mihalis έγραψε:Καλημερα. Θα θελα να ρωτησω αν με συμφερει να δηλωσω το πτυχιο ΑΕΙ (6,8) η το απολυτηριο λυκειου (15,9). Επισης ειμαι απο Ε. Δ. Και εχω αγγλικα και ΕCDL. Για την προκ υπαξ ενδιαφερομαι.
αν ειναι οπως η προηγουμενη προκυρηξη θα εχει βαση το 16 βαθμο λυκειου. Αρα το πτυχιο
mihalis έγραψε:Καλημερα. Θα θελα να ρωτησω αν με συμφερει να δηλωσω το πτυχιο ΑΕΙ (6,8) η το απολυτηριο λυκειου (15,9). Επισης ειμαι απο Ε. Δ. Και εχω αγγλικα και ΕCDL. Για την προκ υπαξ ενδιαφερομαι.
αν ειναι οπως η προηγουμενη προκυρηξη θα εχει βαση το 16 βαθμο λυκειου. Αρα το πτυχιο
Όχι, το 16 σαν βάση είναι για την γενική κατηγορία το παιδί είπε ότι ήταν σε Ε. Δ όπως εγώ οπότε η βάση για δευτεροβάθμια στην ειδική κατηγορία των Ε. Δ.(Ειδικές δυνάμεις) είναι 13.
Αυτό φυσικά αν θέλει να πάει ειδική κατηγορία αλλιώς είναι όπως το είπες 16 βάση.
Όχι, το 16 σαν βάση είναι για την γενική κατηγορία το παιδί είπε ότι ήταν σε Ε. Δ όπως εγώ οπότε η βάση για δευτεροβάθμια στην ειδική κατηγορία των Ε. Δ.(Ειδικές δυνάμεις) είναι 13.
Αυτό φυσικά αν θέλει να πάει ειδική κατηγορία αλλιώς είναι όπως το είπες 16 βάση.
Ευχαριστω! Στην γενική κατηγορία δεν μπορω να μπω με βαθμό απολυτηρίου λυκείου αρα δηλώνω το πτυχίο! Εκει δεν υπαρχει βάση στον βαθμό; Οπως με το Λύκειο που ειναι το 16;
Νομίζω πως δέν υπάρχει βάση στα πτυχία ανωτάτης, αν κανω λάθος ας με διορθώσουν τα παιδιά. Παιδιά υπάρχει κανένα νέο για το θέμα μας; Ή άκρα του τάφου σιωπή ακόμα; Ξέρω πολύ συχνή ερώτηση αλλά λέω μήπως μάθατε κάτι...
demetrious έγραψε:Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα να ρωτησω εαν με νομιμη απαλλαγη απο το στρατο εχω δικαιωμα συμμετοχης για τους υπαξιωματικους... Ευχαριστω