Κατάταξη Δόκιμων Σημαιοφόρων (2013)
Γνωρίζει κανείς πότε περίπου θα μπούμε μέσα κι αν ακολουθούμε το πρόγραμμα των ναυτικών δοκίμων σε γιορτές; Δηλαδή παίζει καμιά βδομαδα να ειμαστε εξω χριστούγεναν πάσχα?
Υπάρχει κάποιος απόφοιτος της σχολής ΣΝΔ του λιμενικού να μας πει πως είναι τα πράγματα (κλίμα, πειθαρχία κτλ) μέσα στην σχολή; Κανένας σημαιοφόρος από τις τελευταίες σειρές του λιμενικού;
Πότε παρουσιαζόμαστε; Γνωρίζει κανείς;
Όχι κι εμένα που με πήραν, δεν μου είπαν κάτι παρόλο που τους ρώτησα. Ούτε για την κατάταξη, ούτε για το πότε θα πρέπει να πάμε τα χαρτιά που ζήτησαν στο Υπουργείο.
Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανένας με ποια σειρά μας καλούν γιατί εμένα δεν με έχουν ειδοποιήσει ακόμη.
Γνωρίζει κανείς αν επιτρέπεται κινητό στη σχολή; Μιλάμε για πολύ απλό κινητό χωρίς κάμερα και όχι φυσικά να το εχουμε πάνψ μας συνέχεια.(μην βαράτε :P)
Tηλεφωνο να ρωτησουν για τα μετρα σε πηραν; Θα σου ειπαν λογικα και τι πραγματα επιτρεπεται να έχεις μαζι σου στην σχολή. Μέσα σε αυτα δεν μου ειπαν το κινητό. Επομενως δεν επιτρέπεται.comando89 έγραψε: Γνωρίζει κανείς αν επιτρέπεται κινητό στη σχολή; Μιλάμε για πολύ απλό κινητό χωρίς κάμερα και όχι φυσικά να το εχουμε πάνψ μας συνέχεια.(μην βαράτε :P)
Με πήραν τηλ την Παρασκευή πάλι για να περάσω αύριο από το Υπουργείο να υπογράψω κάτι υπεύθυνες δηλώσεις. Κάτι κινείται μάλλον...
Sim87 έγραψε:Με πήραν τηλ την Παρασκευή πάλι για να περάσω αύριο από το Υπουργείο να υπογράψω κάτι υπεύθυνες δηλώσεις. Κάτι κινείται μάλλον...
Ακριβως. Και εμένα με πήραν να πάω μετα τις 10. Υπουργειο Εμπορικης Ναυτιλιας. Θα εχετε μαζι σας και τα χαρτια που μας ειπαν στο τηλεφωνο οταν μας πηραν για τα μέτρα;(την πρωτη φορα δηλαδη) ή μονο την ταυτοτητα σας; Εμενα στο δευτερο τηλεφωνο μου ειπαν να εχω ταυτοτητα τιποτα αλλο απλα απο καποιον αλλον ακουσα οτι του ειπαν "Φερε και αυτα και βλέπουμε".
Θα πρέπει να έχετε την ταυτότητα σας μαζί και θα πρέπει να ξέρετε την ΔΟΥ σας και το ΑΦΜ σας... Ομάδα αίματος επίσης είναι καλό να ξέρετε. Μετά θα σας πάνε στο τμήμα εφοδιασμού για να δοκιμάσετε σκαρπίνι, γάντια, ζώνη και κάλτσες.
Σας ειπαν πότε θα μπούμε; Εμάς απο νησί μας είπαν απλά χθες να στείλουμε μια υπέυθυνη δήλωση με φαξ για την απογραφή...
Ακουγεται οτι θα μας καλεσουν αυτη την εβδομαδα ξέρετε τιποτα ; Θα μας ειδοποιησουν τηλεφωνικα; Η προκυρηξη ελεγε για τηλεγραφημα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης