Όριο Ηλικίας για Λιμενικό (2014)
Καλημερα παιδες... Ξερετε ποια θα ειναι η ηλικια για αξιωματικους και ποσο θα ειναι απο αεν;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 6
Τα προβλεπόμενα κατά περίπτωση σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 1 και 2 του Ν.3079/2002 όρια ηλικίας, δηλαδή για μεν τους προερχόμενους από ιδιώτες το εικοστό έβδομο έτος ηλικίας και για δε τους εν ενεργεία μόνιμους Ανθυπασπιστές Λ. Σ. Υπαξιωματικούς Λ. Σ. − ΕΛ. ΑΚΤ. Και Λιμενοφύλακες, το τριακοστό έκτο έτος ηλικίας για τους υπηρετούντες κατά την 19−7−2001 ή το τριακοστό έτος ηλικίας για τους ονομαζόμενους μετά την ημερομηνία αυτή (19−7−2001) ως Κελευστές ΛΣ και Λιμενοφύλακες, θεωρείται ότι συμπληρώνονται την 31η Δεκεμβρίου του έτους διενέργειας του διαγωνισμού.
Νομιζα οτι απο αεν ειναι μεχρι 31
Γεννημενοι το 1985 εχουν δικαιωμα συμμετοχης; Απο τει οχι λιμενοφυλακες
Αν δειτε στον πινακα υπαρχουν ατομα γεννημενα το 85 και το 82. Μυριζομαι καταγγελιες...
Είστε σίγουροι οτι δέν είναι ήδη στο σώμα και ξαναδίνουν;
Βρωμάει η φάση... Πάντως λίγο άσχετο με τα όρια ηλικίας αλλά έχω φίλο μου που ήταν ΤΕΙ και απο λάθος τον έβαλαν στον πίνακα ΑΕΙ. Τα όρια ηλικίας πάντως...
Αν ηταν λιμενικο δεν θα επρεπε να ειχαν αλλη ταυτοτητα απο τους πολιτες?
Έχεις βρεί εσύ κάποιον που είναι ήδη στο ΛΣ και είναι στους επιτυχόντες και το αναγράφει οτι είναι ήδη στην κατηγορία αυτή γενικότερα πέραν απο αυτά τα άτομα; Μήπως οι εν λόγω είναι ήδη στο σώμα κάτοχοι πτυχίου ΑΕΙ/ΤΕΙ και τους βγάζει στις αντίστοιχες κατηγορίες; Μιλάμε για καμμια 8αρα άτομα που είναι μεγαλύτεροι του ορίου ηλικίας. Προσωπικά δέν εχω ψάξει τους πίνακες. Άν βρείτε κάτι πείτε το.
-
- Στρατηγός
Εγώ γνωρίζω άτομο (άνδρα) που βρίσκεται στην λίστα είναι Λ/Φ και δίνει δεύτερη φορά είχε δώσει και το 2011, περίεργο πάντως που δεν έχει γίνει διαχωρισμός, συνήθως βγαίνουν 2 λίστες, μία για ιδιώτες και μία για τους μονίμους εν ενεργεία Λιμενοφύλακες.
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 4
Για τους εν ενεργεια Λ/Φ που δηλωνουν στον διαγωνισμο δεν υπαρχει οριο ηλικιας;
-
- Στρατηγός
Να έχουν γεννηθεί από 1-1-1982 και μετά.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Παιδια εγω τους πηρα τηλεφωνο και το ρωτησα αυτο και μου ειπαν πως τα παιδια αυτα ειναι ηδη στο Σωμα και απλα εκαναν τα χαρτια τους για υπαξ με το πτυχιο που εχουν, και οτι σε αυτην την προκηρυξη δεν τους εβαλαν σε ξεχωριστη κατηγορια ομως δεν μου ειπε τον λογο... Τι να πω...
Αρα σκασμός και προχωράμε. Δέν μπορείς να κάνεις κάτι άν το καλύπτουν έτσι. Άν όντως έχει γίνει λαδιά.
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 4
Βεβαια δεν θα το αφησουμε ετσι μπορουμε... εννοειται πως τωρα που θα παω σπιτι θα δω τους επιτυχοντες των Λιμενοφυλακων 2011... να δω αν υπαρχουν τα Ονοματα... πριν το 2011 ποτε ειχε ξαναβγει για Λ/Φ; το 2008;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 7 επισκέπτες