Βάσεις - μόρια για Εμπορικό Ναυτικό 2014
- VALLGOX
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 19
Γυρω στα 19.000+ τα αγγλικα τελικα δεν θα ειναι υποχρεωτικα.
πανος έγραψε:Γεια σας! Εσεις ποσο πιστευεται οτι θα κυμανθει η βαση απολυτιριου φετος;
Εξαρτάται επίσης και σε ποια κατηγορία (τύπο λυκείου) αναφέρεσαι για να σου δώσουμε μία (κατά προσέγγιση πάντα) απάντηση.
Όσοι πάντως έχουν τελειώσει ΤΕΕ ή ΕΠΑΛ Ναυτικού ναυτιλιακού τομέα η βάση θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα όπως και πέρυσι.
Ψάξτο λίγο

Καλησπέρα παιδιά και από εμένα.Ήθελα να ρωτήσω τώρα που βγήκε η προκυρηξη και τελικά το lower δεν θα είναι απαραίτητο και θα μοριοδοτειται, έχετε υπόψιν κατά πόσο μπορούν να κυμανθούν οι βάσεις απολυτήριου; Αναφέρομαι για τα ΓΕΛ.
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
- VALLGOX
Θάνος έγραψε:Καλησπέρα παιδιά και από εμένα. Ήθελα να ρωτήσω τώρα που βγήκε η προκυρηξη και τελικά το lower δεν θα είναι απαραίτητο και θα μοριοδοτειται, έχετε υπόψιν κατά πόσο μπορούν να κυμανθούν οι βάσεις απολυτήριου; Αναφέρομαι για τα ΓΕΛ.
Ευχαριστώ.
Εχει απαντηθει το ερωτημα σου εδω, κοιτα τις περσινες βασεις της κατηγοριας σου και υπολογισε αυξηση για φετος.
Καλησπερα, ξερει καποιος το λινκ για τις περσινες βασεις απολυτηριων;
- SurvivorKal
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΣΑΣ... ! Μόλις έδωσα πανελλαδικές και μάλλον απέτυχα πόσες πιθανότητες έχω να με πάρουν με απολυτήριο λυκείου 12 λουερ το αντίστοιχο στα γερμανικά και 3 πτυχία στους υπολογιστές συν ότι είμαι τρίτεκνος... ! 

- VALLGOX
alex1996 έγραψε:Καλησπερα, ξερει καποιος το λινκ για τις περσινες βασεις απολυτηριων;
Εδω σε αυτο το θεμα ειναι ολα φιλε μου
- VALLGOX
SurvivorKal έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΣΑΣ... ! Μόλις έδωσα πανελλαδικές και μάλλον απέτυχα πόσες πιθανότητες έχω να με πάρουν με απολυτήριο λυκείου 12 λουερ το αντίστοιχο στα γερμανικά και 3 πτυχία στους υπολογιστές συν ότι είμαι τρίτεκνος... !
Αν δεν εχεις απολυτηριο απο Επαλ-Τεε ναυτιλιακου τομεα, τοτε σκουρα τα πραγματα... Θες απο 18.000 μορια και πανω στα υπολοιπα τυπου λυκεια για να μπεις και εσυ εχεις 12.000 (+2.000 το λοουερ αγγλικων)
Ξαναδωσε του χρονου πανελληνιες δεν χαθηκε ο κοσμος και οι βασεις απο πανελληνιες δεν ειναι υψηλες.
Γεια σας! Εβγαλα 11078 μορια στις πανελληνιες, ειμαι τριτεκνος και θελω να μπω στις ΑΕΝ ως μηχανικος, εχω ελπιδες?
Εγω με απολυτηριο και lower βγαζω 22000 μορια νομιζω πως ειμαι σιγουρα μεσα... Πρωτο εβαλα ασπροπυργο και μετα πρεβεζα πλοιαρχων... Για πειτε καμια γνωμη
alex1996 έγραψε:Εγω με απολυτηριο και lower βγαζω 22000 μορια νομιζω πως ειμαι σιγουρα μεσα... Πρωτο εβαλα ασπροπυργο και μετα πρεβεζα πλοιαρχων... Για πειτε καμια γνωμη
Τι απολυτήριο έχεις;
D.Y.K έγραψε:alex1996 έγραψε:Εγω με απολυτηριο και lower βγαζω 22000 μορια νομιζω πως ειμαι σιγουρα μεσα... Πρωτο εβαλα ασπροπυργο και μετα πρεβεζα πλοιαρχων... Για πειτε καμια γνωμη
Τι απολυτήριο έχεις;
20 και μαζι με lower παει 22000. Τοσο γραφει και στην ηλεκτρονικη αιτηση που εκανα. Και θελω ασπροπρυργο πρωτα και μετα πρεβεζα
Έχεις ολοστρόγγυλο 20 ρε θηρίο; Αν λες αλήθεια μπράβο σου αλλά μου κάνει εντύπωση πως και δεν κατάφερες με τόσο μεγάλο απολυτήριο να γράψεις ένα 11-12 στις πανελλήνιες για να μπεις στις ΑΕΝ. Όπως και να χει εννοείται ότι είσαι μέσα και μάλιστα (αν όχι πρώτος) στους πρώτους χαλαρά 

- zoupis
- Posts in topic: 2
Παιδιά με 20400 απο μορια που μαζεύω για Ασπρόπυργο το βλέπετε να περναω! Επίσης έχω δηλώσει και με πανελλήνιες με το 10%... Και έχω δηλώσει μονο μηχανικος. Πανελλήνιες έχω 14000 γράψει. Τι λέτε?
zoupis έγραψε:Παιδιά με 20400 απο μορια που μαζεύω για Ασπρόπυργο το βλέπετε να περναω! Επίσης έχω δηλώσει και με πανελλήνιες με το 10%... Και έχω δηλώσει μονο μηχανικος. Πανελλήνιες έχω 14000 γράψει. Τι λέτε;
Το μόνο που μπορούμε να σου πούμε είναι καλή σταδιοδρομία να έχεις στην ΑΕΝ και καλή πρόοδο

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης