Αξιοκρατία στο διαγωνισμό Λιμενικού 2013

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
GUEST

Δημοσίευση από GUEST »

Εγω απορω πως γινεται το 2011 να βουηξε ο τοπος για τα σκανδαλα που εγιναν απο την υψομετρηση μεχρι κ τα γραπτα και φετος να μην εχει ακουστει τιποτα! ουτε μια αναφορα. ποσο μαλλον που στο διαγωνισμο αυτον εχουν παρει μερος ατομα αξια σχολιασμου!
Eco88

Δημοσίευση από Eco88 »

Προφανώς δεν είναι τόσο άξια σχολιασμού όσο τα θεωρείς εσύ Εικόνα
mals2
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από mals2 »

Και θα τηρηθει παλι απιστευτη αξιοκρατια στο διαγωνισμο των υπαξιωματικων... εισαστε για γελια... στο διαγωνισμο σημαιοφορων φετος εγιναν απιστευτα πραγματα στα αγωνισματα με αποτελεσμα "κομμενοι" υποψηφιοι να καταλαμβανουν υψηλες θεσεις στη λιστα των επιτυχοντων.

παλι ο αρχηγος λ. σ θα βαλει καποιον δικο του, οπως εκανε και με το γιο του στη προκηρυξη αυτη. παλι καποιος υπουργος θα βολεψει καποιον δικο του οπως εγινε και με κορες υπουργων στην προκηρυξη αυτη. δεν χρειαζεται να πλατιασω.

αυτο που εχω να πω ειναι οτι αυτες οι προκηρυξεις βγαινουν για βολεμα συγγενων αξιωματικων και πολιτικων και οτι μεινει για τους υπολοιπους.

θυσιες και ονειρα παιδιων πεταμενα στα σκουπιδια.

και εχουν το θρασος οι πολιτικοι να βγαινουν και να μιλανε για αξιοκρατια και διαφανεια.

δεν θελω να αποθαρρυνω κανενα αλλα οφειλα να πω τα παραπανω που τα εζησα προσφατα...

σε οσους περασαν με το σπαθι τους οφειλω να πω ενα τεραστιο μραβο υστερα αο ολα αυτα που περασαν. σε ολους τους υπολοιπους πρεπει να πω οτι αποτελουν καρκινωματα αυτης της κοινωνιας και οτι οι πλατες του μπαμπα και του θειου δεν θα ειναι για πολυ.

ενας επιλαχων στους σημαιοφορους 2013

Eco88

Δημοσίευση από Eco88 »

Φίλε μου κι εγώ στους επιλαχόντες είμαι και σε αρκετά υψηλή θέση, αλλά δεν τα παρατάω. Θα προσπαθήσω για υπαξ και ότι γίνει. Τέλος, οι δικές μας αποτυχίες καλό θα είναι να μην μετατρέπονται σε απαξίωση επιτυχιών άλλων. Φυσικά δεν μιλάω για τα 5-6 άτομα που θα μπήκαν από το παράθυρο, αλλά ο αριθμός τους είναι πολύ μικρός στο γενικό σύνολο (εκτός αν μιλάμε για παραπάνω, απλά ελπίζω να είναι μόνο τόσοι!). Προσπαθήσαμε, κουραστήκαμε, ξοδευτήκαμε, ... Αλλά τελικά υπήρχαν και καλύτεροί μας. Συγγνώμη για το off topic, απλά άρπαξα την ευκαιρία.
Άβαταρ μέλους
lettaki
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από lettaki »

mals2 έγραψε:Και θα τηρηθει παλι απιστευτη αξιοκρατια στο διαγωνισμο των υπαξιωματικων... Εισαστε για γελια... στο διαγωνισμο σημαιοφορων φετος εγιναν απιστευτα πραγματα στα αγωνισματα με αποτελεσμα "κομμενοι" υποψηφιοι να καταλαμβανουν υψηλες θεσεις στη λιστα των επιτυχοντων.

παλι ο αρχηγος λ. Σ θα βαλει καποιον δικο του, οπως εκανε και με το γιο του στη προκηρυξη αυτη. Παλι καποιος υπουργος θα βολεψει καποιον δικο του οπως εγινε και με κορες υπουργων στην προκηρυξη αυτη. Δεν χρειαζεται να πλατιασω.

αυτο που εχω να πω ειναι οτι αυτες οι προκηρυξεις βγαινουν για βολεμα συγγενων αξιωματικων και πολιτικων και οτι μεινει για τους υπολοιπους.

θυσιες και ονειρα παιδιων πεταμενα στα σκουπιδια.

και εχουν το θρασος οι πολιτικοι να βγαινουν και να μιλανε για αξιοκρατια και διαφανεια.

δεν θελω να αποθαρρυνω κανενα αλλα οφειλα να πω τα παραπανω που τα εζησα προσφατα...

σε οσους περασαν με το σπαθι τους οφειλω να πω ενα τεραστιο μραβο υστερα αο ολα αυτα που περασαν. Σε ολους τους υπολοιπους πρεπει να πω οτι αποτελουν καρκινωματα αυτης της κοινωνιας και οτι οι πλατες του μπαμπα και του θειου δεν θα ειναι για πολυ.

ενας επιλαχών στους σημαιοφορους 2013

Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες