Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λ/Σ (2013)
- manolis100
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 33
Ρε παιδια το θεμα μας δεν ειναι τι λεει ο ζουπι, το θεμα ειναι η προκηρυξη! Ανταλλαξτε φεισμπουκ κ Πειτε τα εκει τα δικα σας!
- zoupis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 9
Φιλαρακο επειεδη δεν με ξερεις, εγω ξερω τι μου γινεται και δεν ειναι τ=ετσι οπως τα λες. Και εχω κανει και εχω αντιδρασει και εγω, αλλα δεν θελω να τα πω εδω μεσα. Και αν θες να σου δωσω και το κινητο να τα πουμε γιατι νομιζεις οτι ειμαι κανενα παρταλι. Και δουλευω ειδη και ριχνω του κοσμου τα 12ορα για να ζησω... Επειδη ειναι για προκηρηξεις εδω μεσα, δεν χρειαζεται να λετε πολλα λογακια, γιατι απο λογακια ειμαστε καλοι οι ελληνες. Ξεκοληστε λιγο και δεν χρειαζεται να τα παιρνετα τις μετρητης επειδη ειπα οτι να βγει να γουσταρουμε... Και κανω ετσι επεπιδη δινω απο το 08 οπως και κατι αλλοι, και προσπαθουν... Για ξεκολατε.
- manolis100
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Παιδια έχουμε κανενα νεο για την προκηρυξη?
Ναι αλλα δε σου λεμε... Δεν σε παιζουμε εσενα...manolis100 έγραψε:Παιδια έχουμε κανενα νεο για την προκηρυξη;
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
mysterio έγραψε:Ναι αλλα δε σου λεμε... Δεν σε παιζουμε εσενα...manolis100 έγραψε:Παιδια έχουμε κανενα νεο για την προκηρυξη;

- manolis100
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Φιλος μου σημαιοφορος μου ειπε, οτι έγινε χαμός με τα αποτελεσματα των σημαιοφορων... Βρεθηκε στις καταταξεις των επιτυχοντων ενας υποψηφιος, ο οποιος επαθε θλαση στο 100σταρι κ δεν μπορεσε να δωσει αθληματα κ εχει μπει ο εισαγγελεας μετα απο καταγγελιες για να το ελενξει... Ετσι για να ξερετε τι μας περιμενει κ στους υπαξιωματικους!
- zoupis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 9
Παιδια λετε αν με το καλο τα βρουλ οι αλλοι στη βουλη να βγει η προκ Αυτη τη βδομαδα. Γιατι κατι τετοιο ακουσα... Τι λετε?
Ασε μας ρε φιλε. λες και ξερουμε η ειμαστε υπουργοι... υπομονη χρειαζεται. στην τελικη μπορει να βγει και με το νεο ετοσ... ειναι ολα απροβλεπτα. ακομα η καταταξη των σημαιοφορων δεν εχει γινει και δεν εχουν αναρτηθει οι τελικοι πινακες μετα απο ενστασεις και τετοια.
οταν βγει θα το μαθουμε αμεσα. δεν υπαρχει λογος να γραφουμε αν και ποτε θα βγει και αλλα ερωτηματα τετοιου τυπου. δεν ωφελει ουτε ατομικα ουτε συλλογικα
οταν βγει θα το μαθουμε αμεσα. δεν υπαρχει λογος να γραφουμε αν και ποτε θα βγει και αλλα ερωτηματα τετοιου τυπου. δεν ωφελει ουτε ατομικα ουτε συλλογικα
- manolis100
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Σιγα ρε Mals τι ειπε ο ανθρωπος και μιλας με αυτο το υφακι; Θες να γινεις κ υπαξιωματικος τρομαρα σου! Κατι τετοιοι υπαρχουν στα σωματα ασφαλειας κ χαλαναι την πιατσα! Εδω εχουμε γινει μελη για να μαθουμε για τις προκηρυξεις οτι να μειωνεις εσυ κ καποιοι αλλοι τον κοσμο που αγωνιά!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 7
Λοιπόν, αψιμαχίες, τρολλ και ηλίθιες ερωτήσεις από εδώ και πέρα θα διαγράφονται και όποιος δεν βάζει μυαλό θα τρώει 48ωρη απενεργοποίηση, ήδη 2 μέλη τιμωρήθηκαν, δεν είναι παιδικός σταθμός εδώ μεσα.
Eνημέρωση μηνύματος:3ο μέλος τιμωρήθηκε, το 2011 δεν είχε ο διαγωνισμός γραπτά και ο άλλος ρωτάει για τα θέματα του 2008, δεν θα λέμε τα ίδια, είπαμε για να αλλάξει κάτι πρέπει να ψηφιστεί, αν μερικοί δεν μπορείτε να το καταλάβετε δικό σας το πρόβλημα, τέρμα η ανέχεια.
Eνημέρωση μηνύματος:3ο μέλος τιμωρήθηκε, το 2011 δεν είχε ο διαγωνισμός γραπτά και ο άλλος ρωτάει για τα θέματα του 2008, δεν θα λέμε τα ίδια, είπαμε για να αλλάξει κάτι πρέπει να ψηφιστεί, αν μερικοί δεν μπορείτε να το καταλάβετε δικό σας το πρόβλημα, τέρμα η ανέχεια.
- manolis100
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Παιδια απο οτι εμαθα ουτε αυτη την εβδομαδα δεν θα βγει...
Η προκηρυξη θα βγει δεκεμβρη και αν. πρεπει να γινει πρωτα απο ολα η καταταξη των σημαιοφορων αλλα γινεται διερευνηση για τη διαβλητοτητα του διαγωνισμου μεσω εισαγγελεα. εγω παντως δεν θα κανω για υπαξιωματικων τελικα οποτε ενας λιγοτερος αφου ειδα οτι με μορια δεν εχω ελπιδα. πτυχιο αει 7.15 και advanced. λιγα μορια συμπληρωνω. περισσοτερες ελπιδες ειχα για σημαιοφορους αλλα δεν καταφερα να ειμαι επιτυχων και ελπιζω μηπως γινει τιποτα με τους επιλαχοντες. καλη επιτυχια σε ολους για υπαξ και ετοιμαστειτε για τρελη ταλαιπωρια. υπομονη.
manolis100 έγραψε:Παιδια απο οτι εμαθα ουτε αυτη την εβδομαδα δεν θα βγει...
Eυχαριστούμε !

Καλημερα. Θα θελα να ρωτησω αν με συμφερει να δηλωσω το πτυχιο ΑΕΙ (6,8) η το απολυτηριο λυκειου (15,9). Επισης ειμαι απο Ε. Δ. Και εχω αγγλικα και ΕCDL. Για την προκ υπαξ ενδιαφερομαι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: peterpeter και 6 επισκέπτες