
Στην προκήρυξη στο κεφάλαιο 7 "Αξιολογηση Υποψηφιων - Διαδικασια επιλογης" αναφέρει τα προσόντα που μοριοδοτούνται, από την στιγμή που δεν αναφέρει κάτι για καλή γνώση ξένης γλώσσας δεν παίρνει κάποιος μόρια.
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
Αν δεν απατωμαι για τη δευτερη ξενη γλωσσα ηταν 300 μορια η πολυ καλη γνωση και 500 μορια η αριστη γνωση.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Καλημέρα σας, θα πάρει απο όλες τις σχολές των ΑΕΙ ;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 52
Καλή χρονιά να έχουμε. Μια ερώτηση, χωρίς βέβαια να έχει βγεί η προκήρυξη, για τον διαγωνισμό Δοκίμων Υπαξιωματικών Λ. Σ είναι με σειρά προτεραιότητας ή με μαθήματα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες