Όριο Ηλικίας για Λιμενικό (2014)
Κυριε greek army καλησπερα! Ενας γενημενος το 1985 τον ιουλιο μπορει το 2014 να δωσει για υπαξιωματικος; Εχω μπερδευτει μεχρι 28 λενε καποιοι να μην εχει υπερβει! Σας ευχαριστω!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 6
Δυστυχώς δεν μπορείς, δικαίωμα συμμετοχής θα έχουνε όσοι είναι γεννημένοι από 01-01-1986 και μετά.
- zoupis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Παιδια για λιμενοφυλακες που εχω γεννηθει 9/5/1987... Υπαρχει δυνατοτητα?
Ζουπη εφαγες ακυρο απο πυροσβεστικη και κοιτας για λιμενικο;
Εχω την εντύπωση οτι πιάνει μέχρι και τους 88αρηδες αν εχει όριο ηλικιας τα 26
- zoupis
Το λεω γιατι εμενα τα γενεθλια μου ειναι το μαιο και τοτε κλεινω τα 26. Γιαυτο. Μηπως ξερει καποιος να μου πει; Ευχαριστω
Απλα θελω να με βοηθησει καποιος εκει που λεει οτι οριο θεωρειται η 31 δεκεμβρη του ετους που διενεργειται ο διαγωνισμος... Και θα ηθελα να μου πει καποιος με την χρονολογια που ειμαι και που θα γινει το 2014, εχω πιθανοτητες; Γιατι το μαιο εχω γενθλια και εμαι το 87...
Απλα θελω να με βοηθησει καποιος εκει που λεει οτι οριο θεωρειται η 31 δεκεμβρη του ετους που διενεργειται ο διαγωνισμος... Και θα ηθελα να μου πει καποιος με την χρονολογια που ειμαι και που θα γινει το 2014, εχω πιθανοτητες; Γιατι το μαιο εχω γενθλια και εμαι το 87...
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Ζουπι,
Αν εισαι του 88, κλεινεις τα 26 και μπαινεις στα 27 μεσα στο 2014 (1 ιαν.-31 δεκ.) θεωρησε 26 για την προκηρυξη.
εσυ που εισαι του 87, θεωροσουν 26 για ολο το 2013.
αυτο σημαινει οτι για το 14 εισαι 27 Ετων οποτε δεν μπορεις να λαβεις μερος στην πιθανη προκηρυξη λιμενοφυλακων.
Αν εισαι του 88, κλεινεις τα 26 και μπαινεις στα 27 μεσα στο 2014 (1 ιαν.-31 δεκ.) θεωρησε 26 για την προκηρυξη.
εσυ που εισαι του 87, θεωροσουν 26 για ολο το 2013.
αυτο σημαινει οτι για το 14 εισαι 27 Ετων οποτε δεν μπορεις να λαβεις μερος στην πιθανη προκηρυξη λιμενοφυλακων.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
- zoupis
Ευχαριστω. Λετε να αλλαξουν τα ορια; Γιατι κατι τετοι ψιλοακουγεται για λιμενοφυλακες
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 6
Ποια θα ειναι η ηλικια για υπαξ. Απο ΑΕΝ;
- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 1
Με τα μέχρι τη στιμή αυτή δεδομένα το όριο ηλικίας είναι θεσμοθετημένο στα 28 έτη (για Υ/Ξ από Α. Ε. Ν.)TIMOS έγραψε:Ποια θα ειναι η ηλικια για υπαξ. Απο ΑΕΝ;
Καλησπερα σας, θελω να ρωτησω αν καποιος σε μια προκυρηξη χανει το οριο ηλικιας για λιγες ημερες εχει καποιο δικαιωμα ενστασης ωστε να συμμετασχει στον διαγωνισμο; Αν καποιος γνωριζει εκ των πραγματων ας απαντησει. Ευχαριστω εκ τω προτερων.
pete έγραψε:Καλησπερα σας, θελω να ρωτησω αν καποιος σε μια προκυρηξη χανει το οριο ηλικιας για λιγες ημερες εχει καποιο δικαιωμα ενστασης ωστε να συμμετασχει στον διαγωνισμο; Αν καποιος γνωριζει εκ των πραγματων ας απαντησει. Ευχαριστω εκ τω προτερων.
Δεν έχει δικαίωμα ένστασης σε καμία περίπτωση. Το τι ορίζει η προκήρυξη σχετικά με το όριο ηλικίας είναι πολύ συγκεκριμένο και ακόμα και μία ημέρα off να είναι αποκλείεται από τις περαιτέρω διαδικασίες του διαγωνισμού στον έλεγχο των δικαιολογητικών.
Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου. Εχω σκασει πραγματικα γιατι την περιμενα πως και πως. Μεγαλη αδικια παντως να την χανω για λιγες μερες. Κριμα.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα αδερφέ. Ωστόσο θα γίνω γραφικός λέγοντας σου ότι μία πόρτα μπορεί να έκλεισε, αλλά κάπου κάπως κάποτε μία άλλη θα σου ανοίξει!Καλή επιτυχία και καλή τύχη σε ότι και αν κάνεις 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες